hayretler icerisindeyim.ancak bu şaşkınlıgımın sebebi yorumumum silinmiş olması

sebebini cok da iyi biliyorum.Malum dun gece forumdan acıklanan recete-tt-sızıntı rezilligini burdan "fısıltılar endir?" diye soran arkadaslara cevap olarak yazmıstım.
Çemberlitaş hayırlı olsun.biliyorum gene kaldırılacak ama olsun...
Perceus yazdı:kontforum62 yazdı:Perceus yazdı:TAKVA yazdı:ISTANBULFATIHI yazdı:Çemberlitaş 06.06.2011 'de gelmiş olsaydı çok güzel olurdu , halen geç sayılmaz !!!
Hala test aşamasındaymış , demekki daha çok bekleyeceğiz. 
Takva Kardeşim SEnden Bişi Rica ETsem. SEnde Bölge Haklında Gerekli Bilgiye SAhipsin.. Benim İşim Çıktı. Sen Konuya Sahip oLur Musun? ben Zaten Bolca Soru Cevapladım

sen su fısıltı gazetesınden bılgıyı verde oyle git 
VaLLa Kardeşim Orada Ki Söylentilere Göre dün Birisi Eminönünden veya Teşkilattan ReçeteLerden Şifacı rEçetesini Düşürmüş.. Reçetede 8 Gano 5 Alexandrite Filan İsteniyormuş :? Ne Kadar Doğru Ne Kadar Yalan Bilemem Oradaki Sohbet Buydu..
İlginiz İçin TeşekkürLer Ben Kaçar İşim War Konu Sizlere Emanet

Dün gece gelişen olayı anlatayım.Oluşan kötü durumlar neticesinde , bunlardan bıkan (konfücyüs) Alper adlı arkadaşımız , oyundaki bazı tt oyuncularının bölgeyi test ettikten sonra recete ve gerekli olan materyaller gibi bazı şeyleri sızdırmasını açıkladı..."Onlar depoluyor işte size recete şeklinde "foruma koydu.Kelvin asa recetesi ve Mevlana Zırh recetesi.
konu ile daha sonra baska kullanıcılar tarafından acılan bazı konular:
**
viewtopic.php?f=46&t=65180
**
viewtopic.php?f=46&t=65164
**
viewtopic.php?f=4&t=65153
Acıkcası bunlardan herkes supheleniyor ve de kesin kanıtları olmamakla birlikte söylemlerden ibaret kalıyordu.Kendisi tüm sunucuların genel etkileşimine ve forumun genel etkileşimine bu durumu defalarca acıklamıs olmasına ragmen konular incelenmek uzere kaldırıldı..
söylenecek cok şeyi olan cok insan var.Dün gece oldugu icin bunu pek fazla kişi görmedi...Receteler degiştirilecektir elbet.Lakin kimsenin umrumda degil kimin neyi stokladıgı...
Sorun burada disiplinli ve sorumlulukla calısan İkv Yönetiminin bir ayağı olan Test Takımının bazı üyelerinden bunların sızdırılmıs olması...Çok merak ediyorum.Acaba maaşlı olarak dısarıdan birilerini alamazlar mı?illa oyun icinden bagı olan birilerinin mi olması gerekir bu test takımında?Her neyse bir şekilde emek hırsızlıgı vakit hırsızlıgı vs var.
Adekse gitme imkanı olup bir nebze olsun buradaki arkadasları bilgilendirdigin icin sana teşekkür ediyorum.Çemberlitaş hayırlı olsun.
İyi oyunlar.
İyi forumlar.
Hayattan tat almanız dileğiyle...