Çemberlitaş Buluşması - Adeks İnternet Cafe

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
samedsedir06
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.

Re: Çemberlitaş Buluşması - Adeks İnternet Cafe

Mesaj gönderen samedsedir06 »

kandemir yazdı::idea: :idea: :idea: :idea: Arkadaşlar Bu bölgede Tank ,şifa nın yetenekleri ne olacak Bilgisi Olan Warsa SÖlermi :? :? TAnk yetenkerli şifacı yeteneklerinde Degişiklik olucakmı Yetenekler HakKında Bir Biligisi olan Warsa yazsın... :arrow: :arrow:
Dostum Savascılar Zıhın bozmaya 15 verecek Buyuculer zıhın tutmaya hıc vermıcekk kutup 15 edecek sıfalarınkı aynı olması gerek veya grub can basmaya 15 verebılırler yanıı yuzde 99 yetenekler degısecek
benım bıldıgım bukadardır..
Çaki
Bakma qq
Resim
♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Kullanıcı avatarı
ISTANBULFATIHI
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Ace Of Spades

Mesaj gönderen ISTANBULFATIHI »

DoNotDisturb yazdı:
fatihgencerler yazdı:

Çok ileriye gidememişler okuduklarım kanısında :) Kolay gelsin sizede zor işiniz bugün.
işimiz zor olsa da burada bu ortamı yaşamak mükemmel, Oyuncularımızla iç içe olmak ve onlarla birebir görüşmek çok güzel.

Tekrar tekrar tüm katılım gösteren arkadaşlara kendi adıma teşekkür ederim.

DoNotDisturb gelmişmiydiniz ?
ISTANBULFATİHİ > FATIH

Resim

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
Kullanıcı avatarı
Earth
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Earth »

Benim gördüğüm kadarıyla savaşçıların zihin toplaması bi hayli önem kazanmış. Artık bir savaşçı yeter mi yetmez mi bilemem. Ancak savaşçı orada hiç bir şey yapmayıp sadece yeri gelince zihin toplasa bile çok şey yapmış olur diyebilirim.
Bunların haricinde büyücülerin vuruşları direnç kırmayla 11000-12000 arası değerlere ulaşabiliyordu(kritikle).

Çemberlitaşa ilk girenler acemiliğin de etkisiyle pek bir şey yapamadı ama onlardan sonra gelenler daha organizeyidi, dolayısıyla hafiften ilerlemeye başladılar. Taki dörtlü beşli gruplarla karşılaşıncaya kadar. Büyücüler ne zihin atabiliyorlardı ne de yaratıkları çevirebiliyorlardı. Çeviriyorlardı çevirmesine ama en küçük hatada ölüyorlardı :lol: .

Yaratıklardan bahsediyim biraz. Elbette sadece baştaki yaratıkları gördüm. Gerçi yaratık da değillerdi bildiğiniz mısır çarşısında silinmiş görevleri tekrardan almamızı sağlayan o robota (adını unuttum GB-anı mıydı) benziyorlardı. Adı ''Taarruz aygıtı ''sanırım. Bildiğiniz ateş çemberi ile saldırıyordu. Bunlara ek olarak direnç kırmaya benzer bir yeteneği de vardı ve bu yeteneği savaşçının zihin toplaması bozuyordu sanırım. Savaşçı o etkiyi bozmazsa sonuç mutlak ölüm arkadaşlar :twisted: . Bir de ''Sıhhiye aygıtı'' vardı, bu da duyduğum kadaryla düşman yaratıklara can basıyormuş. En son bıraktığımda bir grup, aralarında beyaz büyücü kalfasının da bulunduğu 4 yaratıktan oluşan bir gruba saldırıyordu. Tabi öldüler dördü birden gelince :D .

Son olarak çoğumuzun oyuncağa benzettği silahlara gelelim. Oyun içerisinde çok daha iyi görünüyorlar diyebilirim. Bazıları yeni giysilere takıldı tabi, hatta çok güzel benzetmeler duydum ama burda söyleyemem :lol: . Ama bence giysiler de güzeldi.
Şu kadarını söylemem lazım, bu bölgelerde en ufak bir hata bile çok şey götürüyor. Herkes ne yapıcağını bilmeli, bilmiyorsa o kişiye yola çıkmadan önce güzelce anlatılmalı, çünkü ayak üstü tecrübe ile öğrenilecek gibi değil.
EARTH

DisToRtioN
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

Mesaj gönderen Rescuer »

DerrickRose yazdı:Arkadaşlar bir sorum var ? Lütfen GM , TT Varsa cevap verin .
Zeki Müren ' de bizi görcek mi ?
Maalesef. :D
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
alveras
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen alveras »

Earth yazdı:Benim gördüğüm kadarıyla savaşçıların zihin toplaması bi hayli önem kazanmış. Artık bir savaşçı yeter mi yetmez mi bilemem. Ancak savaşçı orada hiç bir şey yapmayıp sadece yeri gelince zihin toplasa bile çok şey yapmış olur diyebilirim.
Bunların haricinde büyücülerin vuruşları direnç kırmayla 11000-12000 arası değerlere ulaşabiliyordu(kritikle).

Çemberlitaşa ilk girenler acemiliğin de etkisiyle pek bir şey yapamadı ama onlardan sonra gelenler daha organizeyidi, dolayısıyla hafiften ilerlemeye başladılar. Taki dörtlü beşli gruplarla karşılaşıncaya kadar. Büyücüler ne zihin atabiliyorlardı ne de yaratıkları çevirebiliyorlardı. Çeviriyorlardı çevirmesine ama en küçük hatada ölüyorlardı :lol: .

Yaratıklardan bahsediyim biraz. Elbette sadece baştaki yaratıkları gördüm. Gerçi yaratık da değillerdi bildiğiniz mısır çarşısında silinmiş görevleri tekrardan almamızı sağlayan o robota (adını unuttum GB-anı mıydı) benziyorlardı. Adı ''Taarruz aygıtı ''sanırım. Bildiğiniz ateş çemberi ile saldırıyordu. Bunlara ek olarak direnç kırmaya benzer bir yeteneği de vardı ve bu yeteneği savaşçının zihin toplaması bozuyordu sanırım. Savaşçı o etkiyi bozmazsa sonuç mutlak ölüm arkadaşlar :twisted: . Bir de ''Sıhhiye aygıtı'' vardı, bu da duyduğum kadaryla düşman yaratıklara can basıyormuş. En son bıraktığımda bir grup, aralarında beyaz büyücü kalfasının da bulunduğu 4 yaratıktan oluşan bir gruba saldırıyordu. Tabi öldüler dördü birden gelince :D .

Son olarak çoğumuzun oyuncağa benzettği silahlara gelelim. Oyun içerisinde çok daha iyi görünüyorlar diyebilirim. Bazıları yeni giysilere takıldı tabi, hatta çok güzel benzetmeler duydum ama burda söyleyemem :lol: . Ama bence giysiler de güzeldi.
Şu kadarını söylemem lazım, bu bölgelerde en ufak bir hata bile çok şey götürüyor. Herkes ne yapıcağını bilmeli, bilmiyorsa o kişiye yola çıkmadan önce güzelce anlatılmalı, çünkü ayak üstü tecrübe ile öğrenilecek gibi değil.

payşlaştıgın için teşekür ederım arkadaşım sagolasın (=
Bin Ytemiş Bir (1071)
Kullanıcı avatarı
Sifacixhezae
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Sifacixhezae »

hayretler icerisindeyim.ancak bu şaşkınlıgımın sebebi yorumumum silinmiş olması :) sebebini cok da iyi biliyorum.Malum dun gece forumdan acıklanan recete-tt-sızıntı rezilligini burdan "fısıltılar endir?" diye soran arkadaslara cevap olarak yazmıstım.

Çemberlitaş hayırlı olsun.biliyorum gene kaldırılacak ama olsun...
Perceus yazdı:
kontforum62 yazdı:
Perceus yazdı:
TAKVA yazdı:
ISTANBULFATIHI yazdı:Çemberlitaş 06.06.2011 'de gelmiş olsaydı çok güzel olurdu , halen geç sayılmaz !!!
Hala test aşamasındaymış , demekki daha çok bekleyeceğiz. :cry:
Takva Kardeşim SEnden Bişi Rica ETsem. SEnde Bölge Haklında Gerekli Bilgiye SAhipsin.. Benim İşim Çıktı. Sen Konuya Sahip oLur Musun? ben Zaten Bolca Soru Cevapladım :)
sen su fısıltı gazetesınden bılgıyı verde oyle git :)

VaLLa Kardeşim Orada Ki Söylentilere Göre dün Birisi Eminönünden veya Teşkilattan ReçeteLerden Şifacı rEçetesini Düşürmüş.. Reçetede 8 Gano 5 Alexandrite Filan İsteniyormuş :? Ne Kadar Doğru Ne Kadar Yalan Bilemem Oradaki Sohbet Buydu..

İlginiz İçin TeşekkürLer Ben Kaçar İşim War Konu Sizlere Emanet :)
Dün gece gelişen olayı anlatayım.Oluşan kötü durumlar neticesinde , bunlardan bıkan (konfücyüs) Alper adlı arkadaşımız , oyundaki bazı tt oyuncularının bölgeyi test ettikten sonra recete ve gerekli olan materyaller gibi bazı şeyleri sızdırmasını açıkladı..."Onlar depoluyor işte size recete şeklinde "foruma koydu.Kelvin asa recetesi ve Mevlana Zırh recetesi.

konu ile daha sonra baska kullanıcılar tarafından acılan bazı konular:
** viewtopic.php?f=46&t=65180
**viewtopic.php?f=46&t=65164
**viewtopic.php?f=4&t=65153

Acıkcası bunlardan herkes supheleniyor ve de kesin kanıtları olmamakla birlikte söylemlerden ibaret kalıyordu.Kendisi tüm sunucuların genel etkileşimine ve forumun genel etkileşimine bu durumu defalarca acıklamıs olmasına ragmen konular incelenmek uzere kaldırıldı..

söylenecek cok şeyi olan cok insan var.Dün gece oldugu icin bunu pek fazla kişi görmedi...Receteler degiştirilecektir elbet.Lakin kimsenin umrumda degil kimin neyi stokladıgı...

Sorun burada disiplinli ve sorumlulukla calısan İkv Yönetiminin bir ayağı olan Test Takımının bazı üyelerinden bunların sızdırılmıs olması...Çok merak ediyorum.Acaba maaşlı olarak dısarıdan birilerini alamazlar mı?illa oyun icinden bagı olan birilerinin mi olması gerekir bu test takımında?Her neyse bir şekilde emek hırsızlıgı vakit hırsızlıgı vs var.

Adekse gitme imkanı olup bir nebze olsun buradaki arkadasları bilgilendirdigin icin sana teşekkür ediyorum.Çemberlitaş hayırlı olsun.
İyi oyunlar.
İyi forumlar.

Hayattan tat almanız dileğiyle...
Kullanıcı avatarı
Buhara
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Buhara »

süpermış tam bir grup bölgesı olucak gibi hadi bakalım hayırlısı yorumları okurken bıle heycanlanıyor ınsan!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Kullgeretta
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Kullgeretta »

Çok güzel bir gün oldu :) Bir kaç küçük sorun hariç :)
NewKULL

2010 Fan Art Kısa Hikaye Mansiyon : KULLGERETTA

www.istanbuloyun.com/image/fan10/story/3.html

İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye

forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=87&t=40769
Kullanıcı avatarı
TAKVA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

TAKVA

Mesaj gönderen TAKVA »

Çemberlitaş yayınlama saati belli oldu :!:

viewtopic.php?f=46&t=65259&start=0
En son TAKVA tarafından 05 Haz 2011 19:39 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

Kullanıcı avatarı
LordDevil
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen LordDevil »

Buluşma gayet güzeldi ama ben fazla duramadığım için oynama şansı bulamadım sıra en az 1 saat sonra geliyordu.Oldukça kalabalık bir ortamdı ama yinede güzeldi.

Çemberlitaş epey zorlu bir bölge olacak gördüğüm kadarıyla alışana kadar epey zaman geçecek gibi.
Resim

“Eski Duyurular” sayfasına dön