Sultanahmet yazdı:
görev itemleri bir oyunda destek olarak nitelendirilmelidir.
ÇOK Doğru
Sultanahmet yazdı:ikv takımı bunu kimi ırka (Savaşçı-büyücü-şifacı) kolay kimi ırka ise zor hediye etmektedir.
İşte tam burda sorun başlamakta
Sultanahmet yazdı:şifacılarımız zaten bilirlerki oyunun en zor ırklarıdır ikv takımıda bunu (benim düşünceme göre) zorlaştırarak şifacı ırkının güçlenmesi yada şifacı ırkının eşyalarının değer kazanması için yapmaktadır unutmayın ki değeri yüksek olan eşyalar kullanışlıdır bu size ilerdede laızm olur ve ticari amaçtan bu görevde verilirse bu değerin ne önemi kalır ki hepimiz biliyoruz ki ticarette "bu görev itemi " vb. diyerek eşyayı yada efsunun değerini düşürüyoruz
Bir yücelen halit girmenç eşya değeri nerden baksan 60-80m arası servera göre
Bir fevzi cevriye itemi^30 -40 arası
Peki bir şifa itami verilen hayyam cevriye sizce kaç der 1m 2m bilemedin 3m
Adaletsizlik burda başlıyo karşımdaki savaşçı üstü 30 m ancak tutan eşyalarla ( görev item takviyeli) benim 300m harcadığım şifacı ile kafa kafaya denk rekabet ediyorsa işte adaletsizliğin ağa babası budur.Nerde benim emeklerimin farkı. Üstelik şifa dan iyi anlamak lazım o 300 m luk itemlerle savaşçı kesip rezil olmamak için
Bunun aksini iddia edecek yönetici varsa buyursun gelsin şifası ile de görelim nasıl idare ediyo
göre itemleri dağıtılırken çoğu oyucunun kulanıldıgı iteme göre item dagıtılmaz çoğu oranda max hasar veren itemler dagıtılır şifacılarada büyü hasarı veren itemler dagıtılır yani keşke büyücülerede fevzi+ceviye yerine bilge+cevriye fln versen :mrgreen:
Emre dediğin gibi Şifacılar hasardır genelde ancak savaşçılara verılen itemlerde urban yani max hasar max hasar genelde kasmak için tercih edilir ws atmak için tercih eden az insan biliyorum.Evet şifacılarada asit hasar verilyor : hasar sifacılar genelde son seviyeye ulastıgında hasar set yapıyorlar ki ben öyle yapmıştım:asit kasmak için güzel bir set asit üstüne birde hayvan cıkardıgında uğraşsız kasarsın:sende al itemi kas istediğin itemi düşür :=)
turkoxHAMSTER yazdı:herkese istediği görev itemi verilse olur mu ona bakarsan buyuculerede çoğu görevde kullanmadığı itemler verilebiliyor.
Bi daha düşün istersen fevzi cevriye pant bilge kağan direnc ceket kadimden ayakkabı sanırım dev komodo kan calan ruh calan asa ee gerisi nerde ? %90 kullanılan item veriyor