Görev itemleri hk[Şfacı]

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
StoryLine
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Görev itemleri hk[Şfacı]

Mesaj gönderen StoryLine »

Arkadaşlar şifacılara görevde verilen itemlerden şikayetciyim örneğin görev itemi ceket hayvan ve direncli size soruyorum kim büyü asit kullanıyordu tamamiyle ?herkez %90 hasardır,sonra komodo veya hidra görevinde büyü zehir + büyü kritik size soruyorum kim büyü kullanıyo tam anlamıyla %90 ya element yada iyileştirme bir işimize yaramıyor bunlar hiç verilmesin daha iyi :geek:
Resim
GodFreyxKorsaNx
Kullanıcı avatarı
Gargoyle35
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Lonca: Deva

Re: Görev itemleri hk[Şfacı]

Mesaj gönderen Gargoyle35 »

hayvan değil hayyan o emre :) Ama katılıyorum şifalara alaksız görev itemleri veriliyor.
Resim
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Petcarar »

StoryLine yazdı:Arkadaşlar şifacılara görevde verilen itemlerden şikayetciyim örneğin görev itemi ceket hayvan ve direncli size soruyorum kim büyü asit kullanıyordu tamamiyle ?herkez %90 hasardır,sonra komodo veya hidra görevinde büyü zehir + büyü kritik size soruyorum kim büyü kullanıyo tam anlamıyla %90 ya element yada iyileştirme bir işimize yaramıyor bunlar hiç verilmesin daha iyi :geek:
Ben kullanıyorum mesela.
Kullanıcı avatarı
Gargoyle35
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Şifacılıktan anlarım demiyorum ama mesela full hayyan ardenner bi şifacı asit ve bilgisi 15 oldumu 2000 e yakın vurmaz mı ?? bunu her 3 saniyede bir vurduğunu düşünürsek baya etkili olur dimi ?
Resim
Kullanıcı avatarı
Muriscoyagmao
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: İstiklal

Mesaj gönderen Muriscoyagmao »

Gargoyle35 yazdı:Şifacılıktan anlarım demiyorum ama mesela full hayyan ardenner bi şifacı asit ve bilgisi 15 oldumu 2000 e yakın vurmaz mı ?? bunu her 3 saniyede bir vurduğunu düşünürsek baya etkili olur dimi ?

O Kadar Kudreti Nerden Buldunda Sürekli Vurucan Canmı Basıcan Asitmi Atıcan ?
insensitivE KAMER

İSTİKLAL LONCASI

Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''
İSTİKLAL".
Kullanıcı avatarı
SonSpiderFreak
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen SonSpiderFreak »

Aziz Full Hayyan + Cevriye (Büyü Hasarı Asit + Büyü Kritik ) 15 asit 15 bilgisi olsa bile kudret dayanmıyor bizzat ben 39 seviye Turnusol Merlin 15 asit 15 asit bilgisi çarla denedim kudret aşırı tükeniyor :D

Ayrıca Dev Komodo Şifacılara Büyü hasarı Zehir + Büyü Kritik (Borgia Ruh Çalan) item verirken büyücülere Kan Çalan + Ruh Çalan savaşçılara Urban + Tora Tora item veriyor.Şifacılar 40 üstü seviyelerde zehirleme büyüsünü kullanmıyorlar.Herhalde oyun ekibinde şifacı yok :D
GodfreyXspideR
Kullanıcı avatarı
boomerang
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Southwest Wind Guard

Mesaj gönderen boomerang »

şifacılar oyunda üvey evlat :?
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Petcarar »

SonSpiderFreak yazdı:Aziz Full Hayyan + Cevriye (Büyü Hasarı Asit + Büyü Kritik ) 15 asit 15 bilgisi olsa bile kudret dayanmıyor bizzat ben 39 seviye Turnusol Merlin 15 asit 15 asit bilgisi çarla denedim kudret aşırı tükeniyor :D

Ayrıca Dev Komodo Şifacılara Büyü hasarı Zehir + Büyü Kritik (Borgia Ruh Çalan) item verirken büyücülere Kan Çalan + Ruh Çalan savaşçılara Urban + Tora Tora item veriyor.Şifacılar 40 üstü seviyelerde zehirleme büyüsünü kullanmıyorlar.Herhalde oyun ekibinde şifacı yok :D
Önemli olan kudret değil vuruşları.
Kaç vurduğunu söyle sen :D 2 bin vursa öpde başına koy.
Kullanıcı avatarı
StoryLine
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen StoryLine »

Ya saptırmayın konuyu asit kullanan şifacı demek istediğim çok az onlar dışında genelleme yapmıyım ama bizim sunucuda asit zehir kullanan en fazla %2'dir diğer sunucularda ise %10'u geçmez kanımca şifacılara verilen eşyalar çöp değerinde atsan para etmez satsan para etmez savaşcıya yücelen halit girmen pantolon veriyor iflis şifacıya ne büyü zehir kritik sacmalık ya
Resim
GodFreyxKorsaNx
Kullanıcı avatarı
Gargoyle35
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

SonSpiderFreak yazdı:Aziz Full Hayyan + Cevriye (Büyü Hasarı Asit + Büyü Kritik ) 15 asit 15 bilgisi olsa bile kudret dayanmıyor bizzat ben 39 seviye Turnusol Merlin 15 asit 15 asit bilgisi çarla denedim kudret aşırı tükeniyor :D

ben kesin demedim zaten sordum öyle olmaz mı diye :D
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön