çöp
Re: çöp
Arkadaşlar Bildiğim Kadarı İle Şaheseri Olmayan Yeni Silah Yine Alamicak, Sanırsam Yeni Silah İçin bizden Şaheser İsticek Oyun.. Yani bu Kütükle Balta Takası Gibi.. Işıktaki Görev Hesabı ? Böyle Oldugunu Tahmın ediyorum, Böyle Duydum.. Büyük İhtimallede Öyle Olucak.. Yani Şaheseri Bu Zamana Kadar Üretemeyen Ayvayı Yicek..
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP!
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Meran
xD kendinizi böle avutun xDGulumse yazdı:Arkadaşlar Bildiğim Kadarı İle Şaheseri Olmayan Yeni Silah Yine Alamicak, Sanırsam Yeni Silah İçin bizden Şaheser İsticek Oyun.. Yani bu Kütükle Balta Takası Gibi.. Işıktaki Görev Hesabı ? Böyle Oldugunu Tahmın ediyorum, Böyle Duydum.. Büyük İhtimallede Öyle Olucak.. Yani Şaheseri Bu Zamana Kadar Üretemeyen Ayvayı Yicek..
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
Şahesersiz oyuncular Migrat ve Sığınaklarda bile pasif kalırken, devasa, çok daha zor olan Çemberlitaş grup bölgesinde pek de aktif olacaklarını sanmıyorum. Örneğin; Yeraltı bölgesinin geleceği haberi verildiğinde herkes eski eşyaları satıyordu. Yeraltı geldiğinde ise bu satanlar ya da eski eşyalara "çöp" gözüyle bakanlar karakterlerinin seviyesini artırmak ve yeni eşyalara sahip olabilmek için ne kadar zorlandıklarını görmüşüzdür. Bu yüzden herhangi bir şaheser silahın çöp olduğunu düşünmek yanlıştır.
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
Adam haklı beyler.Sosyolog yazdı:Şahesersiz oyuncular Migrat ve Sığınaklarda bile pasif kalırken, devasa, çok daha zor olan Çemberlitaş grup bölgesinde pek de aktif olacaklarını sanmıyorum. Örneğin; Yeraltı bölgesinin geleceği haberi verildiğinde herkes eski eşyaları satıyordu. Yeraltı geldiğinde ise bu satanlar ya da eski eşyalara "çöp" gözüyle bakanlar karakterlerinin seviyesini artırmak ve yeni eşyalara sahip olabilmek için ne kadar zorlandıklarını görmüşüzdür. Bu yüzden herhangi bir şaheser silahın çöp olduğunu düşünmek yanlıştır.

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi

pis yağcı XDCanceazi yazdı:Adam haklı beyler.Sosyolog yazdı:Şahesersiz oyuncular Migrat ve Sığınaklarda bile pasif kalırken, devasa, çok daha zor olan Çemberlitaş grup bölgesinde pek de aktif olacaklarını sanmıyorum. Örneğin; Yeraltı bölgesinin geleceği haberi verildiğinde herkes eski eşyaları satıyordu. Yeraltı geldiğinde ise bu satanlar ya da eski eşyalara "çöp" gözüyle bakanlar karakterlerinin seviyesini artırmak ve yeni eşyalara sahip olabilmek için ne kadar zorlandıklarını görmüşüzdür. Bu yüzden herhangi bir şaheser silahın çöp olduğunu düşünmek yanlıştır.
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
Perfectmagician yazdı:pis yağcı XDCanceazi yazdı:Adam haklı beyler.Sosyolog yazdı:Şahesersiz oyuncular Migrat ve Sığınaklarda bile pasif kalırken, devasa, çok daha zor olan Çemberlitaş grup bölgesinde pek de aktif olacaklarını sanmıyorum. Örneğin; Yeraltı bölgesinin geleceği haberi verildiğinde herkes eski eşyaları satıyordu. Yeraltı geldiğinde ise bu satanlar ya da eski eşyalara "çöp" gözüyle bakanlar karakterlerinin seviyesini artırmak ve yeni eşyalara sahip olabilmek için ne kadar zorlandıklarını görmüşüzdür. Bu yüzden herhangi bir şaheser silahın çöp olduğunu düşünmek yanlıştır.
Zonguldakli yazdı:Kısacası şaheser üretmeyenler BELEŞİN ÜSTÜNE OTURDU..
Bence ejdersiz bir grup için Gaffarı kesmek ımkansız gözüküyor lakin Ejdersiz kımseyıde almazlar o bölgeye önce ejderini üret sonra adam ol iyi bi loncaya gir üstünü diz bu kadar basit yeğen
[code]Çinoxxx[/code][/b][/i][/color]

evet çöp oldu katılıyorum ama çöp olmamasını sağliyacak bir girişim yapabilirler mesela çemberlitaşa ashab ejder ecel olmadan girilmesin adam azat asayla fevzi asayla giricek ejderi üreten adamdan üstün hale gelicek saçmalık olur bence yöneticilerin bu yazdığımı dikkate almalarını tavsiye ederim;)

- DeathxShock
- Arzuhalci'nin Adamı

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Death
sen azat asalı adamı gruba aldın da giriş yapması kaldı.Reverence yazdı:evet çöp oldu katılıyorum ama çöp olmamasını sağliyacak bir girişim yapabilirler mesela çemberlitaşa ashab ejder ecel olmadan girilmesin adam azat asayla fevzi asayla giricek ejderi üreten adamdan üstün hale gelicek saçmalık olur bence yöneticilerin bu yazdığımı dikkate almalarını tavsiye ederim;)
DeaTHxSHoCK
DeaTHxTeRaPi
DeaTHxTeRaPi