çöp

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Gulumse
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran

Re: çöp

Mesaj gönderen Gulumse »

Arkadaşlar Bildiğim Kadarı İle Şaheseri Olmayan Yeni Silah Yine Alamicak, Sanırsam Yeni Silah İçin bizden Şaheser İsticek Oyun.. Yani bu Kütükle Balta Takası Gibi.. Işıktaki Görev Hesabı ? Böyle Oldugunu Tahmın ediyorum, Böyle Duydum.. Büyük İhtimallede Öyle Olucak.. Yani Şaheseri Bu Zamana Kadar Üretemeyen Ayvayı Yicek..
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP!
Kullanıcı avatarı
Perfectmagician
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Perfectmagician »

Gulumse yazdı:Arkadaşlar Bildiğim Kadarı İle Şaheseri Olmayan Yeni Silah Yine Alamicak, Sanırsam Yeni Silah İçin bizden Şaheser İsticek Oyun.. Yani bu Kütükle Balta Takası Gibi.. Işıktaki Görev Hesabı ? Böyle Oldugunu Tahmın ediyorum, Böyle Duydum.. Büyük İhtimallede Öyle Olucak.. Yani Şaheseri Bu Zamana Kadar Üretemeyen Ayvayı Yicek..
xD kendinizi böle avutun xD
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
Kullanıcı avatarı
Eleminx
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Eleminx »

Ulan Hem çemberliye girmek için şaheser isteyecek duruma getiriyonuz :) çemberliye girincede şaheserle çöp mü olacak yani .. :D :D
Kullanıcı avatarı
Sosyolog
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Sosyolog »

Şahesersiz oyuncular Migrat ve Sığınaklarda bile pasif kalırken, devasa, çok daha zor olan Çemberlitaş grup bölgesinde pek de aktif olacaklarını sanmıyorum. Örneğin; Yeraltı bölgesinin geleceği haberi verildiğinde herkes eski eşyaları satıyordu. Yeraltı geldiğinde ise bu satanlar ya da eski eşyalara "çöp" gözüyle bakanlar karakterlerinin seviyesini artırmak ve yeni eşyalara sahip olabilmek için ne kadar zorlandıklarını görmüşüzdür. Bu yüzden herhangi bir şaheser silahın çöp olduğunu düşünmek yanlıştır.
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

Sosyolog yazdı:Şahesersiz oyuncular Migrat ve Sığınaklarda bile pasif kalırken, devasa, çok daha zor olan Çemberlitaş grup bölgesinde pek de aktif olacaklarını sanmıyorum. Örneğin; Yeraltı bölgesinin geleceği haberi verildiğinde herkes eski eşyaları satıyordu. Yeraltı geldiğinde ise bu satanlar ya da eski eşyalara "çöp" gözüyle bakanlar karakterlerinin seviyesini artırmak ve yeni eşyalara sahip olabilmek için ne kadar zorlandıklarını görmüşüzdür. Bu yüzden herhangi bir şaheser silahın çöp olduğunu düşünmek yanlıştır.
Adam haklı beyler.
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
Perfectmagician
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Perfectmagician »

Canceazi yazdı:
Sosyolog yazdı:Şahesersiz oyuncular Migrat ve Sığınaklarda bile pasif kalırken, devasa, çok daha zor olan Çemberlitaş grup bölgesinde pek de aktif olacaklarını sanmıyorum. Örneğin; Yeraltı bölgesinin geleceği haberi verildiğinde herkes eski eşyaları satıyordu. Yeraltı geldiğinde ise bu satanlar ya da eski eşyalara "çöp" gözüyle bakanlar karakterlerinin seviyesini artırmak ve yeni eşyalara sahip olabilmek için ne kadar zorlandıklarını görmüşüzdür. Bu yüzden herhangi bir şaheser silahın çöp olduğunu düşünmek yanlıştır.
Adam haklı beyler.
pis yağcı XD
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
Kullanıcı avatarı
Eleminx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Eleminx »

Perfectmagician yazdı:
Canceazi yazdı:
Adam haklı beyler.
pis yağcı XD
:)
numberone
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen numberone »

Zonguldakli yazdı:Kısacası şaheser üretmeyenler BELEŞİN ÜSTÜNE OTURDU..

Bence ejdersiz bir grup için Gaffarı kesmek ımkansız gözüküyor lakin Ejdersiz kımseyıde almazlar o bölgeye önce ejderini üret sonra adam ol iyi bi loncaya gir üstünü diz bu kadar basit yeğen ;)[/i]
[code]Çinoxxx[/code][/b][/i][/color]

Resim
Kullanıcı avatarı
Reverence
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Reverence »

evet çöp oldu katılıyorum ama çöp olmamasını sağliyacak bir girişim yapabilirler mesela çemberlitaşa ashab ejder ecel olmadan girilmesin adam azat asayla fevzi asayla giricek ejderi üreten adamdan üstün hale gelicek saçmalık olur bence yöneticilerin bu yazdığımı dikkate almalarını tavsiye ederim;)
Resim
Kullanıcı avatarı
DeathxShock
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Lonca: Death

Mesaj gönderen DeathxShock »

Reverence yazdı:evet çöp oldu katılıyorum ama çöp olmamasını sağliyacak bir girişim yapabilirler mesela çemberlitaşa ashab ejder ecel olmadan girilmesin adam azat asayla fevzi asayla giricek ejderi üreten adamdan üstün hale gelicek saçmalık olur bence yöneticilerin bu yazdığımı dikkate almalarını tavsiye ederim;)
sen azat asalı adamı gruba aldın da giriş yapması kaldı.
DeaTHxSHoCK

DeaTHxTeRaPi

“Genel Sohbet” sayfasına dön