Bu oyunun adı kıyamet değilmi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Bu oyunun adı kıyamet değilmi

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Hayu teknoloji elbet olacaktır oyunda ama ben bu kadar beklemiyodum vallaha kıyamet olmasa uçan arabaya binecektik herhalde saçma oldu oyun biraz en azından atmosfer açısından teknoloji diyeceğimde büyucü ve şifacının asalarına baktım abi düşünsen okadar atılır hele büyücünün elektirikli asa half life daki yaratığının önüne benziyo tamam kötü demiyorum ama çok daha iyisini beklerdim özellikle oyunun ismi açısından
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Bu oyunun adı kıyamet değilmi

Mesaj gönderen xPrince »

Resim

Kıyametin uçurumundan iki şey kurtulabilir. Kanatları olanlar ya da gerçeklere sarılanlar.
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Benim demek istediğim o değildi aslında teknoloji bunca imkansızlıklara rağmen nasıl oluyorda bu kadar gelişme gösterebiliyor gerçek dünyada bile bu kadar zamanda LED ekranlar oluşması imkansız oyunun teması kıyamet üzerine kurulu olduğu için daha iyi bir şey beklerdim

KöTÜ DEMİYORUM ÇOKTA İYİ DEMİYORUM AMA BEN DAHA İYİSİ BEKLERDİM
Kullanıcı avatarı
VatanXLydeR
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen VatanXLydeR »

Bu kadar uğrasılmıs edılmıs bır yenılık ve hala daha ıyısını mı beklıyorsunuz. Bıraz emege saygınız olsun
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Arkadaşlar bakın anlatamıyorum Kötü demiyorum çok iğrenç olmuş demiyorum Çok ta iyi olmuş demiyorum gözüm parlamadı yani özellikle oyunun atmosferi açısından ben daha iyisini bekliyordum yani tamam emek ortada kötü diyemem ama bana göre sobee nin çok daha başarılı bir ek paket çıkarmasını beklerdim görüntü açısındna yani hemen adımımı atayım robotlar gelsin asalar uçsun vs ben daha karanlık bir atmosferde daha ilkel ama bir okadarda teknolojik bir ortam beklerdim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön