Bu oyunun adı kıyamet değilmi
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Bu oyunun adı kıyamet değilmi
Hayu teknoloji elbet olacaktır oyunda ama ben bu kadar beklemiyodum vallaha kıyamet olmasa uçan arabaya binecektik herhalde saçma oldu oyun biraz en azından atmosfer açısından teknoloji diyeceğimde büyucü ve şifacının asalarına baktım abi düşünsen okadar atılır hele büyücünün elektirikli asa half life daki yaratığının önüne benziyo tamam kötü demiyorum ama çok daha iyisini beklerdim özellikle oyunun ismi açısından
Re: Bu oyunun adı kıyamet değilmi

Kıyametin uçurumundan iki şey kurtulabilir. Kanatları olanlar ya da gerçeklere sarılanlar.
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

Benim demek istediğim o değildi aslında teknoloji bunca imkansızlıklara rağmen nasıl oluyorda bu kadar gelişme gösterebiliyor gerçek dünyada bile bu kadar zamanda LED ekranlar oluşması imkansız oyunun teması kıyamet üzerine kurulu olduğu için daha iyi bir şey beklerdim
KöTÜ DEMİYORUM ÇOKTA İYİ DEMİYORUM AMA BEN DAHA İYİSİ BEKLERDİM
KöTÜ DEMİYORUM ÇOKTA İYİ DEMİYORUM AMA BEN DAHA İYİSİ BEKLERDİM
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Bu kadar uğrasılmıs edılmıs bır yenılık ve hala daha ıyısını mı beklıyorsunuz. Bıraz emege saygınız olsun
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

Arkadaşlar bakın anlatamıyorum Kötü demiyorum çok iğrenç olmuş demiyorum Çok ta iyi olmuş demiyorum gözüm parlamadı yani özellikle oyunun atmosferi açısından ben daha iyisini bekliyordum yani tamam emek ortada kötü diyemem ama bana göre sobee nin çok daha başarılı bir ek paket çıkarmasını beklerdim görüntü açısındna yani hemen adımımı atayım robotlar gelsin asalar uçsun vs ben daha karanlık bir atmosferde daha ilkel ama bir okadarda teknolojik bir ortam beklerdim