Ben BoyLE OyuNUn !!!
Ben BoyLE OyuNUn !!!
Sanırım herkes anladı fazla soze luzum yok.Bu sistemi hangi ileri zekalı tasarlıyor bilmiyorum ama gercekten tebrik ediyorum . bu şekil devam edin bakalım ne olacak.Amacınız ney cok merak ediyorum gerçekten?? 
Re: Ben BoyLE OyuNUn !!!
daha iyisini yapabiliyosan, yapta senin oyununu oynayalım arkadasım. biraz emege saygı gösterin,Sessizlik yazdı:Sanırım herkes anladı fazla soze luzum yok.Bu sistemi hangi ileri zekalı tasarlıyor bilmiyorum ama gercekten tebrik ediyorum . bu şekil devam edin bakalım ne olacak.Amacınız ney cok merak ediyorum gerçekten??
"Dünyada her millet, icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK...
xMoRTaLxeFeSPiLSeNJaCKDaNieLS
xMoRtaLx yazdı:daha iyisini yapabiliyosan, yapta senin oyununu oynayalım arkadasım. biraz emege saygı gösterin,Sessizlik yazdı:Sanırım herkes anladı fazla soze luzum yok.Bu sistemi hangi ileri zekalı tasarlıyor bilmiyorum ama gercekten tebrik ediyorum . bu şekil devam edin bakalım ne olacak.Amacınız ney cok merak ediyorum gerçekten??
Peki benim emeğime kim saygı gösterecek ? Böyle saçmalık olmaz ! Ortada emek mi kalmş ki emeğe saygı göstereyim.Bu oyunu tasarlarken emeğin ne olduğunu bile düşünmüyorlar emin ol. Kimse kusura bakmasın ama oyun bu şekil biraz zor gelişir.
teknoloji her geçen gün gelişiyor yenileniyor ... sende ayağını yorganına göre uzat !
Yakacef - Emergencyroom - Patronus

Herkes Sever Biz Ölürüz T A M 3 5

Herkes Sever Biz Ölürüz T A M 3 5
- Kronik35
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Revenge Of Nobility
Herşey ilk güne kadar kalmaz gün geçtikçe oyun gelişir,herşey gelişir.Sitem ediyorsan oynama bu kadar basit.Oyun camiasnın zihniyeti budur.
Revenge of Nobility
KRoNıcK
''Öyle kolay bir sınavdayız ki,kitap açıp bakmak bile serbest''

peki emek yokta bu yeni bölgeler silahlar havadan mı geliyo arkadasım, mantıklı konusSessizlik yazdı:xMoRtaLx yazdı:daha iyisini yapabiliyosan, yapta senin oyununu oynayalım arkadasım. biraz emege saygı gösterin,Sessizlik yazdı:Sanırım herkes anladı fazla soze luzum yok.Bu sistemi hangi ileri zekalı tasarlıyor bilmiyorum ama gercekten tebrik ediyorum . bu şekil devam edin bakalım ne olacak.Amacınız ney cok merak ediyorum gerçekten??
Peki benim emeğime kim saygı gösterecek ? Böyle saçmalık olmaz ! Ortada emek mi kalmş ki emeğe saygı göstereyim.Bu oyunu tasarlarken emeğin ne olduğunu bile düşünmüyorlar emin ol. Kimse kusura bakmasın ama oyun bu şekil biraz zor gelişir.
"Dünyada her millet, icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK...
Ben kendi emeğim hakkında konuşuyorum zaten yönewticilerin emeğinden bahsetmiyorum.Benim emeğime saygı olmadıgını soyluyorum. Sözüm NE YAypıLAn yeniliğe Ne de Yöneticilerin emeğine .Benim solemek istediğim benim emeğime saygı yok.Benimle aynı fikirde değilseniz o sizin düşünceniz.Ama İKV emeğe saygı göstermiyor . ben bunu biliyorum başka yorum yok.xMoRtaLx yazdı:peki emek yokta bu yeni bölgeler silahlar havadan mı geliyo arkadasım, mantıklı konusSessizlik yazdı:xMoRtaLx yazdı:daha iyisini yapabiliyosan, yapta senin oyununu oynayalım arkadasım. biraz emege saygı gösterin,Sessizlik yazdı:Sanırım herkes anladı fazla soze luzum yok.Bu sistemi hangi ileri zekalı tasarlıyor bilmiyorum ama gercekten tebrik ediyorum . bu şekil devam edin bakalım ne olacak.Amacınız ney cok merak ediyorum gerçekten??
- angelona
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Jön Türkler
Yapımcılara bu kadar hakaret ettigine göre bi daha bu oyunu oynuyacak yüz bulamazsın bence ;)Sessizlik yazdı:Sanırım herkes anladı fazla soze luzum yok.Bu sistemi hangi ileri zekalı tasarlıyor bilmiyorum ama gercekten tebrik ediyorum . bu şekil devam edin bakalım ne olacak.Amacınız ney cok merak ediyorum gerçekten??
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Klan: Arzın Çocukları
vahiy iniyo dev ' lere bu kodlar. onlar da kalkar kalkmaz yazıyolar. emek yok yani.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- perfectstylee
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
yürü giq lan sanqi tesko sana kaldı böyle insanları anlamıyorum be nezaket ve emek karsılıgı isterler ama kendileri yapmazlar
Google'nin Yeni Modelini Görmek İçin Click !
Kod: Tümünü seç
http://mrdoob.com/projects/chromeexperiments/google_gravity/