Ben BoyLE OyuNUn !!!

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Sessizlik
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat

Ben BoyLE OyuNUn !!!

Mesaj gönderen Sessizlik »

Sanırım herkes anladı fazla soze luzum yok.Bu sistemi hangi ileri zekalı tasarlıyor bilmiyorum ama gercekten tebrik ediyorum . bu şekil devam edin bakalım ne olacak.Amacınız ney cok merak ediyorum gerçekten?? :x
Kullanıcı avatarı
xMoRtaLx
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Ben BoyLE OyuNUn !!!

Mesaj gönderen xMoRtaLx »

Sessizlik yazdı:Sanırım herkes anladı fazla soze luzum yok.Bu sistemi hangi ileri zekalı tasarlıyor bilmiyorum ama gercekten tebrik ediyorum . bu şekil devam edin bakalım ne olacak.Amacınız ney cok merak ediyorum gerçekten?? :x
daha iyisini yapabiliyosan, yapta senin oyununu oynayalım arkadasım. biraz emege saygı gösterin,
‎"Dünyada her millet, icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK...

xMoRTaLxeFeSPiLSeNJaCKDaNieLS
Sessizlik
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

xMoRtaLx yazdı:
Sessizlik yazdı:Sanırım herkes anladı fazla soze luzum yok.Bu sistemi hangi ileri zekalı tasarlıyor bilmiyorum ama gercekten tebrik ediyorum . bu şekil devam edin bakalım ne olacak.Amacınız ney cok merak ediyorum gerçekten?? :x
daha iyisini yapabiliyosan, yapta senin oyununu oynayalım arkadasım. biraz emege saygı gösterin,

Peki benim emeğime kim saygı gösterecek ? Böyle saçmalık olmaz ! Ortada emek mi kalmş ki emeğe saygı göstereyim.Bu oyunu tasarlarken emeğin ne olduğunu bile düşünmüyorlar emin ol. Kimse kusura bakmasın ama oyun bu şekil biraz zor gelişir.
Kullanıcı avatarı
Yakacef
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Yakacef »

teknoloji her geçen gün gelişiyor yenileniyor ... sende ayağını yorganına göre uzat !
Yakacef - Emergencyroom - Patronus
Resim
Herkes Sever Biz Ölürüz T A M 3 5
Kullanıcı avatarı
Kronik35
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Revenge Of Nobility

Mesaj gönderen Kronik35 »

Herşey ilk güne kadar kalmaz gün geçtikçe oyun gelişir,herşey gelişir.Sitem ediyorsan oynama bu kadar basit.Oyun camiasnın zihniyeti budur.
Revenge of Nobility

KRoNıcK
''Öyle kolay bir sınavdayız ki,kitap açıp bakmak bile serbest''

Resim
Kullanıcı avatarı
xMoRtaLx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen xMoRtaLx »

Sessizlik yazdı:
xMoRtaLx yazdı:

Peki benim emeğime kim saygı gösterecek ? Böyle saçmalık olmaz ! Ortada emek mi kalmş ki emeğe saygı göstereyim.Bu oyunu tasarlarken emeğin ne olduğunu bile düşünmüyorlar emin ol. Kimse kusura bakmasın ama oyun bu şekil biraz zor gelişir.
peki emek yokta bu yeni bölgeler silahlar havadan mı geliyo arkadasım, mantıklı konus
‎"Dünyada her millet, icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK...

xMoRTaLxeFeSPiLSeNJaCKDaNieLS
Sessizlik
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

xMoRtaLx yazdı:
Sessizlik yazdı:
xMoRtaLx yazdı:

peki emek yokta bu yeni bölgeler silahlar havadan mı geliyo arkadasım, mantıklı konus
Ben kendi emeğim hakkında konuşuyorum zaten yönewticilerin emeğinden bahsetmiyorum.Benim emeğime saygı olmadıgını soyluyorum. Sözüm NE YAypıLAn yeniliğe Ne de Yöneticilerin emeğine .Benim solemek istediğim benim emeğime saygı yok.Benimle aynı fikirde değilseniz o sizin düşünceniz.Ama İKV emeğe saygı göstermiyor . ben bunu biliyorum başka yorum yok.
Kullanıcı avatarı
angelona
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Jön Türkler

Mesaj gönderen angelona »

Yapımcılara bu kadar hakaret ettigine göre bi daha bu oyunu oynuyacak yüz bulamazsın bence ;)
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde

M.akif

GalataKULESİ

mFERNANDES

SaaTKULESİ
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen mitmet »

vahiy iniyo dev ' lere bu kodlar. onlar da kalkar kalkmaz yazıyolar. emek yok yani.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
perfectstylee
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen perfectstylee »

yürü giq lan sanqi tesko sana kaldı böyle insanları anlamıyorum be nezaket ve emek karsılıgı isterler ama kendileri yapmazlar
Google'nin Yeni Modelini Görmek İçin Click ! :)

Kod: Tümünü seç

http://mrdoob.com/projects/chromeexperiments/google_gravity/
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön