Dostum her ne kadar haklı olsan da, işe kendi tarafından bakmayı bırakıp, onların yönünden bakmanı tavsiye ediyorum.jiyan yazdı:Merhaba arkadaşlar
ben ikv yi protesto ediyorum. Son dönemlerdeki oyunu tamamen paraya dökmelerini Şiddetle kınıyorum. Bu söylediklerimi sadece sözde bırakmayacağım ben ve benim gibi düşünen binlerce arkadaşın var olduğuna inanıyorum. Ben protestomu plus ve benzeri paketler almayarak yapacağım. Umarım sizde bana destek olursunuz sizde birkaç ay plus almayın bakın o zaman yöneticilerin o havada uçmaları ve Gm'lerin tavırlarını nasıl da değişiyor.
Ben ayda İkv ye en az bir kaç plus alarak destek oluyor ve arkadaşlarımında alıp destek olmalarını istiyordum. Biz yaklaşık 10 arkadaş bu kararı aldık ve artık ikv ye para aktarmayacağız. 10 arkadaş demek aylık sadece kendi plusları 120 tl her birinin en az 3 üyeliği olduğunu düşünürsek buda 360 tl civarı bir para ediyor, ikv artık bu paraya elveda desin. Birde bu oranı binlere onbinlerle çarparsak o zaman anlayın ikv ne kadar büyük bir yara almış olacak buda kendilerine çeki düzen vermelerini sağlayacaktır. Ancak ne zaman bizim isteklerimizi ve görüşlerimiz değerlendirip bu oyunu oynanacak hale getirirlerse o zaman tekrar destek verelim.
Arkadaşlar şaka maka biz bu oyunu seviyoruz ancak oyundan beni ve benim gibilerini bezdirdiler yok şans artırıcı al yok parlatma al, yok at al, yok eşek al ... Bu aktarılmaz o aktarılmaz arkadaşlarım yüzlerce migrat atıyor bi zırh düşmüyor ama bende birden çok zırh birikti.Bu ne kardeşim. Ne yapmaya çalışıyorsunuz anlamadım kaldım. Yeter artık ama. Bir iş yapıyorsunuz onuda elinize gözünüze bulaştırmayın.
Oyunu bırakmayı düşünmüyorum bu şekil oynayacağım ha dersiniz bu şekil oynayamaz bu illaki alır plusunu ve şans artırıcısını İşte o zaman yanılmış olursunuz nerede sıkılsam orada bırakırım ve bir daha dönmem bu oyuna.
Ben plus almadan şans artırıcı almadan sıkılıyorsam bu oyundan demek ki problem vardır demek ki. Bende bir dk bile durmam o oyunda. Ben sadece kendi sesim değilim inanın ki bu oyunu oynayan binlerce kişinin sesiyim şuanda. Diğer kalan kişilerde ergeç anlayacaklar nasıl bir para tuzağında olduklarını...
Bir güncelleme getirirsiniz bir kaç yıl o güncellemeyle bizi oyalarsınız. Daha güzel bir şeyler yapın daha ciddi tarzda yaklaşın bize, yoksa bu oyuncular sizi öyle bir ters düz eder ki aklınız başınıza gelmez...
Ben sürekli oyunda olacağım ve sizi eleştireceğim. Tabi iyi bir şey yaptığınızda takdirde edeceğiz. Ki, daha takdir edilecek bir şeyinizi görmedik... Umarım bundan sonra görürüz.
IIIxJiYaNxIII
Mehmet Özdemir
Oyun tamamen ücretsizdir, senin boynuna kimse hançeri dayayıp zorla plus v.b. şeyler aldırtmıyor.
Sen zevklerin ve isteklerin doğrultusunda bu oyuna para yatırmayı seçiyorsun.
Ama;
Dostum unutma ki, onların ekmek kapısı bu?
İKV' nin eskiden plus paketten başka geliri yoktu.
Dükkanın gelmesiyle en azından oyun yapımcılarımız, yapımda görevli arkadaşlarımız rahat bir nefes almışlardır.
Evlerine, ceplerine biraz daha fazla para girmiştir.
Birde oyunun yapımında kullanılan programlarının lisanslarının ne kadar pahalı olduğunu düşünürsek zaten, edecek söz kalmıyor..
Eğer sen de bu işten ekmek kazansaydın, aileni bu işten geçindirseydin, dükkanı herkesten çok isterdin..
Kalın sağlıcakla...