Merhaba arkadaşlar
ben ikv yi protesto ediyorum. Son dönemlerdeki oyunu tamamen paraya dökmelerini Şiddetle kınıyorum. Bu söylediklerimi sadece sözde bırakmayacağım ben ve benim gibi düşünen binlerce arkadaşın var olduğuna inanıyorum. Ben protestomu plus ve benzeri paketler almayarak yapacağım. Umarım sizde bana destek olursunuz sizde birkaç ay plus almayın bakın o zaman yöneticilerin o havada uçmaları ve Gm'lerin tavırlarını nasıl da değişiyor.
Ben ayda İkv ye en az bir kaç plus alarak destek oluyor ve arkadaşlarımında alıp destek olmalarını istiyordum. Biz yaklaşık 10 arkadaş bu kararı aldık ve artık ikv ye para aktarmayacağız. 10 arkadaş demek aylık sadece kendi plusları 120 tl her birinin en az 3 üyeliği olduğunu düşünürsek buda 360 tl civarı bir para ediyor, ikv artık bu paraya elveda desin. Birde bu oranı binlere onbinlerle çarparsak o zaman anlayın ikv ne kadar büyük bir yara almış olacak buda kendilerine çeki düzen vermelerini sağlayacaktır. Ancak ne zaman bizim isteklerimizi ve görüşlerimiz değerlendirip bu oyunu oynanacak hale getirirlerse o zaman tekrar destek verelim.
Arkadaşlar şaka maka biz bu oyunu seviyoruz ancak oyundan beni ve benim gibilerini bezdirdiler yok şans artırıcı al yok parlatma al, yok at al, yok eşek al ... Bu aktarılmaz o aktarılmaz arkadaşlarım yüzlerce migrat atıyor bi zırh düşmüyor ama bende birden çok zırh birikti.Bu ne kardeşim. Ne yapmaya çalışıyorsunuz anlamadım kaldım. Yeter artık ama. Bir iş yapıyorsunuz onuda elinize gözünüze bulaştırmayın.
Oyunu bırakmayı düşünmüyorum bu şekil oynayacağım ha dersiniz bu şekil oynayamaz bu illaki alır plusunu ve şans artırıcısını İşte o zaman yanılmış olursunuz nerede sıkılsam orada bırakırım ve bir daha dönmem bu oyuna.
Ben plus almadan şans artırıcı almadan sıkılıyorsam bu oyundan demek ki problem vardır demek ki. Bende bir dk bile durmam o oyunda. Ben sadece kendi sesim değilim inanın ki bu oyunu oynayan binlerce kişinin sesiyim şuanda. Diğer kalan kişilerde ergeç anlayacaklar nasıl bir para tuzağında olduklarını...
Bir güncelleme getirirsiniz bir kaç yıl o güncellemeyle bizi oyalarsınız. Daha güzel bir şeyler yapın daha ciddi tarzda yaklaşın bize, yoksa bu oyuncular sizi öyle bir ters düz eder ki aklınız başınıza gelmez...
Ben sürekli oyunda olacağım ve sizi eleştireceğim. Tabi iyi bir şey yaptığınızda takdirde edeceğiz. Ki, daha takdir edilecek bir şeyinizi görmedik... Umarım bundan sonra görürüz.
IIIxJiYaNxIII
Mehmet Özdemir
İKV nin bu gidişine bir DUR!.. diyelim
İKV nin bu gidişine bir DUR!.. diyelim
Jiyan
RoBiNJiYaN
JiYaNRoBiN
RoBiNJiYaN
JiYaNRoBiN
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: İKV nin bu gidişine bir DUR!.. diyelim
zorlamı aldırıyorlar ?jiyan yazdı:
Arkadaşlar şaka maka biz bu oyunu seviyoruz ancak oyundan beni ve benim gibilerini bezdirdiler yok şans artırıcı al yok parlatma al, yok at al, yok eşek al ...
Bence çok yanlış düşünüyorsunuz. Bu oyunda mutlaka bir kazanç yolu olacaktır. Ve bu da oyunun gelişmesi açısından şarttır. İkv oyuncusunun şöyle bir özelliği vardır. Çok sabırsızdır. Herşey bir an da olup bitsin ister. Oyuna destek olmak sürekli yeni bölgelerin ard arda gelmesi anlamına gelmez. Etrafta çemberlitaş veya yeni bölge diye bağırırsınız gelip buraya akçe sistemini şikayette bulunursunz. Kaldıki size akçeleri zorla aldıranda yok. Oyunun bir para tuzağı haline geldiğini düşünenlere katılmıyorum. Sonuçta gelişme aşamasında olan bir oyunun elbette kazanç sağlayacağı bir takım etmenler olacaktır. Diğer online oyunlardan örnek vereyim sizlere saçma sapan çizgi film gibi grafiklere sahip olan oyunlara emin olun bizlerin harcadğı paranın katını harcayanlar var. Ancak orada hiç kimse şikayette bulunmaz harcadığı paranın. Çünkü insanlar paralarını kendi sorumluluğunda ve eğlencesi dahilinde harcıyor. Kimseye gelinde zorla akçe alın demiyor. Sadece oyuncu diğer oyunculardan geri kalmamak için kendini zorunlu hissediyor. Ben inanıyorumki akçe sistemi ikv'nin gelişmesi anlamında büyük katkı sağlamıştır / sağlayacaktır.
Keyifli forumlar.
sana sadece bir sorum olacak sen inanıyor musun ki sobee ekibi bizim verdiğimiz bu paraları ikv ye harcadığına?
Jiyan
RoBiNJiYaN
JiYaNRoBiN
RoBiNJiYaN
JiYaNRoBiN
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Sobee Ekibi bizden kazandıgı paraları İKV ye harcasaydı bu oyun supercan sacmalıgının 2 katı kadar ılgı gorurdu.
Arkadaşlar kendimizi aldatmayalım ikv güzeldir diyerek güzel olmaz şikayet etmezsen senin ne derdinin olduğunu kim nereden bilsin. Dediğim gibi herkesin benimle aynı görüşte olmasını da beklemiyorum tabi ki bu işte rant sahipleri de vardır. Paran vardır belki senin ya olmayanın?
Deminde bahsettiğim gibi benimle aynı fikirde olan binlerce kişi vardır ancak olmayanlarda zamanla anlayacaklardır ne demek istediğimi işte sende o zamanla anlayacak kişilerden birisin onun için bir şey demiyorum sana.
Bu güne kadar İkv ye yatırdığımız paranın hadi hesabı yok tabi bu işin içinde olmayanların bunu anlaması zor Bunun için bu tür yorumlara gülüp geçerim sadece.
İkv gelişiyor demişsin İkv gelişiyor mu yoksa yerinde sayıyor mu?
Bir oyun bir kaç yılda bir güncelleme getirip seni onunla oyalıyorsa bende sana derim ki ya senin oyunlar hakkındaki bilgin az yada başka rantlar peşindesin.
Şimdi İKV ile ilgili bir anket yapsak İKV gelişiyor mu diye? Oyuncuların yüzde 70 'i İKV geriliyor der.
Senin gelişmekten kastın akçe sisteminin gelip dükkanda bir şeylerin alınmasıysa demek ikv senin için gelişmiş demektir. Ama gelişmek bu demek değil.
karakterinin iyi olması bu ve bun gibi online oyunlarda tek etkenin yaratık kesip ganimet elde edip ve level yükseltmeye bağlı ama ikv de söz konusu olan ne? Level yerinde item desen şans artırıcı alman lazım yani Paran varsa karakterin en iyilerdendir.
Bu kabullenemez bir durumdur
Lütfen oyuncular olarak yönetimden yan tutmayı bırakalım da gerçeklere gözlerimizi açalım ve öyle yorum yapalım
Deminde bahsettiğim gibi benimle aynı fikirde olan binlerce kişi vardır ancak olmayanlarda zamanla anlayacaklardır ne demek istediğimi işte sende o zamanla anlayacak kişilerden birisin onun için bir şey demiyorum sana.
Bu güne kadar İkv ye yatırdığımız paranın hadi hesabı yok tabi bu işin içinde olmayanların bunu anlaması zor Bunun için bu tür yorumlara gülüp geçerim sadece.
İkv gelişiyor demişsin İkv gelişiyor mu yoksa yerinde sayıyor mu?
Bir oyun bir kaç yılda bir güncelleme getirip seni onunla oyalıyorsa bende sana derim ki ya senin oyunlar hakkındaki bilgin az yada başka rantlar peşindesin.
Şimdi İKV ile ilgili bir anket yapsak İKV gelişiyor mu diye? Oyuncuların yüzde 70 'i İKV geriliyor der.
Senin gelişmekten kastın akçe sisteminin gelip dükkanda bir şeylerin alınmasıysa demek ikv senin için gelişmiş demektir. Ama gelişmek bu demek değil.
karakterinin iyi olması bu ve bun gibi online oyunlarda tek etkenin yaratık kesip ganimet elde edip ve level yükseltmeye bağlı ama ikv de söz konusu olan ne? Level yerinde item desen şans artırıcı alman lazım yani Paran varsa karakterin en iyilerdendir.
Bu kabullenemez bir durumdur
Lütfen oyuncular olarak yönetimden yan tutmayı bırakalım da gerçeklere gözlerimizi açalım ve öyle yorum yapalım
Jiyan
RoBiNJiYaN
JiYaNRoBiN
RoBiNJiYaN
JiYaNRoBiN
Oyunu bıraktım kafam rahat herşeyi paraya döktürler ayrıca bu oyun için efekt olmaz dediler silahlar yanmaya başladı.
Ayrıca grup bölgeleri dediler en az 150 kere girdim 1 şaheser çıkmadı şimdide akçe çıkarmışlar çıkma olasılığı olayı var neden çıkmadığı belli oldu itemlerin paraparapara düşündükleri.
-
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
Anlamadığım şey hergün forumda onlarda konu açılıyor.Çemberli gelsin yeni bölge gelsin diye.
Hiç düşündünüzmü bu bölgeler için çalışan kişilerin maaşlarının ne ile ödendiğini ?
Hiç düşündünüzmü bu bölgeler için çalışan kişilerin maaşlarının ne ile ödendiğini ?

-
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
Kardeş ister inan ister inanma ama ben düşünmüştüm.RoneeY yazdı:Anlamadığım şey hergün forumda onlarda konu açılıyor.Çemberli gelsin yeni bölge gelsin diye.