Kadim , Yeşil , İflis , Solucan , Dişi ve D.komodo Kesilir..

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
xxxTaTaNgAxxx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: Kadim , Yeşil , İflis , Solucan , Dişi ve D.komodo Kesilir..

Mesaj gönderen xxxTaTaNgAxxx »

seagle yazdı:kardeş millete yardım etmen güzel birşi ama solucanın verdiği görevdeki hediye ztn en fazla 2 m + o görevi yapmasanda olabiliyor :D ondan o görevi kısıtlıyabilirsin ama şöyle bakıncada ekibin para kaanması grk dimi :D

Ben bu işi yaz gelsin ücretsiz yapacam alırım (^) ashabımı çıkarım yol :D işim yok herkeze yardım :D ...
Yahu bu seni ne ilgilendiriyor adam ister bedavaya göreve yardım eder ister parayla.
xxxSaRıLaCixxx
maximussss

IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo

"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
Kullanıcı avatarı
RouXeuoSs
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen RouXeuoSs »

harkonen yazdı:ekipde bişiye benzese soygun yapiolar resmen 1 aylık bölgeye yazma al yada 1 ay plus görevlere otur 1 haftada biter hepsi
Allah insanın kaderine , anlına ne yazdıysa o olur kardsm sen canını sıkma , Ekip seni rahatsız ettiyse konuyada bakma , yorum da yapma tamam mı kardsm senin ve senin gibilerle uğraşamıcam hadi yoluna bak

Oyundaki nickim adım belli kardsm anarKi soyguncuymuş sen kimsin lan bana soyguncu direk #@!? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: kanıtın varsa koy lan ötme böle boş boş adamı deli etmeyin burada !!!!!!!!!!!

••• anarKi ••• --> √

هاكان

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Splash
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Kuklacı
Lonca: <Game Master>

Mesaj gönderen Splash »

RouXeuoSs yazdı:
harkonen yazdı:ekipde bişiye benzese soygun yapiolar resmen 1 aylık bölgeye yazma al yada 1 ay plus görevlere otur 1 haftada biter hepsi
Allah insanın kaderine , anlına ne yazdıysa o olur kardsm sen canını sıkma , Ekip seni rahatsız ettiyse konuyada bakma , yorum da yapma tamam mı kardsm senin ve senin gibilerle uğraşamıcam hadi yoluna bak

Oyundaki nickim adım belli kardsm anarKi soyguncuymuş sen kimsin lan bana soyguncu direk #@!? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: kanıtın varsa koy lan ötme böle boş boş adamı deli etmeyin burada !!!!!!!!!!!
Çocuklarlamı uğraşıcan?
Kullanıcı avatarı
RouXeuoSs
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Splash yazdı:
RouXeuoSs yazdı:

Çocuklarlamı uğraşıcan?
Delik dondan cıkan arkadaşım hşg. nasılsın seni iyi görmedim kafan 1 milyon gibi senin gibilerle uğraşmamam dedm sende mi onlardan cıktın asma tavan kafalı idiot moron beyinlim benim

••• anarKi ••• --> √

هاكان

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Splash
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Kuklacı
Lonca: <Game Master>

Mesaj gönderen Splash »

Bne Çocuklarlamı Uğraşıcan Derken Sana Söyledim O Sözü...
Yani Seni savundum...
Kullanıcı avatarı
kackin
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen kackin »

Elalemin Uğraştışı olaya bak para derdine düsmüşler daha neler göreceğiz kim bilir
Son..
Kullanıcı avatarı
OooJustPLayooO
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen OooJustPLayooO »

kackin yazdı:Elalemin Uğraştışı olaya bak para derdine düsmüşler daha neler göreceğiz kim bilir

Fado Sana Kiralaım mı bunLarı 1 ay sana çaLışsınLar , Ne oLsa para İçin değilmi herşeyLeri :D :D

EuxinouS.....
Kullanıcı avatarı
RouXeuoSs
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

kackin yazdı:Elalemin Uğraştışı olaya bak para derdine düsmüşler daha neler göreceğiz kim bilir
Kardeşim oyunda bu görevleri belli bi ücret karşılıgında yapıyorum o görevileri kaç kişi yapamıyor hem yardım ediyorum hem cebimi büyütüom haa eğer ben her hafta keserim beleşe herkeze diyorsan tamam konuyu kapattırcam , Kendini düşünüyorsun biraz adamları düşün , Ben adamlarıda kendimide düşünürüm yardıma ihtiyacı olan bulur beni okey hadi işin yoksa genel sohbete ....

••• anarKi ••• --> √

هاكان

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
RouXeuoSs
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Splash yazdı:Bne Çocuklarlamı Uğraşıcan Derken Sana Söyledim O Sözü...
Yani Seni savundum...
Bu aralar sinir sistemim iyice gerildi okuduğumu bile anlayamaz duruma geldim k.bakma kardeşim

••• anarKi ••• --> √

هاكان

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
RouXeuoSs
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

OooJustPLayooO yazdı:

Fado Sana Kiralaım mı bunLarı 1 ay sana çaLışsınLar , Ne oLsa para İçin değilmi herşeyLeri :D :D
Olay çıkartmak kendini küfür ile rencide ettirmek için neden bu kadar çaba ediyorsun :D Anlamıyorum zewk alıyorsan söle sana hergün bir yeni küfür yazarım ;)

••• anarKi ••• --> √

هاكان

Resim

Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön