Yahu bu seni ne ilgilendiriyor adam ister bedavaya göreve yardım eder ister parayla.seagle yazdı:kardeş millete yardım etmen güzel birşi ama solucanın verdiği görevdeki hediye ztn en fazla 2 m + o görevi yapmasanda olabiliyorondan o görevi kısıtlıyabilirsin ama şöyle bakıncada ekibin para kaanması grk dimi
Ben bu işi yaz gelsin ücretsiz yapacam alırım (^) ashabımı çıkarım yolişim yok herkeze yardım
...
Kadim , Yeşil , İflis , Solucan , Dişi ve D.komodo Kesilir..
- xxxTaTaNgAxxx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Kadim , Yeşil , İflis , Solucan , Dişi ve D.komodo Kesilir..
xxxSaRıLaCixxx
maximussss
IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo
"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
maximussss
IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo
"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
Allah insanın kaderine , anlına ne yazdıysa o olur kardsm sen canını sıkma , Ekip seni rahatsız ettiyse konuyada bakma , yorum da yapma tamam mı kardsm senin ve senin gibilerle uğraşamıcam hadi yoluna bakharkonen yazdı:ekipde bişiye benzese soygun yapiolar resmen 1 aylık bölgeye yazma al yada 1 ay plus görevlere otur 1 haftada biter hepsi
Oyundaki nickim adım belli kardsm anarKi soyguncuymuş sen kimsin lan bana soyguncu direk #@!? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: kanıtın varsa koy lan ötme böle boş boş adamı deli etmeyin burada !!!!!!!!!!!
••• anarKi ••• --> √
هاكان

- Splash
- Zincir Bozan
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: <Game Master>
Çocuklarlamı uğraşıcan?RouXeuoSs yazdı:Allah insanın kaderine , anlına ne yazdıysa o olur kardsm sen canını sıkma , Ekip seni rahatsız ettiyse konuyada bakma , yorum da yapma tamam mı kardsm senin ve senin gibilerle uğraşamıcam hadi yoluna bakharkonen yazdı:ekipde bişiye benzese soygun yapiolar resmen 1 aylık bölgeye yazma al yada 1 ay plus görevlere otur 1 haftada biter hepsi
Oyundaki nickim adım belli kardsm anarKi soyguncuymuş sen kimsin lan bana soyguncu direk #@!? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: kanıtın varsa koy lan ötme böle boş boş adamı deli etmeyin burada !!!!!!!!!!!
Delik dondan cıkan arkadaşım hşg. nasılsın seni iyi görmedim kafan 1 milyon gibi senin gibilerle uğraşmamam dedm sende mi onlardan cıktın asma tavan kafalı idiot moron beyinlim benimSplash yazdı:Çocuklarlamı uğraşıcan?RouXeuoSs yazdı:Allah insanın kaderine , anlına ne yazdıysa o olur kardsm sen canını sıkma , Ekip seni rahatsız ettiyse konuyada bakma , yorum da yapma tamam mı kardsm senin ve senin gibilerle uğraşamıcam hadi yoluna bakharkonen yazdı:ekipde bişiye benzese soygun yapiolar resmen 1 aylık bölgeye yazma al yada 1 ay plus görevlere otur 1 haftada biter hepsi
••• anarKi ••• --> √
هاكان

- Splash
- Zincir Bozan
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: <Game Master>
Bne Çocuklarlamı Uğraşıcan Derken Sana Söyledim O Sözü...
Yani Seni savundum...
Yani Seni savundum...
- kackin
- Demirci Çırağı
Elalemin Uğraştışı olaya bak para derdine düsmüşler daha neler göreceğiz kim bilir
Son..
- OooJustPLayooO
- Şarapçı'nın Sırdaşı
kackin yazdı:Elalemin Uğraştışı olaya bak para derdine düsmüşler daha neler göreceğiz kim bilir
Fado Sana Kiralaım mı bunLarı 1 ay sana çaLışsınLar , Ne oLsa para İçin değilmi herşeyLeri
EuxinouS.....
Kardeşim oyunda bu görevleri belli bi ücret karşılıgında yapıyorum o görevileri kaç kişi yapamıyor hem yardım ediyorum hem cebimi büyütüom haa eğer ben her hafta keserim beleşe herkeze diyorsan tamam konuyu kapattırcam , Kendini düşünüyorsun biraz adamları düşün , Ben adamlarıda kendimide düşünürüm yardıma ihtiyacı olan bulur beni okey hadi işin yoksa genel sohbete ....kackin yazdı:Elalemin Uğraştışı olaya bak para derdine düsmüşler daha neler göreceğiz kim bilir
••• anarKi ••• --> √
هاكان

Bu aralar sinir sistemim iyice gerildi okuduğumu bile anlayamaz duruma geldim k.bakma kardeşimSplash yazdı:Bne Çocuklarlamı Uğraşıcan Derken Sana Söyledim O Sözü...
Yani Seni savundum...
••• anarKi ••• --> √
هاكان

Olay çıkartmak kendini küfür ile rencide ettirmek için neden bu kadar çaba ediyorsunOooJustPLayooO yazdı:kackin yazdı:Elalemin Uğraştışı olaya bak para derdine düsmüşler daha neler göreceğiz kim bilir
Fado Sana Kiralaım mı bunLarı 1 ay sana çaLışsınLar , Ne oLsa para İçin değilmi herşeyLeri![]()
••• anarKi ••• --> √
هاكان