DoNotDisturB

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Serserixkratos
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

DoNotDisturB

Mesaj gönderen Serserixkratos »

Bu Kendini Beğenmiş ukala Açtığım Konuyu neden KitLiyor anlayamadım . . Diğer Forum Hesabından Konuşmayı BiLiyorsun attığım fotolar Hoşuna gitmedi dimi ? @@@@
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'

Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Kullanıcı avatarı
RoneeY
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: DoNotDisturB

Mesaj gönderen RoneeY »

Neden tüm suçu yöneticilerde arıyosun ?
Resim

Resim

Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen mitmet »

b ' yi büyük yapmışın. küçük olcak
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
aNaRcHy
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen aNaRcHy »

Serserixkratos yazdı:Bu Kendini Beğenmiş ukala Açtığım Konuyu neden KitLiyor anlayamadım . . Diğer Forum Hesabından Konuşmayı BiLiyorsun attığım fotolar Hoşuna gitmedi dimi ? @@@@
Forum yöneticileri sadece yönetici oldukları hesaptan giriş yapabilirler kardeşim IP denen bir şey var. Ayrıca forum kuralları denen de bir şey var kurallara uygun olmayan içerik yazı söz görsel vb. şeyler uygunsuz durumda kaldırılırlar. Hatayı kendinde aramalısın. İyi forumlar.
Resim
Resim
Slogan Bulamadım...
Resim
Kullanıcı avatarı
Serserixkratos
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Serserixkratos »

aNaRcHy yazdı:
Serserixkratos yazdı:Bu Kendini Beğenmiş ukala Açtığım Konuyu neden KitLiyor anlayamadım . . Diğer Forum Hesabından Konuşmayı BiLiyorsun attığım fotolar Hoşuna gitmedi dimi ? @@@@
Forum yöneticileri sadece yönetici oldukları hesaptan giriş yapabilirler kardeşim IP denen bir şey var. Ayrıca forum kuralları denen de bir şey var kurallara uygun olmayan içerik yazı söz görsel vb. şeyler uygunsuz durumda kaldırılırlar. Hatayı kendinde aramalısın. İyi forumlar.

Kardeşım Diğer Forum Hesabıda var bunun zaten benım sunucumda merak edme benden ıyı bılmıyorsun tamam mı ? 'Lütfen'
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'

Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Kullanıcı avatarı
DigitalKumSaati
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen DigitalKumSaati »

Forum Kuralları

Madde 4.
Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir. (GM, Yönetici,yardım, lütfen, acil ve kişiye özel gibi başlıklar açmayınız. Bu başlıklar dikkate alınmaz. Uyarı yapılmaksızın kapanabilir yada silinebilir)

Madde 5. İKV Forum üyeleri oyun yada forum yetkilileri ile tartışmaya çekmeye yönelik konu açamaz. Oyun içi şikayet, ceza itiraz vb konuları forum üzerinde konu açarak yada forum yetkilileri ile özel mesaj aracılığı ile tartışamaz. Tartışmaya yönelik konular yanıtlanmaksızın kaldırılır.

Devamı niteliğindeki konularda moderasyon uygulanacaktır. Bilginize..
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön