DoNotDisturB
- Serserixkratos
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
DoNotDisturB
Bu Kendini Beğenmiş ukala Açtığım Konuyu neden KitLiyor anlayamadım . . Diğer Forum Hesabından Konuşmayı BiLiyorsun attığım fotolar Hoşuna gitmedi dimi ? @@@@
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Teşkilat
Re: DoNotDisturB
b ' yi büyük yapmışın. küçük olcak
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Forum yöneticileri sadece yönetici oldukları hesaptan giriş yapabilirler kardeşim IP denen bir şey var. Ayrıca forum kuralları denen de bir şey var kurallara uygun olmayan içerik yazı söz görsel vb. şeyler uygunsuz durumda kaldırılırlar. Hatayı kendinde aramalısın. İyi forumlar.Serserixkratos yazdı:Bu Kendini Beğenmiş ukala Açtığım Konuyu neden KitLiyor anlayamadım . . Diğer Forum Hesabından Konuşmayı BiLiyorsun attığım fotolar Hoşuna gitmedi dimi ? @@@@
- Serserixkratos
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
aNaRcHy yazdı:Forum yöneticileri sadece yönetici oldukları hesaptan giriş yapabilirler kardeşim IP denen bir şey var. Ayrıca forum kuralları denen de bir şey var kurallara uygun olmayan içerik yazı söz görsel vb. şeyler uygunsuz durumda kaldırılırlar. Hatayı kendinde aramalısın. İyi forumlar.Serserixkratos yazdı:Bu Kendini Beğenmiş ukala Açtığım Konuyu neden KitLiyor anlayamadım . . Diğer Forum Hesabından Konuşmayı BiLiyorsun attığım fotolar Hoşuna gitmedi dimi ? @@@@
Kardeşım Diğer Forum Hesabıda var bunun zaten benım sunucumda merak edme benden ıyı bılmıyorsun tamam mı ? 'Lütfen'
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'
- DigitalKumSaati
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
Forum Kuralları
Madde 4. Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir. (GM, Yönetici,yardım, lütfen, acil ve kişiye özel gibi başlıklar açmayınız. Bu başlıklar dikkate alınmaz. Uyarı yapılmaksızın kapanabilir yada silinebilir)
Madde 5. İKV Forum üyeleri oyun yada forum yetkilileri ile tartışmaya çekmeye yönelik konu açamaz. Oyun içi şikayet, ceza itiraz vb konuları forum üzerinde konu açarak yada forum yetkilileri ile özel mesaj aracılığı ile tartışamaz. Tartışmaya yönelik konular yanıtlanmaksızın kaldırılır.
Devamı niteliğindeki konularda moderasyon uygulanacaktır. Bilginize..
Madde 4. Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir. (GM, Yönetici,yardım, lütfen, acil ve kişiye özel gibi başlıklar açmayınız. Bu başlıklar dikkate alınmaz. Uyarı yapılmaksızın kapanabilir yada silinebilir)
Madde 5. İKV Forum üyeleri oyun yada forum yetkilileri ile tartışmaya çekmeye yönelik konu açamaz. Oyun içi şikayet, ceza itiraz vb konuları forum üzerinde konu açarak yada forum yetkilileri ile özel mesaj aracılığı ile tartışamaz. Tartışmaya yönelik konular yanıtlanmaksızın kaldırılır.
Devamı niteliğindeki konularda moderasyon uygulanacaktır. Bilginize..
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!