BÜYÜCÜLERE BÜYÜK HAKSIZLIK!! BAKIN
BÜYÜCÜLERE BÜYÜK HAKSIZLIK!! BAKIN
Arkadaşlar bilindiği üzerebüyücülere iflissten fevzi+çeviye latex pantolon veriliyor.tmm sorun yok.Ama Kadim hidradanda fevzi+çevriye item veriliyomuş hatırladığıma göre ayakkabı.Dev komododanda Kan çalan+ruh çalan item veriliyor.Arkadaşlarbitane Bilge+çevriyeitem verseler ne olur 3 tane fiziksel+kritikbence yakışmamış buz item bulamıoz ya.Lütfen bir değişiklik yapılsın .Bana katılanlar yorumlarınızı esirgemeyin. TILSIM/Avşarprens
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Zaman
Re: BÜYÜCÜLERE BÜYÜK HAKSIZLIK!! BAKIN
savaşçılarada yücelen item verilyor çünkü max hasar veren itemler veriyor bu görevlerde ve büyücüdede meteorit max hasar verdigi için fevzi yada kan çalan item verliyor
Ottomanxölümsüz anısına
- hilalxxfenomen
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Z Y N
Yücelen İle Her Yaratığa Yüksek Vurabiliyorsun Arkadaşım Fakat Meteorit İle Minimum Hasar Alan Yaratıklarda Var Ama Maks Hasar YAratık Dinlemio Tüm Yaratıklara [ Adı Üzerinde Zaten ] Maksimum Hasar...

xXFENOMENXx
Esselam,
Rapkolik adlı forum kullanıcısı ile hiçbir alakam yoktur.Aralarımızda harf farklılığına dikkat ediniz.Forum içerisinde yaptığı yazışmalarda benim hiç bir bağlantım yoktur.
Meran Sunucusu;
Rapkoliq.
Rapkolik adlı forum kullanıcısı ile hiçbir alakam yoktur.Aralarımızda harf farklılığına dikkat ediniz.Forum içerisinde yaptığı yazışmalarda benim hiç bir bağlantım yoktur.
Meran Sunucusu;
Rapkoliq.
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
rapkolik yazdı:Arkadaşlar bilindiği üzerebüyücülere iflissten fevzi+çeviye latex pantolon veriliyor.tmm sorun yok.Ama Kadim hidradanda fevzi+çevriye item veriliyomuş hatırladığıma göre ayakkabı.Dev komododanda Kan çalan+ruh çalan item veriliyor.Arkadaşlarbitane Bilge+çevriyeitem verseler ne olur 3 tane fiziksel+kritikbence yakışmamış buz item bulamıoz ya.Lütfen bir değişiklik yapılsın .Bana katılanlar yorumlarınızı esirgemeyin. TILSIM/Avşarprens
büyücülere haksızlık savaçlara öncelik
avakado=eminönü