BÜYÜCÜLERE BÜYÜK HAKSIZLIK!! BAKIN

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
rapkolik
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Tılsım

BÜYÜCÜLERE BÜYÜK HAKSIZLIK!! BAKIN

Mesaj gönderen rapkolik »

Arkadaşlar bilindiği üzerebüyücülere iflissten fevzi+çeviye latex pantolon veriliyor.tmm sorun yok.Ama Kadim hidradanda fevzi+çevriye item veriliyomuş hatırladığıma göre ayakkabı.Dev komododanda Kan çalan+ruh çalan item veriliyor.Arkadaşlarbitane Bilge+çevriyeitem verseler ne olur 3 tane fiziksel+kritikbence yakışmamış buz item bulamıoz ya.Lütfen bir değişiklik yapılsın .Bana katılanlar yorumlarınızı esirgemeyin. TILSIM/Avşarprens
Kullanıcı avatarı
efsaneottoman
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Lonca: Zaman

Re: BÜYÜCÜLERE BÜYÜK HAKSIZLIK!! BAKIN

Mesaj gönderen efsaneottoman »

savaşçılarada yücelen item verilyor çünkü max hasar veren itemler veriyor bu görevlerde ve büyücüdede meteorit max hasar verdigi için fevzi yada kan çalan item verliyor
Ottomanxölümsüz anısına
Kullanıcı avatarı
hilalxxfenomen
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Z Y N

Mesaj gönderen hilalxxfenomen »

Yücelen İle Her Yaratığa Yüksek Vurabiliyorsun Arkadaşım Fakat Meteorit İle Minimum Hasar Alan Yaratıklarda Var Ama Maks Hasar YAratık Dinlemio Tüm Yaratıklara [ Adı Üzerinde Zaten ] Maksimum Hasar...
Resim

xXFENOMENXx
Kullanıcı avatarı
Rapkoliq
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Rapkoliq »

Esselam,

Rapkolik adlı forum kullanıcısı ile hiçbir alakam yoktur.Aralarımızda harf farklılığına dikkat ediniz.Forum içerisinde yaptığı yazışmalarda benim hiç bir bağlantım yoktur.

Meran Sunucusu;
Rapkoliq.
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
Kullanıcı avatarı
barkido
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen barkido »

rapkolik yazdı:Arkadaşlar bilindiği üzerebüyücülere iflissten fevzi+çeviye latex pantolon veriliyor.tmm sorun yok.Ama Kadim hidradanda fevzi+çevriye item veriliyomuş hatırladığıma göre ayakkabı.Dev komododanda Kan çalan+ruh çalan item veriliyor.Arkadaşlarbitane Bilge+çevriyeitem verseler ne olur 3 tane fiziksel+kritikbence yakışmamış buz item bulamıoz ya.Lütfen bir değişiklik yapılsın .Bana katılanlar yorumlarınızı esirgemeyin. TILSIM/Avşarprens

büyücülere haksızlık savaçlara öncelik
avakado=eminönü

“Genel Etkileşim” sayfasına dön