İçeri

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
JunqenTR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: İçeri

Mesaj gönderen JunqenTR »

Canım benim Cihadxdoktor benim karakterim halada duruyor...Sadece vermeyi unutmuşum oyunda bana JunqenTR ile ulaşabilirsin 2m'nin lafını yapcak biri değilim.
Resim

JunqenTR `

Ayakkabılarımın altı delikti; ama üstü her zaman boyalıydı. ECG

Kullanıcı avatarı
kerim73
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen kerim73 »

Serserixkratos yazdı:Kimine Göre Gereksiz Bir konu oLabiLir ama 'kuklacıda' Kimin çaLıp Çırptığını Kimin Sövüp Küfürettiğini atcağım fotolarda Göreceksiniz. . .Haydı BaşLayaLım ;)

Afaat

Bana Kp kasacağını Söyledi 18o bin Kp Yani sanırım 2 yıLdız Kahverengi. . karşıLıqında 118 m vercektim.. parayı verdım ve kasmaya başyacaktık.

Resim

kasmaya Başladık Resim
yaLnız . . 3o bınde Bıraktık. . qerıye kaLan 15o bın Kp nerde ?? tabiiki yok .zarardayım.

Sırada Cihadxdoktor . . 2m Borcun vardı evet bu Benım için Birşey değil ama verdiğin söze yazık. .
Resim

Wildrunsa_ HatırLadın Benı herhalde Yobaz benı kaçkere oyunda zor durumda bıraktığını bılırsın zahırbeyde .
1m Borcun vardı .Kimine qöre 1m Çöp bana qörede öyLe . . ama acıyorum sana 1m için ;)
Resim

Sıra Kimdee Tabiiki AbLa Dediğiniz MitoLojımızın Tanrıçası
[Aprhodite] yazık :D Resim

Sıra qeLdi. . MisLimpia m2 fızıkseL sarjLı qözLuk werdım . . ve sonradan birkaç eşya verdim epın 15 harf içeriyor ama 16 olması lazım değilmi ? ynLış epın verıor Resim
Resim

Sıra Kinly de yaLnız Bu karakter Goodfather ın deqıLmıydı ? sözde en örnek kişi ;) masumluğunu yiyim senin imzanda bıle KingLy vardı böyLe Biri oLdugunu bıLmıorum Resim

Sıra Serserizaza Yavhu sen ne ara adam oLdun . iyiki karakterlerim silinmiş.. bir anaya nasıL Küfüredersin Çocuk!
Resim

Sıra excellnt de Trot Loncasnın üyesi olcak bide sövdüğüne bak sen Resim

eLimde bazı yetersiz şeyler var. . Bunun Yanında Hestia da Hırsızdır arkadaşlar KukLacı_geneL etkıLeşimine Hestiaxbüyü yazarak ne oLdugunu qörebıLırsınız. . ve ARsızqönüL de . . dediğim gibi yetersız az birşey kanıtım var istıyorsanız atayım ve unutmadan HasKaR da Hırsızdır arkadaşlar . .. ben yalandan hoşlanmam yalanda söylemem .

ve Hanzala Resim

Son olarak Çoğu Kişinin Fotosu var . sagoist .mesela . .foto dolu yavhu bende :D
Kuklacıdaki hırsızlar zaten belli burada bazı örnekleri var fotolarda tam belli olmuyor yani kimsenin günahına girmek istemem bu yüzden Allah islah eylesin böle kişileri.Yanlış anlaşılmasın ama sagoist ne kadar tartışsamda onun hırsız olduguna inanmıyorum.Bu yüzden eğer gerçekten bi hırsızlık fotosu varsa koyar mısın.
KeRiMBeY [Büyücü] [Y2,M1]
KeRiMBeYII [Şifacı] [G3,Ş3]
Kullanıcı avatarı
JunqenTR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Bu arada Serserixkratos şu çalıpçırptı lafı için özür dilemen iyi olucak bence.. En azından benim SS'de bi not yazsaydın unutmuştur falan diye aldığın SS nerdese 1 seneyi geçti bukadar bekletmende şaşırtıcı... Klanda bi pm'de göremedim Cihadxdoktor oyunda mısın diye ben unutmuş olsamda yazabilirdin :idea:
Resim

JunqenTR `

Kullanıcı avatarı
Serserixkratos
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Serserixkratos »

kerim73 yazdı:
Serserixkratos yazdı:Kimine Göre Gereksiz Bir konu oLabiLir ama 'kuklacıda' Kimin çaLıp Çırptığını Kimin Sövüp Küfürettiğini atcağım fotolarda Göreceksiniz. . .Haydı BaşLayaLım ;)

Afaat

Bana Kp kasacağını Söyledi 18o bin Kp Yani sanırım 2 yıLdız Kahverengi. . karşıLıqında 118 m vercektim.. parayı verdım ve kasmaya başyacaktık.

Resim

kasmaya Başladık Resim
yaLnız . . 3o bınde Bıraktık. . qerıye kaLan 15o bın Kp nerde ?? tabiiki yok .zarardayım.

Sırada Cihadxdoktor . . 2m Borcun vardı evet bu Benım için Birşey değil ama verdiğin söze yazık. .
Resim

Wildrunsa_ HatırLadın Benı herhalde Yobaz benı kaçkere oyunda zor durumda bıraktığını bılırsın zahırbeyde .
1m Borcun vardı .Kimine qöre 1m Çöp bana qörede öyLe . . ama acıyorum sana 1m için ;)
Resim

Sıra Kimdee Tabiiki AbLa Dediğiniz MitoLojımızın Tanrıçası
[Aprhodite] yazık :D Resim

Sıra qeLdi. . MisLimpia m2 fızıkseL sarjLı qözLuk werdım . . ve sonradan birkaç eşya verdim epın 15 harf içeriyor ama 16 olması lazım değilmi ? ynLış epın verıor Resim
Resim

Sıra Kinly de yaLnız Bu karakter Goodfather ın deqıLmıydı ? sözde en örnek kişi ;) masumluğunu yiyim senin imzanda bıle KingLy vardı böyLe Biri oLdugunu bıLmıorum Resim

Sıra Serserizaza Yavhu sen ne ara adam oLdun . iyiki karakterlerim silinmiş.. bir anaya nasıL Küfüredersin Çocuk!
Resim

Sıra excellnt de Trot Loncasnın üyesi olcak bide sövdüğüne bak sen Resim

eLimde bazı yetersiz şeyler var. . Bunun Yanında Hestia da Hırsızdır arkadaşlar KukLacı_geneL etkıLeşimine Hestiaxbüyü yazarak ne oLdugunu qörebıLırsınız. . ve ARsızqönüL de . . dediğim gibi yetersız az birşey kanıtım var istıyorsanız atayım ve unutmadan HasKaR da Hırsızdır arkadaşlar . .. ben yalandan hoşlanmam yalanda söylemem .

ve Hanzala Resim

Son olarak Çoğu Kişinin Fotosu var . sagoist .mesela . .foto dolu yavhu bende :D
Kuklacıdaki hırsızlar zaten belli burada bazı örnekleri var fotolarda tam belli olmuyor yani kimsenin günahına girmek istemem bu yüzden Allah islah eylesin böle kişileri.Yanlış anlaşılmasın ama sagoist ne kadar tartışsamda onun hırsız olduguna inanmıyorum.Bu yüzden eğer gerçekten bi hırsızlık fotosu varsa koyar mısın.
Sagoiste Hırsız demedim sadece bana Sövdüğü bikaç foto var kesdim diye o kadar
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'

Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Kullanıcı avatarı
Serserixkratos
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Serserixkratos »

JunqenTR yazdı:Bu arada Serserixkratos şu çalıpçırptı lafı için özür dilemen iyi olucak bence.. En azından benim SS'de bi not yazsaydın unutmuştur falan diye aldığın SS nerdese 1 seneyi geçti bukadar bekletmende şaşırtıcı... Klanda bi pm'de göremedim Cihadxdoktor oyunda mısın diye ben unutmuş olsamda yazabilirdin :idea:

Bunu Benim Değİl senin geLip bana SöyLemen Lazımdı..
kLanda Bi Pm qöremessın çok onLıne deqıLım +karakterLerımin çoğu Silindi nerden nasıL uLaşıyım .
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'

Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Kullanıcı avatarı
GoodfatheR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen GoodfatheR »

Görünce cevap yazmadan geçmek istemedim ,

o karakter ilk olarak bana aitken başka bir arkadaşa geçdi ondan sonra arkadaş askere gittiğinden dolayı tekrar bana geçti ancak ben o karakteri kullanmadım imzamda yazdığım dönem içerisindede bende bulunmuştur karakter ancak o karakteri oyun içerisinde kullanmadım bile ki ben böyle bişiy yapacak değilim :) şuandada karakter bende değil o yüzden bunu yapan ben değilim açıklamamı yapayım dedim ben ;)
~~ GoodFatheR ~~

~~ KEMALİST ~~

- - - - - - - - - - - - - - -

Ne Mutlu Türk'üm Diyene !
Kullanıcı avatarı
Tonyukukxx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Tonyukukxx »

Şimdi Filiz Ablanın Küfür Ettiğini İddaa Ediyorsun Bi Kere Orada Kestiğin Çar Filiz Ablanın Çarı Değil.He Diyelimki Yakaladın Kestin Filiz Abla Senin Annene veya Bacına Herneyse Küfür Edicek Bi İnsan Değil Geçin Bu İşleri .

TooNYuKuK
Resim

TooNYuKuK & eRaXkaYa & ıCeHeaRT
Kullanıcı avatarı
GoodfatheR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen GoodfatheR »

he ayrıca filizle ilgili olan resmi hiç görmemişdim onada değineyim :)

Filiz ablanın karakteri olmadığı aşikar zaten çoğu kişi bilir ki filiz ablanın bukadar düşmeyeceğini yaşı ilerlemiş kişiliği yerine oturmuş abla dediğimiz kişinin bu denli bi davranış sergilemeyeceğini herkes biliyor. ama birşeye daha dikkat ettim sözlerinde iğneleyici kelimeler kullanmışsın hayırdır senin bi sorunun yaran mı varda bukadar gocunuyosun ?
~~ GoodFatheR ~~

~~ KEMALİST ~~

- - - - - - - - - - - - - - -

Ne Mutlu Türk'üm Diyene !
Kullanıcı avatarı
JunqenTR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Serserixkratos yazdı:
JunqenTR yazdı:Bu arada Serserixkratos şu çalıpçırptı lafı için özür dilemen iyi olucak bence.. En azından benim SS'de bi not yazsaydın unutmuştur falan diye aldığın SS nerdese 1 seneyi geçti bukadar bekletmende şaşırtıcı... Klanda bi pm'de göremedim Cihadxdoktor oyunda mısın diye ben unutmuş olsamda yazabilirdin :idea:

Bunu Benim Değİl senin geLip bana SöyLemen Lazımdı..
kLanda Bi Pm qöremessın çok onLıne deqıLım +karakterLerımin çoğu Silindi nerden nasıL uLaşıyım .

Ya nekadar gereksizce konuşuyorsun sen :evil: Online değilsin ama forumlarda konu açmayı biliyorsun başkalarını bilip bilmeden gereksiz isimlerini kirletmeyi biliyorsun... Karakterimin çoğu silindi diyosun yeni karakter açınca yazı yazma yetkini alıyorlar mı yöneticiler :idea:
Resim

JunqenTR `

Kullanıcı avatarı
WaxWhineRAVYN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen WaxWhineRAVYN »

Selamlar,

Konuyu ve fotoları inceledim. Küfürler konusunda doğru ya da yalan olabilir bir şey diyemeyeceğim fakat, şu para konusunda Cihadxdoktor, Birkan benim çok sevdiğim bir kardeşimdir; unutmamış olsa o parayı ödeyeceğinden eminim. Hoş büyük bir miktar da değil, oyun içerisinden ulaşmış olsaydın eminim ki ödeyecekti sana. Böyle bir konuda yer vermene hiç gerek yoktu :) Aynı şekilde Runsa'da öyle.

Oyun içerisinde bana ya da kişilere ulaşırsan paranı temin edebilirsin.

Küfürlü fotoğrafların bulunduğu bir konuda isimlerinin geçmesi, ki böyle gereksiz küçük miktarda bir para hususunda, hoşnut olmadığımız bir durum.

İyiForumlar...
WaxWhineRAVYN
OkhDayy

Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön