İçeri

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Serserixkratos
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

İçeri

Mesaj gönderen Serserixkratos »

Kimine Göre Gereksiz Bir konu oLabiLir ama 'kuklacıda' Kimin çaLıp Çırptığını Kimin Sövüp Küfürettiğini atcağım fotolarda Göreceksiniz. . .Haydı BaşLayaLım ;)

Afaat

Bana Kp kasacağını Söyledi 18o bin Kp Yani sanırım 2 yıLdız Kahverengi. . karşıLıqında 118 m vercektim.. parayı verdım ve kasmaya başyacaktık.

Resim

kasmaya Başladık Resim
yaLnız . . 3o bınde Bıraktık. . qerıye kaLan 15o bın Kp nerde ?? tabiiki yok .zarardayım.

Sırada Cihadxdoktor . . 2m Borcun vardı evet bu Benım için Birşey değil ama verdiğin söze yazık. .
Resim

Wildrunsa_ HatırLadın Benı herhalde Yobaz benı kaçkere oyunda zor durumda bıraktığını bılırsın zahırbeyde .
1m Borcun vardı .Kimine qöre 1m Çöp bana qörede öyLe . . ama acıyorum sana 1m için ;)
Resim

Sıra Kimdee Tabiiki AbLa Dediğiniz MitoLojımızın Tanrıçası
[Aprhodite] yazık :D Resim

Sıra qeLdi. . MisLimpia m2 fızıkseL sarjLı qözLuk werdım . . ve sonradan birkaç eşya verdim epın 15 harf içeriyor ama 16 olması lazım değilmi ? ynLış epın verıor Resim
Resim

Sıra Kinly de yaLnız Bu karakter Goodfather ın deqıLmıydı ? sözde en örnek kişi ;) masumluğunu yiyim senin imzanda bıle KingLy vardı böyLe Biri oLdugunu bıLmıorum Resim

Sıra Serserizaza Yavhu sen ne ara adam oLdun . iyiki karakterlerim silinmiş.. bir anaya nasıL Küfüredersin Çocuk!
Resim

Sıra excellnt de Trot Loncasnın üyesi olcak bide sövdüğüne bak sen Resim

eLimde bazı yetersiz şeyler var. . Bunun Yanında Hestia da Hırsızdır arkadaşlar KukLacı_geneL etkıLeşimine Hestiaxbüyü yazarak ne oLdugunu qörebıLırsınız. . ve ARsızqönüL de . . dediğim gibi yetersız az birşey kanıtım var istıyorsanız atayım ve unutmadan HasKaR da Hırsızdır arkadaşlar . .. ben yalandan hoşlanmam yalanda söylemem .

ve Hanzala Resim

Son olarak Çoğu Kişinin Fotosu var . sagoist .mesela . .foto dolu yavhu bende :D
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'

Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Kullanıcı avatarı
Shizofren
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Re: İçeri

Mesaj gönderen Shizofren »

Resimlere tek tek bakmadım ama tanıdığım ve herkesin bildiği Aphrodite yani filiz abla'nın resmi dediğin fotoğraf'ı inceledim de .. orada ki küfürü yazan gerçek Aphrodite (filiz) değil, Aphtodıte dir yani fakedir.. ;)

Belli ki kuyruk acın çok fazla ki bu şekilde saçmalamışsın yazık tipik bir arz düzenbazısın ;)
~ K u k L a c ı ~

~ Şeytan Ayrıntıda Gizlidir ! ~

~ Destek İletişim Adresi : http://www.istanbuloyun.com/support.aspx ~
Kullanıcı avatarı
Serserixkratos
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Eminmisin Büyücüsünde onu Kestim diye küfür etti . . oydu nıye yalan söylıyımkı iyi incele oydu. .

Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Kullanıcı avatarı
Serserixkratos
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Shizofren yazdı:Resimlere tek tek bakmadım ama tanıdığım ve herkesin bildiği Aphrodite yani filiz abla'nın resmi dediğin fotoğraf'ı inceledim de .. orada ki küfürü yazan gerçek Aphrodite (filiz) değil, Aphtodıte dir yani fakedir.. ;)

Belli ki kuyruk acın çok fazla ki bu şekilde saçmalamışsın yazık tipik bir arz düzenbazısın ;)

İster inan ister inanma bende yalan yok

Kullanıcı avatarı
DiSMoTi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen DiSMoTi »

1 gün süre veriyorum.Bir forum yöneticisi 1 gün içinde kilitliyecektir konuyu.Fotoğraflara bakınca aklım almadı :)
Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]
Kullanıcı avatarı
Batuhangs730
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Batuhangs730 »

Aphrodit e iftira atma çamur at izi kalsın fake çar lan o
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor

GALATASARAY
Kullanıcı avatarı
Serserixkratos
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Batuhangs730 yazdı:Aphrodit e iftira atma çamur at izi kalsın fake çar lan o

o kadar foto atmışım ya kardeşım yeter bak ! fake felan değil İncele gör yalanmı söylıcem .kestım buyucusunu tam giderken arkamdan sövdü

Kullanıcı avatarı
Serserixkratos
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Ben Onun karakterlerini sayiyim sana : Aphrodite - Aphrodıte - Aphrotit - Auria

Kullanıcı avatarı
MeLankoLkBanyemS
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen MeLankoLkBanyemS »

Burası kuklacı . Bunlar çok normal şeyler ;) Sunucuda kimseyi gözünüzde büyütmeyin. Kendini yüceltmek için , kendi artistliği için milletin gururuyla oynayıp , aile değerlerine küfür edip. Kuklacı'da baş tacı edilenler var. Yazık. Yazık en ufak şeyde bile aile değerlerine küfür ediyorlar.
Kullanıcı avatarı
DescriptionS
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen DescriptionS »

Sıra Kinly de yaLnız Bu karakter Goodfather ın deqıLmıydı ? sözde en örnek kişi masumluğunu yiyim senin imzanda bıle KingLy vardı böyLe Biri oLdugunu bıLmıorum

Kardeşim O karakter yaklaşık 1 yıldır GoodFatheR yani Ali'nin değil. 1 Yıl önce açılmış fakat arkadaşına verdiği bir karakterdir.
Resim
~ MustafaKemalAtatürk ~

1881 - 193∞

“Saygı olsun bu çelik atlıların göktuğuna, Tuğu kaldırmış olan orduların Başbuğuna!”
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön