Afaat
Bana Kp kasacağını Söyledi 18o bin Kp Yani sanırım 2 yıLdız Kahverengi. . karşıLıqında 118 m vercektim.. parayı verdım ve kasmaya başyacaktık.

kasmaya Başladık

yaLnız . . 3o bınde Bıraktık. . qerıye kaLan 15o bın Kp nerde ?? tabiiki yok .zarardayım.
Sırada Cihadxdoktor . . 2m Borcun vardı evet bu Benım için Birşey değil ama verdiğin söze yazık. .

Wildrunsa_ HatırLadın Benı herhalde Yobaz benı kaçkere oyunda zor durumda bıraktığını bılırsın zahırbeyde .
1m Borcun vardı .Kimine qöre 1m Çöp bana qörede öyLe . . ama acıyorum sana 1m için

Sıra Kimdee Tabiiki AbLa Dediğiniz MitoLojımızın Tanrıçası
[Aprhodite] yazık

Sıra qeLdi. . MisLimpia m2 fızıkseL sarjLı qözLuk werdım . . ve sonradan birkaç eşya verdim epın 15 harf içeriyor ama 16 olması lazım değilmi ? ynLış epın verıor

Sıra Kinly de yaLnız Bu karakter Goodfather ın deqıLmıydı ? sözde en örnek kişi

Sıra Serserizaza Yavhu sen ne ara adam oLdun . iyiki karakterlerim silinmiş.. bir anaya nasıL Küfüredersin Çocuk!

Sıra excellnt de Trot Loncasnın üyesi olcak bide sövdüğüne bak sen

eLimde bazı yetersiz şeyler var. . Bunun Yanında Hestia da Hırsızdır arkadaşlar KukLacı_geneL etkıLeşimine Hestiaxbüyü yazarak ne oLdugunu qörebıLırsınız. . ve ARsızqönüL de . . dediğim gibi yetersız az birşey kanıtım var istıyorsanız atayım ve unutmadan HasKaR da Hırsızdır arkadaşlar . .. ben yalandan hoşlanmam yalanda söylemem .
ve Hanzala

Son olarak Çoğu Kişinin Fotosu var . sagoist .mesela . .foto dolu yavhu bende