Saolasın inş. kimsenin başına gelmez , eteklide yoğurt , sarımsak görünce dayanamıyorAFxKaRTaNeM yazdı:Çalınan çarınızı geri almanıza sevindim.Umarım tekrar aynı şeyi yaşamazsınız.Büyük geçmiş olsun.
Ayrıca bu titxreis ne saçma yorumlar yazıyor her yorumun altında zırvalamış :?
(AFxKaRTaNeSi)
GÖKxByoNNLy HAkkında Gökx Loncasından yardm.....
Re: GÖKxByoNNLy HAkkında Gökx Loncasından yardm.....
KraL'ına yoL VermiŞim , SoytaRısıyLamı UğraŞayım...
Rowxayarsız / Ceho
Rowxayarsız / Ceho
- Drowxwinks
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Aşk-ı Memnu Hikayesine Dönmenin Sebebi Senin SöLedikLeRimi Düzqün ALqıLamamandan KaynakLanıyoR. . . AyRıca Ben Sucu FeLan Ümitin ÜzeRine Yıqmadım Kimden ALdın Dedin Bende Ümitten ALdım GökxByoNNLy Sana ' ? ' Yapmasının AnLamı Ne BiLmioRum Ama ÖqRenmeye CaLıscam Bundan Emin QLabiLiRsin . . . İyi FoRumLaR. . .
NoT (GökxByoNNLy Ve XbuyuXX İn Yapacaqı HeR Hanqi BiR Şeyden SoRumLu DeiLim Şahsıma Ait Tek KaRakteR Şu An İçin XşifaXX Tİr . . .
NoT (GökxByoNNLy Ve XbuyuXX İn Yapacaqı HeR Hanqi BiR Şeyden SoRumLu DeiLim Şahsıma Ait Tek KaRakteR Şu An İçin XşifaXX Tİr . . .
XşifaXX
BeqLenen qün qeLecekse ÇekiLen ÇiLe KutsaLdıR,
BeqLenen qün qeLecekse ÇekiLen ÇiLe KutsaLdıR,
Gizlenmiş İçerikGöster
KuRaLına qöRe Qyna. . .!
-
- Acemi Savaşçı
bak kardeş ben gökxbyonnly ' ? ' bu işareti yaptıqım için hemen benmi carını calmıs oluyorum ben 1 aydır bu sunucuya geldim eskiden meran sunucusunda oynuyodum sedatın hatırı için geldim bu sunucuya 2 sene önce seni nerden tanıcam nerden bulcamda carını calcam mantık yahu mantık bunları anlamiyacak kadar küçükmüsün :S
hak ettiği gibi yaşar veya yasamaz senimi gerdi derdimiz DELİkurtTitxreis yazdı:Kişi hakettiği gibi yaşar...
Кokliฬ - Naczo - ROWxİMaMINKaYI
çarı geri almana çok sevindim kanka en kısa zamanda online olcam oyunda biliyon durumları
Кokliฬ - Naczo - ROWxİMaMINKaYI
-
- Acemi Savaşçı
kim çarını çalmışsa allah belasını versin !!! 1 aydır bu sunucuya geldim hırsız etiler beni 4 yıldır oynuyorum ilk defa böle bişeyler karşılaşıyorum haa sen çaymızı içmeğe gelecektin seni bekliyorum adresimizde forumda yayınlamasan iyi olur ...iyi forumlar....
GökxByoNNLy AND XbuyuXX
GökxByoNNLy AND XbuyuXX
Biliyom kanka ne zamandır denk gelemiyoruz ne oyunda ne face ' de nede msn ' de en kısa zamanda bekliyorum bu arada isim kutusuda hazır elimde CeHo yapacakdım ama Ceho geri alındı , bir isim düşünde öle gel kanka görüşürüzXoZcAnX yazdı:çarı geri almana çok sevindim kanka en kısa zamanda online olcam oyunda biliyon durumları![]()
KraL'ına yoL VermiŞim , SoytaRısıyLamı UğraŞayım...
Rowxayarsız / Ceho
Rowxayarsız / Ceho