GÖKxByoNNLy HAkkında Gökx Loncasından yardm.....

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Hakxrazejam
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

GÖKxByoNNLy HAkkında Gökx Loncasından yardm.....

Mesaj gönderen Hakxrazejam »

2 yıl önce çalınan Ceho çarı suan sahibi tarafından alınıyor ve ardından oyuna girince ''?'' işaret ile karşılaşılıyor.Bu pm i atan kişi GÖKxByoNNLy'dir sordugumuzda ise Ümit adlı bir şahısdan aldıgını söyluyor ve özelden konuşmalara cvp vermıyor bir süre sonra oyundan çıkıyor :arrow:

Resim pc de kayıtlı bir açıklama gelmedıgı taktırde koyucam ...
Ne KraLına qiDeriM Ne aLaYıNa Bi DuRuM VarSa KraLıda qeLiR aYaqıma aLaYıDa...

ßiZ Bu aLemDe ÇaydanlıĞa KaN KoyaR ßıçakLa KarıştırırıZ DosT DeriZ CaN VeririZ aNcaK DosT uNutunCa öLürüZ

ROWxBaRiKaT RoWxeQuALizEeR
Kullanıcı avatarı
Alone01
İskele Babası
İskele Babası

Re: GÖKxByoNNLy HAkkında Gökx Loncasından yardm.....

Mesaj gönderen Alone01 »

GÖKxByoNNLy KaRekteRi Loncamızdan değildiR . Ümit aRkadaşımız caRı XxBuYux'e satmıştıR biLginize :!:
GÖKxaLoNe

Resim
Kullanıcı avatarı
ceho55
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen ceho55 »

Xxşifaxx denilen arkadaş ümitten aldığını söyledi gökxbyonnly çarını sözde xxbüyüxx + xxşifaxx çarı ahmet diye birine satmış , ahmet denilen kişide sözde xxşifaxx ' in mahalle arkadaşıymış şanlıusfa hayati harrani mahallesinde oturuyorlarmış 2 güne kalmaz nasılsa kim kimden çar aldı kim benim hesabımı çaldı öğreniriz nasılsa
KraL'ına yoL VermiŞim , SoytaRısıyLamı UğraŞayım...
Rowxayarsız / Ceho
Kullanıcı avatarı
Alone01
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Alone01 »

ceho55 yazdı:Xxşifaxx denilen arkadaş ümitten aldığını söyledi gökxbyonnly çarını sözde xxbüyüxx + xxşifaxx çarı ahmet diye birine satmış , ahmet denilen kişide sözde xxşifaxx ' in mahalle arkadaşıymış şanlıusfa hayati harrani mahallesinde oturuyorlarmış 2 güne kalmaz nasılsa kim kimden çar aldı kim benim hesabımı çaldı öğreniriz nasılsa

KaRdeş şu an caRlar XxŞiFaxX ve XxBuYuxX kımdeyse ByONNLy odadıR .. qecmis oLsun inş qeRi aLırsın :cry:
GÖKxaLoNe

Resim
Kullanıcı avatarı
Titxreis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Titxreis »

Kişi hakettiği gibi yaşar...
Titxreis-Titxatasagun
Resim
Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK
Gizlenmiş İçerikGöster
Bir Kurt' un Peşinden 40 Köpek Havlamıyorsa, O Kurt, Kurt Değildir.
Kullanıcı avatarı
ceho55
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen ceho55 »

Alone01 yazdı:
ceho55 yazdı:Xxşifaxx denilen arkadaş ümitten aldığını söyledi gökxbyonnly çarını sözde xxbüyüxx + xxşifaxx çarı ahmet diye birine satmış , ahmet denilen kişide sözde xxşifaxx ' in mahalle arkadaşıymış şanlıusfa hayati harrani mahallesinde oturuyorlarmış 2 güne kalmaz nasılsa kim kimden çar aldı kim benim hesabımı çaldı öğreniriz nasılsa

KaRdeş şu an caRlar XxŞiFaxX ve XxBuYuxX kımdeyse ByONNLy odadıR .. qecmis oLsun inş qeRi aLırsın :cry:
Saolasın kardeşim hesap çalınalı 2 seneye yakın oldu uzun uğraşlar sonunda aldım çok şükür xxşifaxx denilen arkadaşla görüşecez çay içmeye davet etti hesabı geri aldım inş. geriside hallolur
Rowxayarsız / Ceho
Kullanıcı avatarı
ceho55
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen ceho55 »

Titxreis yazdı:Kişi hakettiği gibi yaşar...
Kuyruk acını çok iyi anlıyorum etekli hatırlıyorsun değil mi Ceho ' yu genellikle bölgeden seni kendi laflarınla eziyordum halada ezilmeye mahkumsun , çok şükür hiç bişeyden mahrum kalmadım Ceho çarım yokken Rowxayarsız çarını kastım iyi kötü itemlerinide dizdim .
Kişi hakkettiği gibi yaşar ... Çok doğru söylüyorsun senin oyundan uzak durman çok yerinde bir durum hakkettiklerinle başbaşasın.
Rowxayarsız / Ceho
Kullanıcı avatarı
Drowxwinks
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Drowxwinks »

Baq KaRdesm Ben XbuyuXX Ve GökxByoNNLy CaRLaRını DewRedeLi 2 Haftayı Aşkın Bi SüRe QLdu. . . Bunu Daha Önce KLandan Ve FoRum ÜzeRinden BiLqi WeRdim Ama DikkatsizLiqinzden İstifade EdeRek BöLe SucLamaLaRda BuLunuyoRsunuz CaRı DewRettiqim Kişi Ahmet İse 1 Ay QLdu Bu Sunucuya qeLeLi Sen İse 2 Sene Önce CaLındı Diosun Daha 5 qün Öncesine KadR XbuyuXX Ve GökxByoNNLy CaRLaRına Rahatça qiRebiLiodum Ama 4 qün Öncesinde PaRayı TamamLadıLaR Ve BiR Dahada qiRmedim Q CaRLaRa. . . AyRıca Benim AdResimi BuRda MiLLete Yaymaya Neden qeRek Duydun BiLmioRum UmaRım YanLıs Bişi YapmıosunduR. . . . İyi FoRumLaR

Not ( Su An İçin Şahsıma Ait Tek KaRakteR XşifaXX TİR (SedaT)
XşifaXX
BeqLenen qün qeLecekse ÇekiLen ÇiLe KutsaLdıR,
Gizlenmiş İçerikGöster
KuRaLına qöRe Qyna. . .!
Kullanıcı avatarı
ceho55
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen ceho55 »

[quote="Drowxwinks"]Baq KaRdesm Ben XbuyuXX Ve GökxByoNNLy CaRLaRını DewRedeLi 2 Haftayı Aşkın Bi SüRe QLdu. . . Bunu Daha Önce KLandan Ve FoRum ÜzeRinden BiLqi WeRdim Ama DikkatsizLiqinzden İstifade EdeRek BöLe SucLamaLaRda BuLunuyoRsunuz CaRı DewRettiqim Kişi Ahmet İse 1 Ay QLdu Bu Sunucuya qeLeLi Sen İse 2 Sene Önce CaLındı Diosun Daha 5 qün Öncesine KadR XbuyuXX Ve GökxByoNNLy CaRLaRına Rahatça qiRebiLiodum Ama 4 qün Öncesinde PaRayı TamamLadıLaR Ve BiR Dahada qiRmedim Q CaRLaRa. . . AyRıca Benim AdResimi BuRda MiLLete Yaymaya Neden qeRek Duydun BiLmioRum UmaRım YanLıs Bişi YapmıosunduR. . . . İyi FoRumLaR

Bu günde diğer kişilerle sohbetimiz oldu sizin hikayeniz aşk-ı memnu dizisine döndü kardeşim nusret , ahmet , sedat , ümit hiç tanımadığım kişiler kimle konuşsam senin işin xxşifaxx le diyor ona sorsam xxbüyüxx diyor ona sorsam gökxbyonnly diyor yani ne olduğunu ben anlamadım ama inş. en kısa zamanda öğrenicez .
Rowxayarsız / Ceho
AFxKaRTaNeM
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen AFxKaRTaNeM »

Çalınan çarınızı geri almanıza sevindim.Umarım tekrar aynı şeyi yaşamazsınız.Büyük geçmiş olsun.
Ayrıca bu titxreis ne saçma yorumlar yazıyor her yorumun altında zırvalamış :?

(AFxKaRTaNeSi)
AFxORUGA
AFxKaRTaNeM
Orugaxbüyü

Msxoruga
AFxKaRTaNeSi
AFxByNORUGA
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön