2 yıl önce çalınan Ceho çarı suan sahibi tarafından alınıyor ve ardından oyuna girince ''?'' işaret ile karşılaşılıyor.Bu pm i atan kişi GÖKxByoNNLy'dir sordugumuzda ise Ümit adlı bir şahısdan aldıgını söyluyor ve özelden konuşmalara cvp vermıyor bir süre sonra oyundan çıkıyor :arrow:
Resim pc de kayıtlı bir açıklama gelmedıgı taktırde koyucam ...
GÖKxByoNNLy HAkkında Gökx Loncasından yardm.....
- Hakxrazejam
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
GÖKxByoNNLy HAkkında Gökx Loncasından yardm.....
Ne KraLına qiDeriM Ne aLaYıNa Bi DuRuM VarSa KraLıda qeLiR aYaqıma aLaYıDa...
ßiZ Bu aLemDe ÇaydanlıĞa KaN KoyaR ßıçakLa KarıştırırıZ DosT DeriZ CaN VeririZ aNcaK DosT uNutunCa öLürüZ
ROWxBaRiKaT RoWxeQuALizEeR
ßiZ Bu aLemDe ÇaydanlıĞa KaN KoyaR ßıçakLa KarıştırırıZ DosT DeriZ CaN VeririZ aNcaK DosT uNutunCa öLürüZ
ROWxBaRiKaT RoWxeQuALizEeR
Re: GÖKxByoNNLy HAkkında Gökx Loncasından yardm.....
GÖKxByoNNLy KaRekteRi Loncamızdan değildiR . Ümit aRkadaşımız caRı XxBuYux'e satmıştıR biLginize :!:
GÖKxaLoNe

Xxşifaxx denilen arkadaş ümitten aldığını söyledi gökxbyonnly çarını sözde xxbüyüxx + xxşifaxx çarı ahmet diye birine satmış , ahmet denilen kişide sözde xxşifaxx ' in mahalle arkadaşıymış şanlıusfa hayati harrani mahallesinde oturuyorlarmış 2 güne kalmaz nasılsa kim kimden çar aldı kim benim hesabımı çaldı öğreniriz nasılsa
KraL'ına yoL VermiŞim , SoytaRısıyLamı UğraŞayım...
Rowxayarsız / Ceho
Rowxayarsız / Ceho
ceho55 yazdı:Xxşifaxx denilen arkadaş ümitten aldığını söyledi gökxbyonnly çarını sözde xxbüyüxx + xxşifaxx çarı ahmet diye birine satmış , ahmet denilen kişide sözde xxşifaxx ' in mahalle arkadaşıymış şanlıusfa hayati harrani mahallesinde oturuyorlarmış 2 güne kalmaz nasılsa kim kimden çar aldı kim benim hesabımı çaldı öğreniriz nasılsa
KaRdeş şu an caRlar XxŞiFaxX ve XxBuYuxX kımdeyse ByONNLy odadıR .. qecmis oLsun inş qeRi aLırsın
GÖKxaLoNe

Kişi hakettiği gibi yaşar...
Titxreis-Titxatasagun

Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK

Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK
Gizlenmiş İçerikGöster
Bir Kurt' un Peşinden 40 Köpek Havlamıyorsa, O Kurt, Kurt Değildir.
Saolasın kardeşim hesap çalınalı 2 seneye yakın oldu uzun uğraşlar sonunda aldım çok şükür xxşifaxx denilen arkadaşla görüşecez çay içmeye davet etti hesabı geri aldım inş. geriside hallolurAlone01 yazdı:ceho55 yazdı:Xxşifaxx denilen arkadaş ümitten aldığını söyledi gökxbyonnly çarını sözde xxbüyüxx + xxşifaxx çarı ahmet diye birine satmış , ahmet denilen kişide sözde xxşifaxx ' in mahalle arkadaşıymış şanlıusfa hayati harrani mahallesinde oturuyorlarmış 2 güne kalmaz nasılsa kim kimden çar aldı kim benim hesabımı çaldı öğreniriz nasılsa
KaRdeş şu an caRlar XxŞiFaxX ve XxBuYuxX kımdeyse ByONNLy odadıR .. qecmis oLsun inş qeRi aLırsın![]()
Rowxayarsız / Ceho
Rowxayarsız / Ceho
Kuyruk acını çok iyi anlıyorum etekli hatırlıyorsun değil mi Ceho ' yu genellikle bölgeden seni kendi laflarınla eziyordum halada ezilmeye mahkumsun , çok şükür hiç bişeyden mahrum kalmadım Ceho çarım yokken Rowxayarsız çarını kastım iyi kötü itemlerinide dizdim .Titxreis yazdı:Kişi hakettiği gibi yaşar...
Kişi hakkettiği gibi yaşar ... Çok doğru söylüyorsun senin oyundan uzak durman çok yerinde bir durum hakkettiklerinle başbaşasın.
Rowxayarsız / Ceho
Rowxayarsız / Ceho
- Drowxwinks
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Baq KaRdesm Ben XbuyuXX Ve GökxByoNNLy CaRLaRını DewRedeLi 2 Haftayı Aşkın Bi SüRe QLdu. . . Bunu Daha Önce KLandan Ve FoRum ÜzeRinden BiLqi WeRdim Ama DikkatsizLiqinzden İstifade EdeRek BöLe SucLamaLaRda BuLunuyoRsunuz CaRı DewRettiqim Kişi Ahmet İse 1 Ay QLdu Bu Sunucuya qeLeLi Sen İse 2 Sene Önce CaLındı Diosun Daha 5 qün Öncesine KadR XbuyuXX Ve GökxByoNNLy CaRLaRına Rahatça qiRebiLiodum Ama 4 qün Öncesinde PaRayı TamamLadıLaR Ve BiR Dahada qiRmedim Q CaRLaRa. . . AyRıca Benim AdResimi BuRda MiLLete Yaymaya Neden qeRek Duydun BiLmioRum UmaRım YanLıs Bişi YapmıosunduR. . . . İyi FoRumLaR
Not ( Su An İçin Şahsıma Ait Tek KaRakteR XşifaXX TİR (SedaT)
Not ( Su An İçin Şahsıma Ait Tek KaRakteR XşifaXX TİR (SedaT)
XşifaXX
BeqLenen qün qeLecekse ÇekiLen ÇiLe KutsaLdıR,
BeqLenen qün qeLecekse ÇekiLen ÇiLe KutsaLdıR,
Gizlenmiş İçerikGöster
KuRaLına qöRe Qyna. . .!
[quote="Drowxwinks"]Baq KaRdesm Ben XbuyuXX Ve GökxByoNNLy CaRLaRını DewRedeLi 2 Haftayı Aşkın Bi SüRe QLdu. . . Bunu Daha Önce KLandan Ve FoRum ÜzeRinden BiLqi WeRdim Ama DikkatsizLiqinzden İstifade EdeRek BöLe SucLamaLaRda BuLunuyoRsunuz CaRı DewRettiqim Kişi Ahmet İse 1 Ay QLdu Bu Sunucuya qeLeLi Sen İse 2 Sene Önce CaLındı Diosun Daha 5 qün Öncesine KadR XbuyuXX Ve GökxByoNNLy CaRLaRına Rahatça qiRebiLiodum Ama 4 qün Öncesinde PaRayı TamamLadıLaR Ve BiR Dahada qiRmedim Q CaRLaRa. . . AyRıca Benim AdResimi BuRda MiLLete Yaymaya Neden qeRek Duydun BiLmioRum UmaRım YanLıs Bişi YapmıosunduR. . . . İyi FoRumLaR
Bu günde diğer kişilerle sohbetimiz oldu sizin hikayeniz aşk-ı memnu dizisine döndü kardeşim nusret , ahmet , sedat , ümit hiç tanımadığım kişiler kimle konuşsam senin işin xxşifaxx le diyor ona sorsam xxbüyüxx diyor ona sorsam gökxbyonnly diyor yani ne olduğunu ben anlamadım ama inş. en kısa zamanda öğrenicez .
Bu günde diğer kişilerle sohbetimiz oldu sizin hikayeniz aşk-ı memnu dizisine döndü kardeşim nusret , ahmet , sedat , ümit hiç tanımadığım kişiler kimle konuşsam senin işin xxşifaxx le diyor ona sorsam xxbüyüxx diyor ona sorsam gökxbyonnly diyor yani ne olduğunu ben anlamadım ama inş. en kısa zamanda öğrenicez .
Rowxayarsız / Ceho
Rowxayarsız / Ceho
-
- İri Fare Avcısı
Çalınan çarınızı geri almanıza sevindim.Umarım tekrar aynı şeyi yaşamazsınız.Büyük geçmiş olsun.
Ayrıca bu titxreis ne saçma yorumlar yazıyor her yorumun altında zırvalamış :?
(AFxKaRTaNeSi)
Ayrıca bu titxreis ne saçma yorumlar yazıyor her yorumun altında zırvalamış :?
(AFxKaRTaNeSi)
AFxORUGA
AFxKaRTaNeM
Orugaxbüyü
Msxoruga
AFxKaRTaNeSi
AFxByNORUGA

AFxKaRTaNeM
Orugaxbüyü
Msxoruga
AFxKaRTaNeSi
AFxByNORUGA