Bu Oyun Bu Yönetim Anlayışıyla Bir Yere Gitmez. ;)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
EnSoNxLeonar
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Bu Oyun Bu Yönetim Anlayışıyla Bir Yere Gitmez. ;)

Mesaj gönderen EnSoNxLeonar »

S.a Bu Oyun Nıye İLerlemez, Oyuncular artık yonetım ıcın ornk verıyım daha yenıkı bır forum yetkılısı anında ettım bır kufur kısaltmalı kaldırdı, forum uyelıkımı 14 gun blokladı kım bu kufur ettım oyuncu ? forumda oyunda efendı dısarda gorsenız 1 numaralı.[içerik Düzenlendi]anlarsınız yanı :) bide RoA üyesi ondan efendı bana sayfalarca forumdak ufur edıldı kaç hafta orda kaldı bı forum yetkılısı gelıp sılmedı eden kısıyı engelledı ama malesf benım ettım kısaltmalı kufur anında kaldırılıp 14 gun bloke yedık nedemı ? doğruları konusmak :D kusura bakmayın ama bu anlayısla cemberlıtaş gelır ardından oyunda sadece RoA = ve yonetım baş başa kalır yapacak bısı yok bıraz ADALETLİ olun ,)) bu yazım gene kaldırılacak ama yapcak bısı yok .. :)

Küfürlü içerik düzenlendi.Forum hesabınız 14 gün uzaklaştırıldı.

Schiller
Resim

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..

LeoNaR
Kullanıcı avatarı
DiSMoTi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Re: Bu Oyun Bu Yönetim Anlayışıyla Bir Yere Gitmez. ;)

Mesaj gönderen DiSMoTi »

Alın,alın bunu dışarı. :D
Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]
eLeaNoR
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen eLeaNoR »

DiSMoTi yazdı:Alın,alın bunu dışarı. :D

Kendin yazıp kendin gülüyorsun. Buda yeni moda galiba.
Sana tek önerim olacak dostum. Nefesini tutarak öl. Oksijen ziyanlığına gerek yok.
YalnızYolcu
Kullanıcı avatarı
EnSoNxLeonar
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen EnSoNxLeonar »

Alın,alın bunu dışarı. :D
he bıde boyle Yönetim yalakası oyuncularda vaRdı unutmusum :D oyun ıcın [İçerik Düzenlendi]nerdeyse bıraz yawas oLun
Resim

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..

LeoNaR
Kullanıcı avatarı
DiSMoTi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen DiSMoTi »

Yönetim yalakasımı :D Beni güldürdün allah seni güldürsün benmi yönetim yalakasıyım sen benim bazı mesajlarımı okumamıssın herhalde ? Sırf yönetime karsı yazdıgım mesajlar yüzünden 6 kere forum üyeligi değiştirdim ben. Yönetim yalakasını birdaha düşün bence :roll:
Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]
Kullanıcı avatarı
Crack
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Crack »

EnSoNxLeonar yazdı:S.a Bu Oyun Nıye İLerlemez, Oyuncular artık yonetım ıcın ornk verıyım daha yenıkı bır forum yetkılısı anında ettım bır kufur kısaltmalı kaldırdı, forum uyelıkımı 14 gun blokladı kım bu kufur ettım oyuncu ? forumda oyunda efendı dısarda gorsenız 1 numaralı.[içerik Düzenlendi] anlarsınız yanı :) bide RoA üyesi ondan efendı bana sayfalarca forumdak ufur edıldı kaç hafta orda kaldı bı forum yetkılısı gelıp sılmedı eden kısıyı engelledı ama malesf benım ettım kısaltmalı kufur anında kaldırılıp 14 gun bloke yedık nedemı ? doğruları konusmak :D kusura bakmayın ama bu anlayısla cemberlıtaş gelır ardından oyunda sadece RoA = ve yonetım baş başa kalır yapacak bısı yok bıraz ADALETLİ olun ,)) bu yazım gene kaldırılacak ama yapcak bısı yok .. :)
RoA ' ya laf etme. Vatandaşlık hakkını bile kaybedersin aman ha dokunan yanar arkadaşlar.
Resim
Kullanıcı avatarı
xsWiTxBANNED
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen xsWiTxBANNED »

DiSMoTi yazdı:Yönetim yalakasımı :D Beni güldürdün allah seni güldürsün benmi yönetim yalakasıyım sen benim bazı mesajlarımı okumamıssın herhalde ? Sırf yönetime karsı yazdıgım mesajlar yüzünden 6 kere forum üyeligi değiştirdim ben. Yönetim yalakasını birdaha düşün bence :roll:
25. üyeliğim 24 tane üyelik yönetime küfürden ban yedi kendi alanımda rekorum 8-)
Tokerx ;)
Kullanıcı avatarı
Schiller
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Schiller »

Merhaba,

Forumlarımızda şifrelenmiş küfür dahi olsa moderasyon ekibimiz gerekli cezayı vermektedir.Hiçbir kişi veya kişileri kayırmadan herkez eşit olarak forum ceza sistemimize uygun şekilde uzaklaştırma almaktadır.Hiçbir Lonca veya kişiye ayrı muamele yapılmamaktadır.

Bilginize
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön