Küfürlü içerik düzenlendi.Forum hesabınız 14 gün uzaklaştırıldı.
Schiller

DiSMoTi yazdı:Alın,alın bunu dışarı.

he bıde boyle Yönetim yalakası oyuncularda vaRdı unutmusumAlın,alın bunu dışarı.

RoA ' ya laf etme. Vatandaşlık hakkını bile kaybedersin aman ha dokunan yanar arkadaşlar.EnSoNxLeonar yazdı:S.a Bu Oyun Nıye İLerlemez, Oyuncular artık yonetım ıcın ornk verıyım daha yenıkı bır forum yetkılısı anında ettım bır kufur kısaltmalı kaldırdı, forum uyelıkımı 14 gun blokladı kım bu kufur ettım oyuncu ? forumda oyunda efendı dısarda gorsenız 1 numaralı.[içerik Düzenlendi] anlarsınız yanıbide RoA üyesi ondan efendı bana sayfalarca forumdak ufur edıldı kaç hafta orda kaldı bı forum yetkılısı gelıp sılmedı eden kısıyı engelledı ama malesf benım ettım kısaltmalı kufur anında kaldırılıp 14 gun bloke yedık nedemı ? doğruları konusmak
kusura bakmayın ama bu anlayısla cemberlıtaş gelır ardından oyunda sadece RoA = ve yonetım baş başa kalır yapacak bısı yok bıraz ADALETLİ olun ,)) bu yazım gene kaldırılacak ama yapcak bısı yok ..

25. üyeliğim 24 tane üyelik yönetime küfürden ban yedi kendi alanımda rekorumDiSMoTi yazdı:Yönetim yalakasımıBeni güldürdün allah seni güldürsün benmi yönetim yalakasıyım sen benim bazı mesajlarımı okumamıssın herhalde ? Sırf yönetime karsı yazdıgım mesajlar yüzünden 6 kere forum üyeligi değiştirdim ben. Yönetim yalakasını birdaha düşün bence :roll: