Çemberlitaşı saygıdeğer meran oyuncuları yaklaşık 11 aydan beri bekliyorlar size tavsiyem çemberli taş ile ilgili teaser wikileaks gibi bilgilendirmeleri çemberli taş gelmeden 1 ay önce yapın ki hem oyuncular tarafından az tepki alın hemde 2 ayanız bi pabuca girmesin 10 ay önceden bı kaç yeri videodad göstererek oyuncuları heycanlandırıp bazı ıtemlerını sattırmaya gerek yok değilmi
Yeraltı geldiğindede böyle oldu Derindeki Sır adı altında 1 yıl onceden tanıtım videosu verdınız eklentı 1 yıl sonra geldi
Heleki grup bölgesi onunda aynı şekilde konu açtınız Grup Bölgeleri Pişerken. diye 1 yılda pişirebildiniz
Benim tavsiyem yöneticilere eklentiler gelmeden 1 ay önceden yayınlayın Teaser, Wikileaks gibi bilgilendirmeleri hem oyuncuları heycanlandırmassınız hemde 2 ayanız bi pabuca girmez 1 yıl önceden paylaşıyosunuz Başka online oyunlarda her ay bi eklenti paketi gelıyor ıkvde ise her yıl 1 tane....
Sevgili Lathander bunada bi Cevap yazarsanız seviniriz
Çemberlitaş Grup Bölgeleri Yeraltı...
Çemberlitaş Grup Bölgeleri Yeraltı...
[code]Çinoxxx[/code][/b][/i][/color]

- Kronik35
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Revenge Of Nobility
Re: Çemberlitaş Grup Bölgeleri Yeraltı...
Söyleyecekleri şu dur ki bir konunun üstüne fazla düşmemek lazımdır;
Duyurularımızı resmi siteden takip edin.Bu cevabı alacağını biliyorsun,ve birsürü bunun hakkında konu açıldı.Sobee'nin programına,zaman çizelgesine ve testleri doğrultusunda en uygun şekilde bizlere sunulacağından eminim.
Bkz.Grup bölgeleri geldi,bir hata meydana geldi ve edilmedik laf kalmadı onlarında işi zor.
Duyuruların etkinlikler bittikten sonra geleceğini umud ediyorum velakin 30-31 mayıstan sonra etkinlikler bitiyor böylece bu aşama başlamış olur.
Duyurularımızı resmi siteden takip edin.Bu cevabı alacağını biliyorsun,ve birsürü bunun hakkında konu açıldı.Sobee'nin programına,zaman çizelgesine ve testleri doğrultusunda en uygun şekilde bizlere sunulacağından eminim.
Bkz.Grup bölgeleri geldi,bir hata meydana geldi ve edilmedik laf kalmadı onlarında işi zor.
Duyuruların etkinlikler bittikten sonra geleceğini umud ediyorum velakin 30-31 mayıstan sonra etkinlikler bitiyor böylece bu aşama başlamış olur.
Revenge of Nobility
KRoNıcK
''Öyle kolay bir sınavdayız ki,kitap açıp bakmak bile serbest''

benimde demek istediğim eklenti gelmeden 1 ay önce duyuru yapılsın 1 yıl önceden değil :?Kronik35 yazdı:Söyleyecekleri şu dur ki bir konunun üstüne fazla düşmemek lazımdır;

Sana sonuna kadar hak veriyorum kardeş ikv merkez kafasına göre herkez 
||~~ Atarlı Meranın Giderli Loncası ~~||
Ҳҳ●●•٠ ZaMaNxTeaM ٠•●●ҳҲ
Ҳҳ●●•٠ ZaMaNxTeaM ٠•●●ҳҲ

Lonca içi başvuru ve şikayet için;
http://www.zamanteam.tr.gg
http://www.zamanteam.tr.gg
GMden hala ses seda yok 

-
AFxKaRTaNeM
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
numberone yazdı:Çemberlitaşı saygıdeğer meran oyuncuları yaklaşık 11 aydan beri bekliyorlar size tavsiyem çemberli taş ile ilgili teaser wikileaks gibi bilgilendirmeleri çemberli taş gelmeden 1 ay önce yapın ki hem oyuncular tarafından az tepki alın hemde 2 ayanız bi pabuca girmesin 10 ay önceden bı kaç yeri videodad göstererek oyuncuları heycanlandırıp bazı ıtemlerını sattırmaya gerek yok değilmi
Yeraltı geldiğindede böyle oldu Derindeki Sır adı altında 1 yıl onceden tanıtım videosu verdınız eklentı 1 yıl sonra geldi
Heleki grup bölgesi onunda aynı şekilde konu açtınız Grup Bölgeleri Pişerken. diye 1 yılda pişirebildiniz
Benim tavsiyem yöneticilere eklentiler gelmeden 1 ay önceden yayınlayın Teaser, Wikileaks gibi bilgilendirmeleri hem oyuncuları heycanlandırmassınız hemde 2 ayanız bi pabuca girmez 1 yıl önceden paylaşıyosunuz Başka online oyunlarda her ay bi eklenti paketi gelıyor ıkvde ise her yıl 1 tane....
Sevgili Lathander bunada bi Cevap yazarsanız seviniriz
AFxORUGA
AFxKaRTaNeM
Orugaxbüyü
Msxoruga
AFxKaRTaNeSi
AFxByNORUGA

AFxKaRTaNeM
Orugaxbüyü
Msxoruga
AFxKaRTaNeSi
AFxByNORUGA