Çemberlitaş Grup Bölgeleri Yeraltı...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
numberone
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran

Çemberlitaş Grup Bölgeleri Yeraltı...

Mesaj gönderen numberone »

Çemberlitaşı saygıdeğer meran oyuncuları yaklaşık 11 aydan beri bekliyorlar size tavsiyem çemberli taş ile ilgili teaser wikileaks gibi bilgilendirmeleri çemberli taş gelmeden 1 ay önce yapın ki hem oyuncular tarafından az tepki alın hemde 2 ayanız bi pabuca girmesin 10 ay önceden bı kaç yeri videodad göstererek oyuncuları heycanlandırıp bazı ıtemlerını sattırmaya gerek yok değilmi

Yeraltı geldiğindede böyle oldu Derindeki Sır adı altında 1 yıl onceden tanıtım videosu verdınız eklentı 1 yıl sonra geldi

Heleki grup bölgesi onunda aynı şekilde konu açtınız Grup Bölgeleri Pişerken. diye 1 yılda pişirebildiniz

Benim tavsiyem yöneticilere eklentiler gelmeden 1 ay önceden yayınlayın Teaser, Wikileaks gibi bilgilendirmeleri hem oyuncuları heycanlandırmassınız hemde 2 ayanız bi pabuca girmez 1 yıl önceden paylaşıyosunuz Başka online oyunlarda her ay bi eklenti paketi gelıyor ıkvde ise her yıl 1 tane....

Sevgili Lathander bunada bi Cevap yazarsanız seviniriz
[code]Çinoxxx[/code][/b][/i][/color]

Resim
Kullanıcı avatarı
Kronik35
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Revenge Of Nobility

Re: Çemberlitaş Grup Bölgeleri Yeraltı...

Mesaj gönderen Kronik35 »

Söyleyecekleri şu dur ki bir konunun üstüne fazla düşmemek lazımdır;
Duyurularımızı resmi siteden takip edin.Bu cevabı alacağını biliyorsun,ve birsürü bunun hakkında konu açıldı.Sobee'nin programına,zaman çizelgesine ve testleri doğrultusunda en uygun şekilde bizlere sunulacağından eminim.
Bkz.Grup bölgeleri geldi,bir hata meydana geldi ve edilmedik laf kalmadı onlarında işi zor.
Duyuruların etkinlikler bittikten sonra geleceğini umud ediyorum velakin 30-31 mayıstan sonra etkinlikler bitiyor böylece bu aşama başlamış olur.
Revenge of Nobility

KRoNıcK
''Öyle kolay bir sınavdayız ki,kitap açıp bakmak bile serbest''

Resim
numberone
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Kronik35 yazdı:Söyleyecekleri şu dur ki bir konunun üstüne fazla düşmemek lazımdır;
Duyurularımızı resmi siteden takip edin.Bu cevabı alacağını biliyorsun,ve birsürü bunun hakkında konu açıldı.Sobee'nin programına,zaman çizelgesine ve testleri doğrultusunda en uygun şekilde bizlere sunulacağından eminim.
Bkz.Grup bölgeleri geldi,bir hata meydana geldi ve edilmedik laf kalmadı onlarında işi zor.
Duyuruların etkinlikler bittikten sonra geleceğini umud ediyorum velakin 30-31 mayıstan sonra etkinlikler bitiyor böylece bu aşama başlamış olur.
benimde demek istediğim eklenti gelmeden 1 ay önce duyuru yapılsın 1 yıl önceden değil :?

Resim
Kullanıcı avatarı
burhanabi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen burhanabi »

Sana sonuna kadar hak veriyorum kardeş ikv merkez kafasına göre herkez :)
||~~ Atarlı Meranın Giderli Loncası ~~||
Ҳҳ●●•٠ ZaMaNxTeaM ٠•●●ҳҲ

Resim
Resim

Lonca içi başvuru ve şikayet için;
http://www.zamanteam.tr.gg
numberone
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

GMden hala ses seda yok :)

Resim
AFxKaRTaNeM
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen AFxKaRTaNeM »

numberone yazdı:Çemberlitaşı saygıdeğer meran oyuncuları yaklaşık 11 aydan beri bekliyorlar size tavsiyem çemberli taş ile ilgili teaser wikileaks gibi bilgilendirmeleri çemberli taş gelmeden 1 ay önce yapın ki hem oyuncular tarafından az tepki alın hemde 2 ayanız bi pabuca girmesin 10 ay önceden bı kaç yeri videodad göstererek oyuncuları heycanlandırıp bazı ıtemlerını sattırmaya gerek yok değilmi

Yeraltı geldiğindede böyle oldu Derindeki Sır adı altında 1 yıl onceden tanıtım videosu verdınız eklentı 1 yıl sonra geldi

Heleki grup bölgesi onunda aynı şekilde konu açtınız Grup Bölgeleri Pişerken. diye 1 yılda pişirebildiniz

Benim tavsiyem yöneticilere eklentiler gelmeden 1 ay önceden yayınlayın Teaser, Wikileaks gibi bilgilendirmeleri hem oyuncuları heycanlandırmassınız hemde 2 ayanız bi pabuca girmez 1 yıl önceden paylaşıyosunuz Başka online oyunlarda her ay bi eklenti paketi gelıyor ıkvde ise her yıl 1 tane....

Sevgili Lathander bunada bi Cevap yazarsanız seviniriz
AFxORUGA
AFxKaRTaNeM
Orugaxbüyü

Msxoruga
AFxKaRTaNeSi
AFxByNORUGA
Resim
numberone
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

gincel..

Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön