mahşerde peygamber efendimiz dünyanın yaratılışından yokuluşuna kadar herşeyi 3 sn göz akıp kapayıncaya kadar görmüştür.okuyup öğrenebilirsin birçok din kitabı okuduğumdan böle emin konuşuyorumTryagain yazdı:Dini konularda yanlış olmasın. Düzeltmemin amacını yanlış anlama sakın. Fakat kıyametin ne zaman kopacağını Peygamber efendimiz de bilmemektedir. Hatta ona sorulduğunda "Ben de sizin kadar şey biliyorum" gibi ifadeler kullanıyor diye hatırlıyorum okuduklarımdan.HaYaLxIGoRDuNI yazdı:Tamam Arkdaşlar Haklısınız Günümüzde Ve Geçmiş Yıllarda Kıyamet Alametleri Görülüyor. Ama Kuranda Bile Geçmeyen Şeyi Emin ? google nerden bilicek meleklerin bilmediği şeyi ?? Biraz araştırın kıyametin ne zaman kopacağını Peygamber efendimiz (s.a.v) Allah(c.c.) ve İmam Mehti , Hz. İsa (hazretleri) biliyor. Birde İsrafil Melek olarak tek bilen 4 büyük melekten biri.
Yarın'ı İyi Değerlendirin ( 20 Mayıs 2011 )
- HaYaLxIGoRDuNI
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Yarın'ı İyi Değerlendirin ( 20 Mayıs 2011 )
Kıyametin Ardında, Yaşlı Gözlerle Savaşan İstanbul...
Bitmez Görünen Mücadelelerde Bir Adım Daha İlerlemek İçin...
HaYaLxCakırKeyF
Bitmez Görünen Mücadelelerde Bir Adım Daha İlerlemek İçin...
HaYaLxCakırKeyF
Re: Yarın'ı İyi Değerlendirin ( 20 Mayıs 2011 )
Ne olacağını biliyor. Ne zaman olacağını bilmiyor. Ben bunu kastetmiştim.HaYaLxIGoRDuNI yazdı:mahşerde peygamber efendimiz dünyanın yaratılışından yokuluşuna kadar herşeyi 3 sn göz akıp kapayıncaya kadar görmüştür.okuyup öğrenebilirsin birçok din kitabı okuduğumdan böle emin konuşuyorumTryagain yazdı:Dini konularda yanlış olmasın. Düzeltmemin amacını yanlış anlama sakın. Fakat kıyametin ne zaman kopacağını Peygamber efendimiz de bilmemektedir. Hatta ona sorulduğunda "Ben de sizin kadar şey biliyorum" gibi ifadeler kullanıyor diye hatırlıyorum okuduklarımdan.HaYaLxIGoRDuNI yazdı:Tamam Arkdaşlar Haklısınız Günümüzde Ve Geçmiş Yıllarda Kıyamet Alametleri Görülüyor. Ama Kuranda Bile Geçmeyen Şeyi Emin ? google nerden bilicek meleklerin bilmediği şeyi ?? Biraz araştırın kıyametin ne zaman kopacağını Peygamber efendimiz (s.a.v) Allah(c.c.) ve İmam Mehti , Hz. İsa (hazretleri) biliyor. Birde İsrafil Melek olarak tek bilen 4 büyük melekten biri.
Sana, kıyametin ne zaman gelip çatacağını soruyorlar Onlara de ki: Onu ancak Rabbim bilir, onun vaktini, Ondan başka belirtecek yoktur Göklerin ve yerin, ağırlığını kaldıramayacağı o saat, sizlere ansızın gelecektir Sen sanki biliyormuşsun gibi sana ısrarla soruyorlarOnlara de ki: Onu bilmek ancak Allah’a mahsustur, ama insanların çoğu bu gerçeği bilmez) [Araf 187]
(İnsanlar senden kıyametin zamanını soruyorlar; Onlara de ki: Onun bilgisi ancak Allah katındadır Ne bilirsin, belki de zamanı yakındır) [Ahzab 63]

Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...