Yarın'ı İyi Değerlendirin ( 20 Mayıs 2011 )

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
HaYaLxIGoRDuNI
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Yarın'ı İyi Değerlendirin ( 20 Mayıs 2011 )

Mesaj gönderen HaYaLxIGoRDuNI »

Tryagain yazdı:
HaYaLxIGoRDuNI yazdı:Tamam Arkdaşlar Haklısınız Günümüzde Ve Geçmiş Yıllarda Kıyamet Alametleri Görülüyor. Ama Kuranda Bile Geçmeyen Şeyi Emin ? google nerden bilicek meleklerin bilmediği şeyi ?? Biraz araştırın kıyametin ne zaman kopacağını Peygamber efendimiz (s.a.v) Allah(c.c.) ve İmam Mehti , Hz. İsa (hazretleri) biliyor. Birde İsrafil Melek olarak tek bilen 4 büyük melekten biri.
Dini konularda yanlış olmasın. Düzeltmemin amacını yanlış anlama sakın. Fakat kıyametin ne zaman kopacağını Peygamber efendimiz de bilmemektedir. Hatta ona sorulduğunda "Ben de sizin kadar şey biliyorum" gibi ifadeler kullanıyor diye hatırlıyorum okuduklarımdan.
mahşerde peygamber efendimiz dünyanın yaratılışından yokuluşuna kadar herşeyi 3 sn göz akıp kapayıncaya kadar görmüştür.okuyup öğrenebilirsin birçok din kitabı okuduğumdan böle emin konuşuyorum
Kıyametin Ardında, Yaşlı Gözlerle Savaşan İstanbul...
Bitmez Görünen Mücadelelerde Bir Adım Daha İlerlemek İçin...

HaYaLxCakırKeyF
Kullanıcı avatarı
Tryagain
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: Yarın'ı İyi Değerlendirin ( 20 Mayıs 2011 )

Mesaj gönderen Tryagain »

HaYaLxIGoRDuNI yazdı:
Tryagain yazdı:
HaYaLxIGoRDuNI yazdı:Tamam Arkdaşlar Haklısınız Günümüzde Ve Geçmiş Yıllarda Kıyamet Alametleri Görülüyor. Ama Kuranda Bile Geçmeyen Şeyi Emin ? google nerden bilicek meleklerin bilmediği şeyi ?? Biraz araştırın kıyametin ne zaman kopacağını Peygamber efendimiz (s.a.v) Allah(c.c.) ve İmam Mehti , Hz. İsa (hazretleri) biliyor. Birde İsrafil Melek olarak tek bilen 4 büyük melekten biri.
Dini konularda yanlış olmasın. Düzeltmemin amacını yanlış anlama sakın. Fakat kıyametin ne zaman kopacağını Peygamber efendimiz de bilmemektedir. Hatta ona sorulduğunda "Ben de sizin kadar şey biliyorum" gibi ifadeler kullanıyor diye hatırlıyorum okuduklarımdan.
mahşerde peygamber efendimiz dünyanın yaratılışından yokuluşuna kadar herşeyi 3 sn göz akıp kapayıncaya kadar görmüştür.okuyup öğrenebilirsin birçok din kitabı okuduğumdan böle emin konuşuyorum
Ne olacağını biliyor. Ne zaman olacağını bilmiyor. Ben bunu kastetmiştim.

Sana, kıyametin ne zaman gelip çatacağını soruyorlar Onlara de ki: Onu ancak Rabbim bilir, onun vaktini, Ondan başka belirtecek yoktur Göklerin ve yerin, ağırlığını kaldıramayacağı o saat, sizlere ansızın gelecektir Sen sanki biliyormuşsun gibi sana ısrarla soruyorlarOnlara de ki: Onu bilmek ancak Allah’a mahsustur, ama insanların çoğu bu gerçeği bilmez) [Araf 187]
(İnsanlar senden kıyametin zamanını soruyorlar; Onlara de ki: Onun bilgisi ancak Allah katındadır Ne bilirsin, belki de zamanı yakındır) [Ahzab 63]
Resim

Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...

“Genel Sohbet” sayfasına dön