Maden Eziyeti ( REZALETİ ) İKV"ye verilen paralar..

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Buggy
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı

Re: Maden Eziyeti ( REZALETİ ) İKV"ye verilen paralar..

Mesaj gönderen Buggy »

player yazdı:ben maden cekmeye karsıyım
oyunu zevk almak ıcın oynarsın ama maden yarım saatte bır cıkıyor
ınsanı oyuna cekmıyor sogutuyor
madenlerın cıkabılecegı bosslarında olması gerekıyor o zaman en azından zevk alarak oynarız

Öyle bişiy olsa çeşke :( Bu oyunda ya bonodan kazanmış olcan o geçti ya kp yapçan 2 pc ile 36 charla 3 aya 1,5 t oda uğraştırıyor sonuçta emek emektir yada oturcan sınırsız maden alınır dicen 3-5 mle para yapmaya çalışçan..Yada sıkıcı maden kolay çıksa sıkıcı olmazda kolayda çıkmıyor süreside uzun gez diyenler olcak gezmeyle olmuyor bi kaç manyak var madenin başında bekliyorlar sen geldiğinde çoktan çekilmiş oluyor 2 haftadır eminönünde ne var ne yok topluom 16 m para kastım maden alanlardan daha menekşe,akik,sibir gibi bişi yoq bekliorm çıkar inş bugün tam depar attım çekçektm biri çekti menekşe elmas çıktı bazen canımı sıkıyor bayaa oyun ama hırs oldu bende iyi bir char yapçam :evil:
PKK Kalleştir
Silahı Keleştir
Ölüsü Leştir
Anası Beleştir
Durma Yerleştir
Kullanıcı avatarı
halilumit
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen halilumit »

çok güzel yorumlar gelmiş bence konuya

bence yapılması gereken şey Sans olayını ortadan Kaldırıp emeğe dayalı sistemin getirilmesidir
Kullanıcı avatarı
Katilxaral
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Katilxaral »

emek denilen şey ortadan kalktı bu oyunda herşeyi parayı döktüler bunu anlayan duyarlı oyuncu kitlesi malesef çokaz

Bunun temeline inilmesi lazım ikv gelişmekte olan bir oyun teknolojik anlamda buda daha fazla sobee için gider demek ama bakıyoruz ikvde oyuncu sayısı artçağı yerde azalıyor yavaş yavaş.Siz bi sorun 10 ile 40 lwl arası adamlara başka çarı varmıymış hatta en son serverda sorun belki bir iki kişi ötekilerinin hepsinin oyunda çarı vardır yani yeni gelenler çok çok az.

İkv gelişmek istemiyor çok güzel 3 projem vardı paylaştım bi yerine takan olmadı bu duyarlı kitleyide takcaklarını zannetmiyorum.

Neyse bu yüzden para lazım plusda yetmemeye başladı e akçeye sarıldılar anlayacağınız

eğer ikv gelişememeye devam ederse yakında fısıldaşmak içinde para istebilirler :)

Bizi takmamaya devam ederlerse yapacağımız şey belli ''boykot'' etmemiz lazım ama 3-5 kişi ile değil bizi anlayana kadar sorunlar çözülene kadar hep birlikte bak ozaman nasıl eskisi gibi oluyor. Herkes en basitinden bi düşünsün 39 lwl zamanını özlemeyen varmı ? :)
mutlakkonuxjun
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen mutlakkonuxjun »

Ya olum hayatınızı oyun yapmışsınızmkym. sosyalleşin bıraz dışarısı rus / macar dolu elbet birisi sizede bakar :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
muhalif
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen muhalif »

halilumit yazdı:çok güzel yorumlar gelmiş bence konuya

bence yapılması gereken şey Sans olayını ortadan Kaldırıp emeğe dayalı sistemin getirilmesidir

sizi alkışlıyorum arkadaşım, tebrik ederim. konunun özünü çok güzel ifade etmişsiniz.... bu oyunu bizler seviyoruz ve destekliyoruz, bu güne kadar da hem maddi hem manevi her desteği yaptık. ancak şuanda oyun çığrından çıktı, çirkinleşti, ADETA KUMAR haline geldi. İKV"ye para veriyoruz ancak istediklerimizi yapamıyoruz, EMEK HARCIYORUZ ama istediklerimizi göremiyoruz, HAYAL KIRIKLIĞI, STRES, SİNİR yaşıyoruzz,

EMEĞE DAYALI BİR SİSTEM GELSİN !!! yeter artık migrat şans arttırıcı alırız birçok kez birsürü para veririz sonuç hiçbirşey, maden şans arttırıcı alırız, gecelerce emek harcarız, sonuç hiçbirşey, bu oyun bize bu haliyle zarar veriyor, yıpratıyor, üzüyor, sinirlendiriyor... bu derdimizi paylaşıyorz, hala birileri görmezden gelirse sonuç bellidir....
Kullanıcı avatarı
muhalif
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen muhalif »

BU YANLIŞ VE HAKSIZ SİSTEMDEN MADUR OLAN VEYA MADUR OLMASA DA bu gerçeği gören herkesin, bu konuya fikrini yazmaları gereklidir, bunu görmezden gelmeyelim arkadaşlar....
Kullanıcı avatarı
Crack
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Crack »

FaunTLeRoy yazdı:
Crack yazdı:
FaunTLeRoy yazdı:
Crack yazdı:Ben daha bu artırıcıları yeni kullanmaya başladım. 1 hafta oldu 8 mavi 1 akik dışında bi numara yok daha.

ne bekliyordun
8 menekşe 12 akik falan filan mı
Ne beklediğimi yazamam şimdi burda ayıp. İstersen telini ver özel olarak söyleyim sana.
Cevap verirdim ama ayıp ;) sen telini ver özel olarak söyleyeyim sana ;)
Foruma üye olduğun tarihe bakarak senle muhatap olamam çocuk.
Resim
Kullanıcı avatarı
player
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen player »

boss lara ıtemı madenı dayasalar guzel olucak ta yapmıyolar ıste
boyle gıderse karaborsacılıkta artar hırsızlıkta oyunu bırakanda
Birisi Mevlana'ya:
-"Sen ne biçim Müslümansın, dinin de bir izzeti var.
Müslüman'a gel, Yahudi'ye gel, Mecusi'ye gel,
Tövbeni bozsan yine gel.. Olur mu öyle şey!!".

Mektubu okuyan Mevlana şu cevabı göndermiş;
-"Sen de gel..".
Kullanıcı avatarı
muhalif
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen muhalif »

yine geceyarısı yine 5 saattir maden topluyorum sonuç yine SIFIR. heralde masajımı görüp bir türlü beni tespit edip iyice şansımı düşürdüler....biz hala lokman *madenci* sarraf arttırıcılara para verelim...gerçekten oyun çirkinleşti....ben ve benim gibi birçok kişiyi, bu oyuna emek vermiş birçok kişiyi nefret ettirdiniz...ve devam ediyorsunuz....

yazık....
LIBERALIST
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen LIBERALIST »

Oyuncular hala anlamıyor sanırım. Artık amaç doğal amacından sapmış bulunmakta. Normal şartlar altında bir kişi mal veya hizmet satın almak için parayı ödediğİnde mal veya hizmeti satın alarak özel mülkü haline getirir. Fakat burada olay resmen kumara dökülmüş. Oyuncu parayı veriyor karşılık olarak ise bir şans satın alıyor. Kumarda da ortaya parayı koyarsın şansın varsa bir şeyler kazanırsın. İlk zamanlar gerçekten çok çıkıyordu saf maden ve verilen paralar "helali hoş olsun" denebiliyordu. Şimdi ise düşünce şu;

şans artırıcısı olmayan kişiye saf çıkma ihtimalini dibe vurdurarak insanları şans artırıcı almaya zorlamak ve şans artırıcısı olanların saf maden çıkma ihtimalini de düşürerek şans artırıcının süresini uzatmalarını sağlamak.

Şimdi bir bakalım. Oyun artık eğlence mekanı mı yoksa insanların sırtından geçinen bir kurumun kölelerinin mekanı mı oldu.

Karar saygıdeğer oyuncularındır.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön