Maden Eziyeti ( REZALETİ ) İKV"ye verilen paralar..
Maden Eziyeti ( REZALETİ ) İKV"ye verilen paralar..
bu oyuna emek veren onu kıymetli kılan oyunculara çektirdiğiniz eziyet artık yeter. hergün insanlar dert yanıyor, hesabımızda lokman arttırıcı, sarraf arttırıcı, maden arttırıcı alınmışken, onca para dökmüşken, ondan sonra da sabaha kadar uyumadan çalışıp çabalamışken hala hiçbir maden düşmüyor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bu verdiğimiz şans arttırıcı paraları neden veriyoruz biz? birisi bunu açıklasın artık, insanları aptallaştırdınız, sabaha kadar maden çekiyoruz, bukadar zor bu kadar düşük ihtimal olmasının ne alemi var, elbette size verdiğimiz paraların karşılığı olmalı!!!!! yoksa bu oyun bir KUMAR mı????? insanlar iyice oyundan nefret etmeye başladı, artık yeter, bir düzen bir ayar getirin bu nedir yaaa, yazıklar olsun aldığınız paralara......
diğer yandan tam 7 defa migrat şans arttırıcı aldım, sadece madalya verdi!!! iksir bile vermedi bu nedir yaa? bir diğer kişi şans arttırıcı almamışken daha 2. girişinde zırh düşürüyor! biz neden size para ödüyoruz? elbette aptal değiliz bundan sonra verdiğim paraları haram ederek size, asla almayacağımı da söylüyorum!!
kesin bu mesaj silinecek ama yine yazılır, ben yazmazsam başkaları yazacak!!!
ARTIK YETER !!!!
Re: Maden Eziyeti ( REZALETİ ) İKV"ye verilen paralar..
Mesajın gönderildiği saate dikkatinizi çekerim, saat 3 oldu ben akşam 9 dan beri maden çekiyorum, carımda lokman*maden * ve sarraf şans arttırıcı da var, ve sonuç? hiçbirşey....yazıktır yaaa, oyunun suyunu çıkardınız, elinize ne geçecek peki? ancak insanların hayal kırıklığı, ve emeklerinin karşılığını alamadığı ve sıkıntı yaşadığı stress olduğu bir oyun olarak bu oyundan uzaklaşmalarını sağlamak....
- Kurtlarxjunior
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
xsWiTx yazdı:isteyen alır isteyen almaz
Şöyllerine fitil oluyorum babasının oyunu sanki sen yönetime sor bakıyım isteyen alır isteyen almazmı yoksa alsınlar diye çabalamazlarmı ?
Yönetimi tutuyosan bile eleştiriceksinki daha iyilerini yapsınlar çalışsınlar
Eleştirmeden kimse hiç bişi yapmaz kötü taraflarını göremezler ama sizin gibi olaya babasının oyunu gibi yaklaşanların ne tür bi zihniyette oldugunu çözemedim kendiniz bile çözemediniz eminim.

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
- Kristalxsuveyda
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
o adam meran sunucusundaki boş adamlardan sadece biri kaile almaKurtlarxjunior yazdı:xsWiTx yazdı:isteyen alır isteyen almaz
Şöyllerine fitil oluyorum babasının oyunu sanki sen yönetime sor bakıyım isteyen alır isteyen almazmı yoksa alsınlar diye çabalamazlarmı ?
Eleştirmeden kimse hiç bişi yapmaz kötü taraflarını göremezler ama sizin gibi olaya babasının oyunu gibi yaklaşanların ne tür bi zihniyette oldugunu çözemedim kendiniz bile çözemediniz eminim.
Meyve ekşi bile olsa, olmadıkça ona ham derler
bi kere artık meranda değilim oyunu bıraktım bi tarafınıza kına yakarsınız artıkKristalxsuveyda yazdı:o adam meran sunucusundaki boş adamlardan sadece biri kaile almaKurtlarxjunior yazdı:xsWiTx yazdı:isteyen alır isteyen almaz
Eleştirmeden kimse hiç bişi yapmaz kötü taraflarını göremezler ama sizin gibi olaya babasının oyunu gibi yaklaşanların ne tür bi zihniyette oldugunu çözemedim kendiniz bile çözemediniz eminim.![]()
junior böle bişey yazılcağını biliodum
Tokerx 
- Kurtlarxjunior
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
Yönetime sövmekde güzel bir şey değil belirtiyim..
Ben plus dahi almıyorum şuanda ama alan oynayan arkadaşlar bol sen diyosun beğenmiyosan yol al zorla olmuyo yol al diye emininmki yönetimden bi kaç arkadaş bunları görüyo bizim savunucular var nede olsa diye eli şeyinde dolaşıyodur buna çok eminim..
Oyuncular bangır bangır bağırıyo şu hata var bu hata var onu yapın bunu yapın diye yönetim düşmüş akçe peşine..
Oyunun oynanabilirliği kalmadı şuanda vallahi giriyorum oyuna 5 dk bakıyorum çıkıyorum battlefield 1942 oynuyorum bundan daha çok sarıyo emin olun..
Tüm oyuncular adam akılllı yönetime bi yüklense bakın o zaman nasıl cadlısıyolar ama nerde o birlikkk..
Ben plus dahi almıyorum şuanda ama alan oynayan arkadaşlar bol sen diyosun beğenmiyosan yol al zorla olmuyo yol al diye emininmki yönetimden bi kaç arkadaş bunları görüyo bizim savunucular var nede olsa diye eli şeyinde dolaşıyodur buna çok eminim..
Oyuncular bangır bangır bağırıyo şu hata var bu hata var onu yapın bunu yapın diye yönetim düşmüş akçe peşine..
Oyunun oynanabilirliği kalmadı şuanda vallahi giriyorum oyuna 5 dk bakıyorum çıkıyorum battlefield 1942 oynuyorum bundan daha çok sarıyo emin olun..
Tüm oyuncular adam akılllı yönetime bi yüklense bakın o zaman nasıl cadlısıyolar ama nerde o birlikkk..

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
- muzooo1977
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
Ben hiçbirine katılmıyorum sürekli maden çekiyorum dün 5 saat çektim arttırıcım ve plusum var 2 iridyum 2 ganoderma 2 yonca ve 2 budaksız çektim ha kolay değil ama biraz sabır gerektiriyor
Teşkilat Sunucusu MkaMuHaFıZı
biz plus ve şans arttırıcıları alıp bir gün maden çekip birşey çıkmadı diye yakınmıyoruz, şimdiye kadar 7 defa migrat haftalık şans arttırıcı aldım, sadece madalya verdi, diğer yandan plus ı bile olmayan adam gözümün önğnde migrata 2. girişinde Alternatör zırh düşürdü, 2 hafta boyunca lokman * madenci ve sarraf şans arttırıcı ile sürekli maden çekiyorum. bu hafta 5 gece sabah 4-5 te yattım sonuç hiçbirşey!!!! adalet mi ?
burda siz hala kalkmış yönetimi savunuyorsanız , o anın şansıyla memnun olmuşsunuz, ancak burdaki genel durumu anlamıyorsunuz demektir... bu oyuna para yatırılıyor ama karşılığı görünmüyor, bu bakımdan İKV bir kumar gibi oldu..çıkarsa çıkar, şansı olan memnun mutlu, şansı olmayan sinirli agresif, uykusuz , öyle ortada kalıyor...buna oyuncular anlam vermezse bu oyunu silmekten başka birşey kamaz geriye...zaten yönetimin paraları saymaktan başka bir şeyle meşgul olduğu görülmedi akçe sistemi geldiğinden beri...
oyuna adaletli bir sistem getirilmek zorunda, yoksa kısa süreliğine oyuna takılı sıkılıp stresslenip, aynı hayal kırıklığını yaşadıktan sonra oyunu bırakıp gidecektir...bu oyun böyle gelişmez GERİLER...onca eski oyuncu gözümün önünde oyunu neden bıraktı artık daha iyi anlıyorum
- Earth
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
Son bir aydır oyunda yaptığım tek şeyi söyliyim: oyuna giriyorum, girdiğim karakterler zaten madenin başında oluyor, girdiğim yerdeki madeni çekiyorum(çekilmemişse) sonra etrafında başka değerli madenler varsa onları da bi yokluyorum, ardından Esc ile çıkış. Sonra başka bi karaktere giriyorum, yine aynı şeyler...
En çok da ne koyuyor biliyomusunuz, en çok ihtiyacımız olan madenler hep en zor çıkanları :lol: . O kadar maden çekiyoruz bir sürü 2'ncil saf maden çıkıyor, ama kasada süs gibi duruyorlar. Satmaya kalksan para etmez.. En dandik reçetelerden tutun, nadide reçetelerine kadar her reçete, ağırlıklı olarak 3.cül saf maden istiyor. Hadi nadide veya şaheserleri anlıyoruz da normal efsunlar da mı 3.cül saflarla üretilmeli. Zaten üretildiği de yok
onlar da kasada süs niyetine beklemede.
Bi kaç ay önce 40 lvl a kadar olan üretim reçeteleri iyice kolaylaştırılmıştı. Hatta +40 seviye reçeteler de düzeltilecekmiş te DEV lerden biri itiraz mı etmiş, musade mi etmemiş bişey olmuştu :lol: . Şu kadardını söyliyim, o güzelim efsunlarınızı kullanamıyoruz. Kimse, atıyorum bi farabi+direnç ceket için x2 ganoderma, x2 iridyum, x2 menekşe (yok artık :mrgreen: ), x2 şelit(liste devam ediyor bu arada)... harcamaz. Nerde o yoğurdun bolluğu... Keşke olsa tabi
.
En çok da ne koyuyor biliyomusunuz, en çok ihtiyacımız olan madenler hep en zor çıkanları :lol: . O kadar maden çekiyoruz bir sürü 2'ncil saf maden çıkıyor, ama kasada süs gibi duruyorlar. Satmaya kalksan para etmez.. En dandik reçetelerden tutun, nadide reçetelerine kadar her reçete, ağırlıklı olarak 3.cül saf maden istiyor. Hadi nadide veya şaheserleri anlıyoruz da normal efsunlar da mı 3.cül saflarla üretilmeli. Zaten üretildiği de yok
Bi kaç ay önce 40 lvl a kadar olan üretim reçeteleri iyice kolaylaştırılmıştı. Hatta +40 seviye reçeteler de düzeltilecekmiş te DEV lerden biri itiraz mı etmiş, musade mi etmemiş bişey olmuştu :lol: . Şu kadardını söyliyim, o güzelim efsunlarınızı kullanamıyoruz. Kimse, atıyorum bi farabi+direnç ceket için x2 ganoderma, x2 iridyum, x2 menekşe (yok artık :mrgreen: ), x2 şelit(liste devam ediyor bu arada)... harcamaz. Nerde o yoğurdun bolluğu... Keşke olsa tabi
EARTH
DisToRtioN