Rütbe ve Şan Değerleri 2011
- godblessyou612
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: Rütbe ve Şan Değerleri 2011
h.o güzel rütbe
Godblessyou => Ecel Getiren..
xGoDBLesYoux => Ejder Asa..
GodBLesSyouII => Ashab 'ı Keyf..
xGoDBLesYoux => Ejder Asa..
GodBLesSyouII => Ashab 'ı Keyf..
Öncelikle Rütbesi İçin Hayırlı Olsun diyorum .
Fakat Bilinen bi yanlışıda hatırlatmakta fayda olduğunu düşünüyorum o resimde rütbelerin askeri biçimde "Albay , Yarbay ve son olarak Mareşal vs." Gibi Olması tamamen Kurgulanmıştır. O resmi hazırlayan kişinin hayal gücü ile alakalı bişeydir.
Kılıç Simgesine Sahip Olan Kişilere "Mareşal" Denmesi Bence Çok Saçma ..
İyi Forumlar
Fakat Bilinen bi yanlışıda hatırlatmakta fayda olduğunu düşünüyorum o resimde rütbelerin askeri biçimde "Albay , Yarbay ve son olarak Mareşal vs." Gibi Olması tamamen Kurgulanmıştır. O resmi hazırlayan kişinin hayal gücü ile alakalı bişeydir.
İyi Forumlar
Selamlar,
Aslında konu içeriği gerçekten iyi düşünülmüş. Çünkü +Kp artırıcının gelmesi ile artık çoğu karakterlerin çift yıldız veya üç yıldız olduğunu görüyoruz. Abartı...
Yenilik gelecek ise, tahminen; Rütbenin şan puanları arttırılır. Mesela:
1. Rütbelerin Şan puanı arttırılabilir. (İlk rütbe 15 Şan ile geliyorsa 50 Şan ile gelebilir. Üç Milyon Şan ile gelen rütbe, Beş Milyona çıkarabilir.)
2. Yahut: Yeni rütbe şekilleri gelebilir. (Örnek: İki çizgi + bir yıldız)
Aslında ilk maddede yazdığım şekil gelmesi daha iyi olur. Rütbelerin Şanları arttırılması daha uygun görüyorum...
Not: Yazdıklarımın hepsi, öneri tipi tahmindir.
Aslında konu içeriği gerçekten iyi düşünülmüş. Çünkü +Kp artırıcının gelmesi ile artık çoğu karakterlerin çift yıldız veya üç yıldız olduğunu görüyoruz. Abartı...
Yenilik gelecek ise, tahminen; Rütbenin şan puanları arttırılır. Mesela:
1. Rütbelerin Şan puanı arttırılabilir. (İlk rütbe 15 Şan ile geliyorsa 50 Şan ile gelebilir. Üç Milyon Şan ile gelen rütbe, Beş Milyona çıkarabilir.)
2. Yahut: Yeni rütbe şekilleri gelebilir. (Örnek: İki çizgi + bir yıldız)
Aslında ilk maddede yazdığım şekil gelmesi daha iyi olur. Rütbelerin Şanları arttırılması daha uygun görüyorum...
Not: Yazdıklarımın hepsi, öneri tipi tahmindir.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
gözlük alıp satsa ne para ederLittleboy yazdı:Bu kadar kp kasmak mantık dışı bir şey
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
at at belki tutarQuickDeath yazdı:assassinss kusura bakma ama kardeş verdiğin bilgiler yanlış benim 5000 küsür şanım var ama 2çizgi mor um
İnsan neyse o dur. Bir gün insan uzaylıya dönüşemez.
Teşkilatın, [Fakir ama Gururlu Genci Lestat (= ]
Ilxlestatxll [49]
Teşkilatın, [Fakir ama Gururlu Genci Lestat (= ]
Ilxlestatxll [49]
Mantık dışı dedigin adam şu an para sıcıo adam cekio gözlüğü satıyo sen düşün gelicek parayıLittleboy yazdı:Bu kadar kp kasmak mantık dışı bir şey
Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]
hangi server ?
sancakexperados yazdı:hangi server ?
- Thrashmetal
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
2 çizgi morum la ben 830 kp deQuickDeath yazdı:assassinss kusura bakma ama kardeş verdiğin bilgiler yanlış benim 5000 küsür şanım var ama 2çizgi mor um
- QuickDeath
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Soryy arkadaşlar ya oyunu bırakmıştım bi ara ondan eskide kalmışım birazcıkThrashmetal yazdı:2 çizgi morum la ben 830 kp deQuickDeath yazdı:assassinss kusura bakma ama kardeş verdiğin bilgiler yanlış benim 5000 küsür şanım var ama 2çizgi mor um
İKVDESTEK ÇOK YAKINDA| Online İKV DESTEK DÜNYASI