Sevgili Arkadaşlar; Daha Önce Eklemiş Olduğum "Klan Parası Ve Rütbeler" İsimli, Rütbe Değerleri Yanlıştır. Tabii Bunun Sebebi Bulmuş Olduğum Kaynaklardır, Kaynak Hatalı Olunca Bende Aynı Şekilde Aktardım Çünkü Konusu Gecen Rakamlara Ulaşmamıştım :S Sizler İçin Tekrar Bir Çalışma Yaptım Ve Doğru Rakamlara Sahip Rütbeleri Buradan İnceleyebilirsiniz.
Not: Mareşal'dan SnRa Klan Parası ve Şan Gelmeye Devam Etmektedir. Fakat Rutbenin Devamı Varmı? Varsa Kaçta? gibi Soruların Cvbını bilmiyorum..
Herkese İyi Oyunlar.
Bir insanı fark etmek için bir dakika lazım,
O’nun hakkında fikir üretebilmek için bir saat,
Ondan hoşlanabilmek için bir gün,
Onu sevebilmek için bir hafta,
Ama unutabilmek için bir ömür yetmezmiş.
Klan rütbelerinin, hangi şan puanlarında oluşturulduğu hakkında bir liste bulunmamaktadır. Gerekli görüldüğünde rütbe listesi yayımlanabilir.
Tam olarak Rutbelerin kendilerine tek tek sırasıyla sahip oldugum için rakamları iyi biliyorum.. resimde dikkat ettiyseniz kılıç simgesine sahibim..
iyi oyunlar
verdigin link benim ilk çalışmam o hatalı onu kullanmayınız artık, onu photoshop yardımyla yapmıştım. elimde photsh.. olmadıgı için bu seferkini word yardımı ile yaptım.. ayrıca Benjaminx Benim kp charım olmakla birlikte sancak sunucusunda oyuna başladığım ilk charımdır..
iyi oyunlar
verdigin link benim ilk çalışmam o hatalı onu kullanmayınız artık, onu photoshop yardımyla yapmıştım. elimde photsh.. olmadıgı için bu seferkini word yardımı ile yaptım.. ayrıca Benjaminx Benim kp charım olmakla birlikte sancak sunucusunda oyuna başladığım ilk charımdır..
iyi oyunlar
assassinss yazdı:Sevgili Arkadaşlar; Daha Önce Eklemiş Olduğum "Klan Parası Ve Rütbeler" İsimli, Rütbe Değerleri Yanlıştır. Tabii Bunun Sebebi Bulmuş Olduğum Kaynaklardır, Kaynak Hatalı Olunca Bende Aynı Şekilde Aktardım Çünkü Konusu Gecen Rakamlara Ulaşmamıştım :S Sizler İçin Tekrar Bir Çalışma Yaptım Ve Doğru Rakamlara Sahip Rütbeleri Buradan İnceleyebilirsiniz.
Not: Mareşal'dan SnRa Klan Parası ve Şan Gelmeye Devam Etmektedir. Fakat Rutbenin Devamı Varmı? Varsa Kaçta? gibi Soruların Cvbını bilmiyorum..
Herkese İyi Oyunlar.
BİRAZ FAZLA GEÇ KALMADINMI BU YAYINLAMAK İÇİN TEŞKİLAT BUNU 2 YIL ÖNCE YAYINLADI SENİN LİNK YAYINLADIKTAN HEMEN SONRA BU HATALIDIR DOĞRUSU BU DİYE.
Nese Teşkilat Mareşal zengini oldu zati.
Bu arada hayırlı olsun İKVde 7 ci maresalsin galiba. (yorucu iş hemde çook yorucu bir iş.)
assassinss yazdı:Sevgili Arkadaşlar; Daha Önce Eklemiş Olduğum "Klan Parası Ve Rütbeler" İsimli, Rütbe Değerleri Yanlıştır. Tabii Bunun Sebebi Bulmuş Olduğum Kaynaklardır, Kaynak Hatalı Olunca Bende Aynı Şekilde Aktardım Çünkü Konusu Gecen Rakamlara Ulaşmamıştım :S Sizler İçin Tekrar Bir Çalışma Yaptım Ve Doğru Rakamlara Sahip Rütbeleri Buradan İnceleyebilirsiniz.
Herkese İyi Oyunlar.
Bunun Dışında Doğru Rakamlara Sahip Rutbe değerlerini gosteren link versene arkadasim.. gorelim teşkilat 2 yıl once yayınladı diyorsun link ver..
BİRAZ FAZLA GEÇ KALMADINMI BU YAYINLAMAK İÇİN TEŞKİLAT BUNU 2 YIL ÖNCE YAYINLADI SENİN LİNK YAYINLADIKTAN HEMEN SONRA BU HATALIDIR DOĞRUSU BU DİYE.
Nese Teşkilat Mareşal zengini oldu zati.
Bu arada hayırlı olsun İKVde 7 ci maresalsin galiba. (yorucu iş hemde çook yorucu bir iş.)