Maden Eziyeti ( REZALETİ ) İKV"ye verilen paralar..
- muzooo1977
- İskele Babası

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Maden Eziyeti ( REZALETİ ) İKV"ye verilen paralar..
Konu daha önce defalarca açıldı GENEL ETKİLEŞİMDE İKV Dükkan oraya bi bakın gayet güzel açıklanmış bu konu ayrıca şunuda belirtmek istiyorum işlerin tamamen maddisallaştığı gerçeğine katılıyorum orada haklısınız bende eski oyunculardanım maden çekme olayı artık maden başında oturmakla olmuyor takdik değiştirmeniz gerekiyor artık oturup maden çekme devri bittiiii ayrıca ben farabi farabi ceketi ürettim
Teşkilat Sunucusu MkaMuHaFıZı
- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
2 haftalığına Lokman ve Madenci Yüzde 60 Şans Arttırıcı aldım ve bu 2 haftalık süre içerisinde sadece 6 kez gece , 6 kezde gündüz oturdum maden başına ve sonuç ;
Maden işi yorucu ve sabır gerektiren bir iştir.Ayrıca birazda doğru zamanda doğru yerde bulunmak gerekir
...
- 45 Saf Tungsten
43 Çıban Çiçeği
35 Saf Titanyum
34 Osmiyum
31 Sinek Mantarı
31 Saf PLatin
14 Budaksız Abanoz
11 Dört Yapraklı Yonca
7 Şelit
6 İridyum
6 Ganoderma
Maden işi yorucu ve sabır gerektiren bir iştir.Ayrıca birazda doğru zamanda doğru yerde bulunmak gerekir
[YaLNıZSavaŞÇII]
- kaan679050
- Cin Avcısı

- Sunucu: Teşkilat
xsWiTx yazdı:isteyen alır isteyen almaz
biz sanki çok mu istiyoz almayı
ayrıca bu cevaplar eskide kaldı
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
Gizlenmiş İçerikGöster
SEN YOKMUSUN MERAKINI YENEMEDİN DİMİ 
- Earth
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
Normal efsunlardan kastım sarı ve turkuaz reçete efsunlarıEarth yazdı: Hadi nadide veya şaheserleri anlıyoruz da normal efsunlar da mı 3.cül saflarla üretilmeli. Zaten üretildiği de yokonlar da kasada süs niyetine beklemede.
Farabi + direnç efsunu sarı renkli sıradan reçetelere ait.Earth yazdı: Kimse, atıyorum bi farabi+direnç ceket için x2 ganoderma, x2 iridyum, x2 menekşe (yok artık :mrgreen:), x2 şelit(liste devam ediyor bu arada)... harcamaz. Nerde o yoğurdun bolluğu... Keşke olsa tabi.
Bak kendi ağzınla söylemişsinmuzooo1977 yazdı: ayrıca ben farabi farabi ceketi ürettim
Ve son olarak benim yakındığım konu sarı reçete üretiminin neredeyse olmayışı, nadide veya şaheserlerin üretilemiyor olması değil (Nitekim üretiliyorlar zaten). :ugeek:
EARTH
DisToRtioN
Ben bu doğru zaman olayına inanmıyorum. "Doğru yer doğru zaman" diyorsunuz ya hiç durmaksızın %60 Sarraf maden arttırıcıyla 200 tane elmas çektim. 0 Menekşe. 200 elmas çekmek ne kadar zamana tekabül ediyor bi hesaplayın isterseniz 
YalnızYolcu
Ben daha bu artırıcıları yeni kullanmaya başladım. 1 hafta oldu 8 mavi 1 akik dışında bi numara yok daha.

- FaunTLeRoy
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Anka
Crack yazdı:Ben daha bu artırıcıları yeni kullanmaya başladım. 1 hafta oldu 8 mavi 1 akik dışında bi numara yok daha.
ne bekliyordun
8 menekşe 12 akik falan filan mı

Ne beklediğimi yazamam şimdi burda ayıp. İstersen telini ver özel olarak söyleyim sana.FaunTLeRoy yazdı:Crack yazdı:Ben daha bu artırıcıları yeni kullanmaya başladım. 1 hafta oldu 8 mavi 1 akik dışında bi numara yok daha.
ne bekliyordun

ben maden cekmeye karsıyım
oyunu zevk almak ıcın oynarsın ama maden yarım saatte bır cıkıyor
ınsanı oyuna cekmıyor sogutuyor
madenlerın cıkabılecegı bosslarında olması gerekıyor o zaman en azından zevk alarak oynarız
oyunu zevk almak ıcın oynarsın ama maden yarım saatte bır cıkıyor
ınsanı oyuna cekmıyor sogutuyor
madenlerın cıkabılecegı bosslarında olması gerekıyor o zaman en azından zevk alarak oynarız
Birisi Mevlana'ya:
-"Sen ne biçim Müslümansın, dinin de bir izzeti var.
Müslüman'a gel, Yahudi'ye gel, Mecusi'ye gel,
Tövbeni bozsan yine gel.. Olur mu öyle şey!!".
Mektubu okuyan Mevlana şu cevabı göndermiş;
-"Sen de gel..".
-"Sen ne biçim Müslümansın, dinin de bir izzeti var.
Müslüman'a gel, Yahudi'ye gel, Mecusi'ye gel,
Tövbeni bozsan yine gel.. Olur mu öyle şey!!".
Mektubu okuyan Mevlana şu cevabı göndermiş;
-"Sen de gel..".
- FaunTLeRoy
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Anka
Cevap verirdim ama ayıpCrack yazdı:Ne beklediğimi yazamam şimdi burda ayıp. İstersen telini ver özel olarak söyleyim sana.FaunTLeRoy yazdı:Crack yazdı:Ben daha bu artırıcıları yeni kullanmaya başladım. 1 hafta oldu 8 mavi 1 akik dışında bi numara yok daha.
ne bekliyordun