turkoxHAMSTER yazdı:ARZLODOS yazdı:
BİRAZ FAZLA GEÇ KALMADINMI BU YAYINLAMAK İÇİN TEŞKİLAT BUNU 2 YIL ÖNCE YAYINLADI SENİN LİNK YAYINLADIKTAN HEMEN SONRA BU HATALIDIR DOĞRUSU BU DİYE.
Nese Teşkilat Mareşal zengini oldu zati.
Bu arada hayırlı olsun İKVde 7 ci maresalsin galiba. (yorucu iş hemde çook yorucu bir iş.)
assassinss yazdı:
Bunun Dışında Doğru Rakamlara Sahip Rutbe değerlerini gosteren link versene arkadasim.. gorelim teşkilat 2 yıl once yayınladı diyorsun link ver..
bana düşmez ama assassinss yazıyı yanlış yere yazmış buradan daha açıklayıcı olur inşallah.Bunu yapma sebebim sadece ARZLODOS 'un tavrını beğenmemiş olmam.Ve assassinss in sorduğu sorunun cevabını bende merak ediyorum. Şu kp arttırıcı gelene kadar tek mareşal Pusuu idi.
Arkadaş büyük bir iş yaptı buna bir diyecegim yok ama bu resim tahmini 2 yıl boyunca forumlarda gezdi durdu ve bu yüzden çok tartıştıl net olarak bu yayınlandı yazılarla yazarın ismini hatırlayınca buraya yapıştıracan hem ilk Pusuu idin diyonuz ya siz çok yanlış bilgilerle uğraşıyorsunuz.
İlk Kılınç PUMA dır
Ondan sonra benim kılınçlar oldu benim kılınçlarda pumadan 4 ay sonra oldu yani 1,5 sene önce oldu.
İsimlerini yazmıyacam Teşkilattaki Kılınçları Teşkilat eyalisi bile tam olarak bilmiyor isimlerini.
Tavrım hoş değilse özür ama o zaman bunların doğrusunu biz yayınlamıştık orda kusura bakmayın.
Bu arada kp Artırıcı gelmeden önce Teşkilatta 4 Kılınç vardın. ve bu dört kılınçtan sonra diger suncularda kılınç olma haberleri geldi.