Cavres 30 gün Blok cezası, Treyxalici 21 gün Susturma cezası almıştır.
Bu konular amacına ulaşmıştır.
Eğer bu kullanıcılar bu cezalardan sonra da aynı hareketlere devam ederler ise, Cezaları dahada artacaktır.
Destek e bu konuda daha fazla mail atmayalım.
Yöneticiler için Treyxaliciii Problemi... Motunu çıkardılar.
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Re: Yöneticiler için Treyxaliciii Problemi... Motunu çıkardılar.
Umarım bu durum onlar için caydırıcı olur...Sınırsız Ban Atılmaması Destek ekibinin İyi niyetini gösterir...Aslında bu cezalar bu şahıslara verilmiş son şanstır.

LEPRECHAUN
- kabusxpislickjj
- FareAdam Düşmanı
Oy Oy Oy
Annenın Tlf no almışsız face acmısız felan bizi tanıyan tanır zaten
sonra skypeden kufur ettik ama neden ettik bi düşün kendine bir sor ?
PiSLiCk
- Mertkinqx
- Çınaraltı Müdavimi
Cavres & Treyxalicii'nin blokları hayırlı olsun , umarım ardı arkası kesılmez ve bu oyuncular süresiz blok cezası alır.
Emeği gecen bütün arkadaşlara teşekkürü borç bılırım;)
Emeği gecen bütün arkadaşlara teşekkürü borç bılırım;)
KEMALİZM
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
[*]Kalsada Son Nefesim Yaşasın KEMALİZM[/color]
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
[*]Kalsada Son Nefesim Yaşasın KEMALİZM[/color]
- Tatarian
- Demirci Çırağı
- Lonca: <Nemesis>
Aynı şekilde bende emeği geçen herkeze teşekkür ederim. Sana gelince Fırat bu konuyu kapattığımızı düşünüyorum. Konusu bir daha açılmassa oyun içi huzursuzluk yaşanmaz. Aynı zamanda Cavres ve Treyxalicii haricinde Oyun içinde huzursuzluk yaratan ve şimdiye kadar 10 larca susturma alıpda caydırıcı hiç bir ceza almayan, Bladeem xBRHNx ve Susuzprensx Karakterleri hakkındada Diğer lonca Sorumluları ve Hiçbir locnaya dahil olmasada problemlerini belirtmek isteyenler benden önce davranıp Bir konu açabilirler
Özellikle en başta MERT senden bekliyorum 

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

Tatarian yazdı:Aynı şekilde bende emeği geçen herkeze teşekkür ederim. Sana gelince Fırat bu konuyu kapattığımızı düşünüyorum. Konusu bir daha açılmassa oyun içi huzursuzluk yaşanmaz. Aynı zamanda Cavres ve Treyxalicii haricinde Oyun içinde huzursuzluk yaratan ve şimdiye kadar 10 larca susturma alıpda caydırıcı hiç bir ceza almayan, Bladeem xBRHNx ve Susuzprensx Karakterleri hakkındada Diğer lonca Sorumluları ve Hiçbir locnaya dahil olmasada problemlerini belirtmek isteyenler benden önce davranıp Bir konu açabilirlerÖzellikle en başta MERT senden bekliyorum
xBRHNx eskinin yiyecek eti kalmamış aç köpeği Yorqun ' dur. O ejderi üretmek için bile kaç defa bizi maden başında rahatsız etti dengesiz.
Susuzprensx inde ondan bir farkı yok. Maden açlığında üstlerine yok.
Bladeem ile bir görüşmüşlüğüm yoktu. Ama kardeşi Bladee bana klandan veyahut bölgeden rahatsız edici davranış ve vs. istemlerinde bulunmuştur. Halen sebebini öğrenemediğimle kaldım. Sanıyorum bu da bir dengesizlik.
Cavres ve alicii konularında tebrikler. Bu haber beni sevindirdi. Ama sen şahsi olarak sevmediğin insanları yazmadığına eminsin değil mi ?
TILSIM
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
- Tatarian
- Demirci Çırağı
- Lonca: <Nemesis>
Rocqpunk bu konuda destek isterken dostum veya düşmanım herkezden destek istedim, Ayrıcada zaten kimseyi kendime düşman bellemem
Şahsi olarak sevip sevmemem ile hiç bir ilgisi yok, Özellikle bana kafayı taktıklarını düşünürken bir süür insanın da onlar hakkında yakınıp durması haliyle herkezi rahatsız ediyor
Bunlarada bir yerde dur diyebilmek için sanırım daha fazla insanın rahatsız olması gerekiyor
En azından şimdilik yönetimin adaletini gördük umarım devamıda gelir.

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

Tatarian yazdı:Rocqpunk bu konuda destek isterken dostum veya düşmanım herkezden destek istedim, Ayrıcada zaten kimseyi kendime düşman bellememŞahsi olarak sevip sevmemem ile hiç bir ilgisi yok, Özellikle bana kafayı taktıklarını düşünürken bir süür insanın da onlar hakkında yakınıp durması haliyle herkezi rahatsız ediyor
Bunlarada bir yerde dur diyebilmek için sanırım daha fazla insanın rahatsız olması gerekiyor
En azından şimdilik yönetimin adaletini gördük umarım devamıda gelir.
Hazır başlamışken sunucuya transfer gelmiş ve Lodos klanını rahat bırakmayan TEKNOTEKO ile ilgili bir destek daha istemeliyiz diye düşünüyorum.
Dağdan gelmiş bağdakini kovmaya çalışıyor zaar. Yaşım 32 diyor yazdıklarıyla uyuşmuyor. Dengesiz bir herif.
Kütük yaran yansıtıyor . Yansıtma diye insanca yazınca istediğim kadar yansıtırım deyip sövüyor.
İnsan değil
TILSIM
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.