Ashab-ı Kehf Değişti ama neden?
Re: Ashab-ı Kehf Değişti ama neden?
Bende doğru bulmuyorum. 8-9 ay tanıtımı yapılıp sonrada özelliklerinin değiştirilmesi anlamsız. Vede zehir hasarı... Yeraltındaki yaratıkların zehir dirençleri o kadar yüksekki hiçbir anlamı kalmıyor. Üstelik İnat Kıran'dada aynı hasar var. 224 Zehir hasarı. 25 seviye silahla 49 seviye silahın hasarları nasıl aynı oluyor orasıda muamma. Hasarın tekrar Max'a çevrilmesi yada değerinin yükseltilip farklı bir hasara dönüştürülmesi gerekiyor. Ateş veya elektrik gibi...
Hidra gelmeden önce ---> :|
Hidra geldikten sonra --->
GB geldikten sonra -----> :shock:

Fizik ve Matematik Hastası.

Katılıyorum arkadaşlar.Desteklerinizi bekliyorum.En azından yöneticiden bi cevap istiyorum.Neden :?: :|
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
Peki element hasar oldu niye zehir ? Yönetim şifacıya sürekli zehir item veriyor....
49 İfliss görevi Zehir + Büyü Kritik
Dev Komodo Görevi : Zehir + Büyü Kritik
Ashab-I Keyf : Zehir Hasar ? ? ?
ashab için aslında verilmesi gereken en ideal efsun zırhdır.. Eğer hasar(zehir) kalkıp yerine zırh eklerlerse , şifacıların çok çok işine yarayacağı kesin
N’oublie pas d'ou tu viens..
İşte bende bunu anlayamıyorum. Neden zehir? Madem zehir hasarı veriyorsunuz zehir dirençlerinide diğer dirençlerin seviyesine indirin. Hangi yaratığa bakılırsa en yüksek direnç zehirde... Ayrıca yukarıda verdikleri normal zehir değil büyü hasarı zehir. Son seviyeye gelmiş bir şifacının zehir kullandığınada pek rastlamadım açıkçası.ORHANBEY yazdı:Peki element hasar oldu niye zehir ? Yönetim şifacıya sürekli zehir item veriyor....
Hidra gelmeden önce ---> :|

- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Bkz: Lanetli meranOveRCLocK yazdı:İşte bende bunu anlayamıyorum. Neden zehir? Madem zehir hasarı veriyorsunuz zehir dirençlerinide diğer dirençlerin seviyesine indirin. Hangi yaratığa bakılırsa en yüksek direnç zehirde... Ayrıca yukarıda verdikleri normal zehir değil büyü hasarı zehir. Son seviyeye gelmiş bir şifacının zehir kullandığınada pek rastlamadım açıkçası.ORHANBEY yazdı:Peki element hasar oldu niye zehir ? Yönetim şifacıya sürekli zehir item veriyor....
Bkz: Karacin
Güncel :arrow:
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Tılsım
Şifacılar element dizer e katılmıyorum.
Şu anda şifacılar eskisi gibi savaşçılarla vs atamıyor aksine vs atıcaksa şifayla atarki bunda elementi kullanan pek olmaz.
Şifalarda element direnç olduğundan vs lerde genelde max kullanılır. Şimdi şifa zaten tek kasamıyor element dizerse hiç kasamıyor.
Max dizli şifalar her yaratığı kesme imkanı varki bunu biz denedik biliyoruz.
Bu konudaki değişiklik ve kudret rejenerasyonundaki düşüş ün sebebini anlayamadık
Şu anda şifacılar eskisi gibi savaşçılarla vs atamıyor aksine vs atıcaksa şifayla atarki bunda elementi kullanan pek olmaz.
Şifalarda element direnç olduğundan vs lerde genelde max kullanılır. Şimdi şifa zaten tek kasamıyor element dizerse hiç kasamıyor.
Max dizli şifalar her yaratığı kesme imkanı varki bunu biz denedik biliyoruz.
Bu konudaki değişiklik ve kudret rejenerasyonundaki düşüş ün sebebini anlayamadık
Nick : AmisosEmmi -- AmisosGame
Karakter
Seviye
Lonca : Amisos
Sunucu :Tılsım
Klan : Lodos
- izdirapgrafik
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Organize İşler
Ashab'ın üstündeki hasar ister max olsun ister element.Silahın türü "asa" 1milyon max hasar olsa üstünde yine bir şey olmaz
Silahın tipi değişmeli.[Silah][Asa] yerine [Silah][Hafif] olmalı.Yoksa vurmaz 
2006-2013