Ashab-ı Kehf Değişti ama neden?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Xxkontxx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Ashab-ı Kehf Değişti ama neden?

Mesaj gönderen Xxkontxx »

Bu konuyu buraya açmamın sebebi herkezin görmesidir. Ben bu konuyu daha önce şifacı bölümüne açtım ama açtığım konu herhalde kapatılmış hiçbirşey denmeden :!: Bildiğiniz gibi hidra eklentisiyle reçeteler değişti ama Game Masterlerın atladığı bir konu var :!: ashab-ı kehf de max hasar efsunu hasar zehir olarak değiştirildi. Ben sadece yetkililerden bunun cevabını istiyorum. Zehir bizim neyimize yarıcak herkez şifaya max ın daha yararlı olduğunu bilir.Ben o efsunun eski halini alarak max olmasını istiyorum :| Dertimi anlatabildiysem ne mutlu bana. Gereğinin yapılmasını arz ederim .......
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Ashab-ı Kehf Değişti ama neden?

Mesaj gönderen Petcarar »

Maxla ne yapacaksın?
Meranda uçan muhafız mı keseceksin?
Ya da klanda büyücüye mi vuracaksın? O da oldugu yerde durcak salak dimi?

Zaten kehf üretenin parası çoktur seviyesi de 49'dur o yüzden maxla bir işi olmaz.
Kullanıcı avatarı
fenomen
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen fenomen »

otekı sılahlarda degısıklık oldumu
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames

''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
Kullanıcı avatarı
leoNHeaRt
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen leoNHeaRt »

49 dan sonra max hasarın anlamsız olduğunu söyleyebilirim şifacı için 49dan sonra element weya ibnisina olmalıdır ki şayet lvl sınırı 59 a yükseldiği zaman max hasara ihtiyaç duyulur zaten şifalar için max silah çıkacaktır şuan olduğu gibi. Ashab'da zehir olması daha mantıklı şifayla 49 dan sonra item kasacak değiliz heralde maxı napalım
  • ResimResim
  • MadeNKasası
  • ıIıLEONHEARTıIı
  • KozMaça
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Petcarar »

Ayrıca şu var,
39 lvldeki elementci vsci şifa kültürünü yeniden ortaya çıkarabilir ashabıkehf.Şimdiki haliyle çok çok yararlı oldu savaşçı kesmek için.
Kullanıcı avatarı
Gargoyle35
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Deva

Mesaj gönderen Gargoyle35 »

Ashabta atlanılan bir şeyde var Çıban yoğurdu.Diğer şaheserlerledeki ekstra malzemelerle kıyaslanınca mavi kaya ve karbon çeliği gibi bence çıban aşırı masraflı su maden fiyatlarında.
Resim
Kullanıcı avatarı
WalTRaN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen WalTRaN »

onu bilmemde görevde verlin büyü hasarı asit yada zehir itemler gerçekten hiç bir işe yaramıyor...
Resim

[list][*]Waltranxwarrior[*]Waltranxpriest[*]Waltranxmagician[*]Waltranxranger[/list]
Kullanıcı avatarı
veym2
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen veym2 »

Xxkontxx yazdı:Bu konuyu buraya açmamın sebebi herkezin görmesidir. Ben bu konuyu daha önce şifacı bölümüne açtım ama açtığım konu herhalde kapatılmış hiçbirşey denmeden :!: Bildiğiniz gibi hidra eklentisiyle reçeteler değişti ama Game Masterlerın atladığı bir konu var :!: ashab-ı kehf de max hasar efsunu hasar zehir olarak değiştirildi. Ben sadece yetkililerden bunun cevabını istiyorum. Zehir bizim neyimize yarıcak herkez şifaya max ın daha yararlı olduğunu bilir.Ben o efsunun eski halini alarak max olmasını istiyorum :| Dertimi anlatabildiysem ne mutlu bana. Gereğinin yapılmasını arz ederim .......

Adam haklı bize vadedilenden başka bieşy geliyor biz bunun için üretiyoduk
Kullanıcı avatarı
kuccukhusam1
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: byHMF

Mesaj gönderen kuccukhusam1 »

Merhaba.

Evt arkadaşımız haklı neden Böle bi değişiklik yapıldı ve neden böyle uygun örüldü?
Bir [GM] yardımcı olursa Seviniriz
.
Kullanıcı avatarı
Xxkontxx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Xxkontxx »

Arkadaşlar belki haklı olabilirsiniz ama şunuda eklemek istiyorum.Öncelikle 49 level şifacı ne dizmeli :?: ibni sina cevriye veya ibni sina solucan.Max hasarın yerine zırh yada büyü kritik şansı gelseydi daha iyi olurdu bi sorun olmazdı ama 49 level şifacının element dizeceğni sanmıyorum.Genelde 2 tür şifa vardır.Klan şifacısı yukardaki gibi iyileştirme büyüleri dizer.2. side MAXDIR.Neden şifalar hep ezik kalsın :!: Ben şifacıların elementten çok max dizdiğine inannıyorum.Ayrıca maxla canavar kesebilir şifa ve büyüyle de ws atabiliriz.Savaşçıyla ws atmaya gerek olduğunu sanmıyorum.Zaten şifa çok ws atmaz.Element dizdiğimizi düşünelim hiç canavar kesemicez.Bir şifacı hiç mi merana girip para veya item kasmak istemez :!: Ben yöneticilerden neden değiştirdiklerinin cevabını istiyorum :?: Ben max olmasını istiyorum :!: Görüşlerinizi beklerim........

“Genel Etkileşim” sayfasına dön