İstanbul Kıyamet Vakti - Pazar Sistemi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Re: İstanbul Kıyamet Vakti - Pazar Sistemi

Mesaj gönderen Esadullah »

Selamlar,

Konu gayet güzel düşünülmüş fakat sonucunu düşünmek gerekiyordu. Bakınız;
Şimdilik kullandığımız +Plus Paketlerin en önemli görevi, alış-veriş yapmaktır. Dediğiniz gibi Pazarın açılması ila +Plus Paketin fazla bir önemi kalmaz.

Bu sadece şahsi görüşümdür. Pazar'ın açılıp açılmaması oyunu değiştirmeğeceğini düşünüyorum. Yinede önerilerinizi İKV Destek takımına göndererek istediğinizi alabilirsiniz inşAllah :)

Hayırlı günler,
EsedullahŞifa
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
Aybakan
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Aybakan »

Açıkçası gelsede olur gelmesede sonuçta öyle yada böyle işimizi hallediyoruz.
Sokomander & Alayınaxsecond & MeGaxPaNoRa & MeGaxHeLL & Megaxsouth
Kullanıcı avatarı
LordDevil
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen LordDevil »

Bencede mutlaka oyuna gelmedi.Çünkü bu şekilde eşyaları satmak gerçekten zor oluyor.Pazar gelirse harika olur.
Resim
Kullanıcı avatarı
Buhara
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Buhara »

bence güzel bir uygulama olur ancak ıkv dukkan aracılıyla degil her pazar gunlere mısır çarsının etrafındakı bölgelerde sadece satacagımız eşyları bölgeden plus olmadan yansıtabılırız böylece pazar modunda(yada pazar moduna sadece mısır çarsısı etrafında gırılebılınır hıdraya falab gıderken geçiş yap dedıgımız gibi burda da pazar moduna gir dıyebilriz) yansıtıgımız her eşytanın sonunda da bızım belirledıgımız bir mesaj gıder mesala XXXX:[DSLAKDLSADA] Gel gel!!!Bu Fırsatı kacırmaGel!!!gibi
burada xxxx: lkarakter ismi [DSLAKDLSADA] da yansıtılan itemın ismi
bu şekilde olursa bence oyuna çok buyuk renk katar dedıgım gıbı gelıcekse böyle bır özellikte ıkv dukkan aracılıgı ıle olmadan gelsın çünkü pıyasadıkı dıger onlıne oyunlarda kulanılablen özellıkler ıkv de para ile satılıyor tamam para verıcez oyun gelışıcekte her şey para olmamalı. bence gelıcekse boyle bir özelıklerı bırılerı(yöneticiler yetkılı kışıler her neyse)bizi duyuyosa barı bu nu para ile satmayın iyi forumlar
mamilik163
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen mamilik163 »

bncede bu pazar sistmei güzel olur bnm oynadıgım diger oyunlarda bu var ve çok rahat oluyor insanlar daha kolay iletişime geçior ve daha basit günlerce 1 kişi yansıtsata alsak die ugraşmaya gerek kalmayaçak

İYİ OYUNLAR
KUKLCI : KETENPEREX
Kullanıcı avatarı
Crack
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Crack »

HaNeDanxTheNemNe yazdı:Merhaba ;

Benim İstanbul Kıyamet Vakti Oyununa Önerim Şudur ;

İstanbul Kıyamet Vakti Gelişmiş Ve Halada Gelişmekte Olan Bir Türk Oyunudur .. İstanbul Kıyamet Vakti ' ni güzelleştirmeyi herkes istiyor bizler olsun yöneticiler olsun ikv ekibi olsun .. Her Neyse benim önerim şudur istanbul kıyamet vakti Oyununa Pazar Sisteminin Gelmesini İstiyorum.Bir Tane Paket Olcak Bu Paket 100 Akçeye Satılcak Bu Paketten Alan Kişi Oyun İçinde Pazar Kurabilcek.. Satmak İstediği İtemleri Pazara Koycak Fiyatını Belirliyerek Ve Satın Almak İstiyen Kişi Tıklıcak Pazara İteme Gelip Satın Al Dicek Ve Satın Almış Olcak.. Böyle Bir Sistem Gelirse İnanın İstanbul Kıyamet Vakti ' Dahada Gelişir Ve Güzelleşir.. Önerimi Dİkkate Almanızı Umuyorum

İyi Forumlar.
Şimdi bir takım işgüzarlar ve kendini Des zanneden şahsiyetler söylediklerime kızacak ;

Uzun zamandır oyuna girmiyordum dün bi girip maden güncellemesine baktım. O sırada kanllardan "2 saatten fazladır oyundasınız , sağlığınız için mola verin" diyordu. Bİ oyundan alıntı yapılmış burada bazıları bilecekler hemen. Olabilir ama yapılabilir bunun gibi çok eksik var oyunda. Şimdi tüm bunlara rağmen kalkıpta yok şu oyun gibi olmasın yok bu oyun gibi olmasın doğallığını korusun diyenler tekrar düşünsün. Dİğer oyunların ulaştığı kaliteye ulaşması dieğiyle.
Resim
Kullanıcı avatarı
Buhara
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Buhara »

Crack yazdı:
HaNeDanxTheNemNe yazdı:Merhaba ;

Benim İstanbul Kıyamet Vakti Oyununa Önerim Şudur ;

İstanbul Kıyamet Vakti Gelişmiş Ve Halada Gelişmekte Olan Bir Türk Oyunudur .. İstanbul Kıyamet Vakti ' ni güzelleştirmeyi herkes istiyor bizler olsun yöneticiler olsun ikv ekibi olsun .. Her Neyse benim önerim şudur istanbul kıyamet vakti Oyununa Pazar Sisteminin Gelmesini İstiyorum.Bir Tane Paket Olcak Bu Paket 100 Akçeye Satılcak Bu Paketten Alan Kişi Oyun İçinde Pazar Kurabilcek.. Satmak İstediği İtemleri Pazara Koycak Fiyatını Belirliyerek Ve Satın Almak İstiyen Kişi Tıklıcak Pazara İteme Gelip Satın Al Dicek Ve Satın Almış Olcak.. Böyle Bir Sistem Gelirse İnanın İstanbul Kıyamet Vakti ' Dahada Gelişir Ve Güzelleşir.. Önerimi Dİkkate Almanızı Umuyorum

İyi Forumlar.
Şimdi bir takım işgüzarlar ve kendini Des zanneden şahsiyetler söylediklerime kızacak ;

Uzun zamandır oyuna girmiyordum dün bi girip maden güncellemesine baktım. O sırada kanllardan "2 saatten fazladır oyundasınız , sağlığınız için mola verin" diyordu. Bİ oyundan alıntı yapılmış burada bazıları bilecekler hemen. Olabilir ama yapılabilir bunun gibi çok eksik var oyunda. Şimdi tüm bunlara rağmen kalkıpta yok şu oyun gibi olmasın yok bu oyun gibi olmasın doğallığını korusun diyenler tekrar düşünsün. Dİğer oyunların ulaştığı kaliteye ulaşması dieğiyle.
Aynen katılıyorum arkdaşım....

“Genel Etkileşim” sayfasına dön