Merhaba ;
Benim İstanbul Kıyamet Vakti Oyununa Önerim Şudur ;
İstanbul Kıyamet Vakti Gelişmiş Ve Halada Gelişmekte Olan Bir Türk Oyunudur .. İstanbul Kıyamet Vakti ' ni güzelleştirmeyi herkes istiyor bizler olsun yöneticiler olsun ikv ekibi olsun .. Her Neyse benim önerim şudur istanbul kıyamet vakti Oyununa Pazar Sisteminin Gelmesini İstiyorum.Bir Tane Paket Olcak Bu Paket 100 Akçeye Satılcak Bu Paketten Alan Kişi Oyun İçinde Pazar Kurabilcek.. Satmak İstediği İtemleri Pazara Koycak Fiyatını Belirliyerek Ve Satın Almak İstiyen Kişi Tıklıcak Pazara İteme Gelip Satın Al Dicek Ve Satın Almış Olcak.. Böyle Bir Sistem Gelirse İnanın İstanbul Kıyamet Vakti ' Dahada Gelişir Ve Güzelleşir.. Önerimi Dİkkate Almanızı Umuyorum
İyi Forumlar.
İstanbul Kıyamet Vakti - Pazar Sistemi
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- xxJUN
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Zuğauça
Re: İstanbul Kıyamet Vakti - Pazar Sistemi
Kadiköy Salıpazarı Forewer \m/
AyakLıHasTane
IMECAZMİRAI
xJUN
xJUNII
xJUNIII
TAKA
TAKA
Myicefreezeyou
Devler gibi eserler bırakmak için, Karıncalar gibi çalışmak lazım.
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Böyle birşeyi kesinlikle desteklemiyorum. Başka oyunlardan farkımız olsun.
- XxWhiteDewiLxX
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
Kuzencim sen destekleme ama ben destekliyorum.Bir pazar olsa günde rahat 250 m kasarım.(Abarttımda neyse
)

Yeni karekterlerim
FUHRER-HITLER
Eski karekterlerim
xWHİTEDEWİLx IIWhiteDewiLII mrTOILETTE
Donanımhaber,Honda S2000 , IKV tutkunu
başka oyunlardan farkımız olsun diye gelişmesin mi oyun.bence pazar gelmeli.elindeki madeni eşyayı satmak için 1 saat uğraşmazsın.klan ve bölge kanalları rahatlar.aradığın eşyayı yada madeni bulmak için ona sahip olan kişinin oyunda olması gerekiyor.pazar gelirse gidip alırsın her dakika sormazsın.falan filan birsürü iyi yön düşünülebilir.olmaması gerektiğini düşünenler varsa nedenini yazabilir.tartışılabilir bir konu.
Hayat tek başına mücadele sanatıdır.
Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.
Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.
Başka oyunlardan farkımız olsun mesela online oyun olmamak gibi.VatanXLydeR yazdı: Böyle birşeyi kesinlikle desteklemiyorum. Başka oyunlardan farkımız olsun.
" " " " " savaşçı olmaması gibi.
Oyunumuza bu sistem gelirse farkımızda bir değişikilik olmaz.Mantıklı olalım biraz.
avakado=eminönü
Bu gibi önerileri; Burda değil
:arrow: http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
Bildirim Tipi > Öneri başlığı altında yaparsan belki İstanbul kıyamet vaktine böyle yenilik gelir uygun görürlerse... :idea:
Not:Ben desteğe gönderdim.
:arrow: http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
Bildirim Tipi > Öneri başlığı altında yaparsan belki İstanbul kıyamet vaktine böyle yenilik gelir uygun görürlerse... :idea:
Not:Ben desteğe gönderdim.

''Ne Mutlu TÜRKÜMDiyene!''

' Hayati '
- XxXszrXxX
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Lotus
Destek Vermiyorum Diğer Oyunlardan Farkımız Olsun '' DİYEN Arkadaşlar,
Oldu o zaman diğer oyunlarda da aynı mantık bir karakter oynuyor yaratık kesiyor falan bizim farkımız olsun bilgisayardan bir testere falan cıksın karakterimiz kanama geçirince bir taraflarımızı kessin :mrgreen:
Destek +1
Öneri :
Bir çok oyunda olduğu gibi bizim oyunumuzda da olması gereken KARAKTER SEÇİM EKRANINA DÖNME butonu..
Oldu o zaman diğer oyunlarda da aynı mantık bir karakter oynuyor yaratık kesiyor falan bizim farkımız olsun bilgisayardan bir testere falan cıksın karakterimiz kanama geçirince bir taraflarımızı kessin :mrgreen:
Destek +1
Öneri :
Bir çok oyunda olduğu gibi bizim oyunumuzda da olması gereken KARAKTER SEÇİM EKRANINA DÖNME butonu..
Jr. Java Dev. - Haziran 2oo7
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
XxXszrXxX yazdı:Destek Vermiyorum Diğer Oyunlardan Farkımız Olsun '' DİYEN Arkadaşlar,
Destek +1
Öneri :
avakado=eminönü
5 lira 5 lira !!!!! çeket 5 lira ! smfdhg sdhhahahahaha
ah güzel eski ikv'li günler...