İtiraf edin!:)
Re: İtiraf edin!:)
1 hafta farelerde kasmaya çalıştım ex gelmiyordu bıktım dedim gittim gezdim başka şeyler gezdim görev ne bilmiyordum çünkü ilk online oyunumdu sonra fareden poşet düşüyordu diyodum ahanda poşet gidip kapıyım derdim sonra bir görev yapmıştım grubla komutan vermişti gittim komutana görevi teslim ettim görev poşet vermiyomuş İMDATTTTT POŞETİM ÇALINDI OF YA OF diye bağırıyodum adamın biri dedi senin poşetini gördüm biri aldı gitti dedi 
- DerrickRose
- İri Fare Avcısı
Burdaki kişilerin yüzde 20 si Panpa Yüzde 79 uda apaçi . itiraf etmek zorunda kaldım . özür dilerım panpalar
Benim oyunu öğrenmem pek zor olmadı yanlış hatırlamıyorsam 9 levelde Arif adlı bir çarı kesmiştim herkes bana onun yönetici olduğunu söylemişti ama ben inanmamıştım yöneticiyse nasıl kestim diye:) Ama cok daha sonra kestiğim kişinin GM lathander olduğunu öğrendim 
- x0xKaaNx0x
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Ben büyücüyle yetenek kullanmadan 5 level kasmıştımBLaDeII yazdı:Bende betda döneminde başlamıştım.İlk bşladığımızda lvl 2 olmuştu ve yetenek kullanmadan kastıgımı hatırlıyorum. arkadaşa soruyordum benım mavi şey niye azalmıyor(kudret) oda yetenekle azalıyor dedı bırdaha zaten kaptık oynu=)))
Beni çok iyi tanıyan çok iyi tanır.
Benler
TaTMiNaTöR (49)
Benler
TaTMiNaTöR (49)
Ben 11 yıl önce başladım oyuna fazla bişey hatırlamıyorum
Bir rehberede bu yakışır diyenlere selamlaar
Bir rehberede bu yakışır diyenlere selamlaar
HARUNYUS
harunyusS
harunyusSs
www.facebook.com/harunyus
www.twitter.com/HarunDursunn

harunyusS
harunyusSs
www.facebook.com/harunyus
www.twitter.com/HarunDursunn

- IISaDoSaDoII
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Azap Süvarileri
Merhabalar,
İşlnemiş gümüş görevini alınca işlenmiş gümüş'ün gümüş madeninden çıktığını sandığımdan 7 saat gümüş madenini beklemiştim
1 tane bile işlenmiş çıkmadı
İYİ FORUMLAR . . .
İşlnemiş gümüş görevini alınca işlenmiş gümüş'ün gümüş madeninden çıktığını sandığımdan 7 saat gümüş madenini beklemiştim
İYİ FORUMLAR . . .
# RekLam'a qeRek Yok ÇekeMiyen anTen TaKsın.! # (:
# DoSTLaRıMı TaNıDıKÇa , DüŞManLaRıMı SeVeR oLDuM ... #[/center]
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Size Bi ANımı ANlatıyım. 
2 Lvl birisi J.ali ye söylüyordu
Ali al Cüzdanını söyleden tabi
Almayınca sövmeye başlamıştı o anıyı hala unutamıyorum 
2 Lvl birisi J.ali ye söylüyordu
5 lvl e kdr farelerde durmadan kasmıştım
sonra oyundan çıkıp girdiğimde karakterim yoktu çok sinirlenmiştim ve sövmüştüm
tabi o aralar sunucu nedir bilmem rasgele tıklayıp giriodum e.ö yerine beyazköşke girmiştim
sonra oyundan çıkıp girdiğimde karakterim yoktu çok sinirlenmiştim ve sövmüştüm
tabi o aralar sunucu nedir bilmem rasgele tıklayıp giriodum e.ö yerine beyazköşke girmiştim
oyun 5 yıl önce açıldıHarunyus yazdı:Ben 11 yıl önce başladım oyuna fazla bişey hatırlamıyorum![]()
![]()
Bir rehberede bu yakışır diyenlere selamlaar![]()

güzel bir konu.
bende düşen reçeteleri agopa zırh ve silahları rüsteme satıyordum çok para veriyor diye
birde ölünce para gidiyordu çarımda 0 para vardı ve param olmadıgı ıcın çarın canlanmıcanı düşündüm ve o gün en az 200 kere gir cık yaptım taa kı kucuk kardeşim canlana basana kadar
bende düşen reçeteleri agopa zırh ve silahları rüsteme satıyordum çok para veriyor diye
birde ölünce para gidiyordu çarımda 0 para vardı ve param olmadıgı ıcın çarın canlanmıcanı düşündüm ve o gün en az 200 kere gir cık yaptım taa kı kucuk kardeşim canlana basana kadar
||~~ Atarlı Meranın Giderli Loncası ~~||
Ҳҳ●●•٠ ZaMaNxTeaM ٠•●●ҳҲ
Ҳҳ●●•٠ ZaMaNxTeaM ٠•●●ҳҲ

Lonca içi başvuru ve şikayet için;
http://www.zamanteam.tr.gg
http://www.zamanteam.tr.gg