Çemberlitaş Bölgesinde Yüksek Hasar Veren Yaratıklar ve Patron(Boss)Karakterler Ön Planda Tutulmaya Çalışılacak...
Zaten Bu Bir Öngörü Değil GERÇEK !
Sağlam Bir Büyücünün Vuruşlarına Kim Karşı Koyabilir Tabi ki Savaşçı Onu Kim Koruyabilir Tabi ki Şifacı.
Fakat Bu Senaryoda Büyücülerin İstikbalinden Kuşkuluyum :|
Çemberlitaşa Savaşçılarda Girebilsin !
- GencfbxJohnson
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: Çemberlitaşa Savaşçılarda Girebilsin !
Yeni gelecek olan bir güncelleme yoğun testlerden geçip sunuculara aktarılıyor.Grup bölgelerinde Savaşçı,Şifacı ve Büyücüler tek tek test edilmiştir.Sunucularda oyuncular tarafından bulunan taktik; 4 büyücü , 2 şifacı olarak yer aldığı için savaşçılar grup dışı kaldı.Grup bölgelerinde bir sorun yok.Oyuncular taktiği bu şekilde geliştirdikleri için böyle devam etti.Çemberlitaş'ta yoğun bir testten geçip sunuculara aktarılacak.Umarım bulunan taktiğin içinde üç karakterde yer alır.
İyi Eğlenceler..
İyi Eğlenceler..
- Serserixkratos
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
bilinmez yazdı:Burda ws denmi bahsediyoruz gereksizce mesaj atıyosunuz.Serserixkratos yazdı:llllxefsanexllll yazdı:Sığınak ve Miğrat Büyücü ve Şifacının Egemenliğindeydi Bari Çemberli Taşa Savaşçılarda Girebilsin !
Ben anlıyamıyorum ya savaşçı savaşçı zaten yeteneklerıyle Muazzam bır hasar verıyor her b*ka yarıyor halen savascı ıse yaramıor cemberlıde savascı ıse yarasın dıorsunuz. .
Bir Savaşçı Bir Büyüyü 2 Vuruşda öLdürüyorda
1 Büyücü 1 Savaşçıyı 2 Vuruşda öLdürebiLiyoRmu ?
Bir büyü direnç kırdınmı 10 saniyede yatırıyor onu savaşçıya bak 50 kduret harcıyor kduret 40 saniyede doluyor :SJouRney yazdı:Bir savaşçının Grub Bölgesi'nde neler yapabileceği hakkında bir videonun linkini paylaşmak isterim.
AR-GE Ekibinden Ferdi TATLISU'ya aittir. :idea: Grub Bölgeleri Savaşçı Video'su İçin Tıkla :idea:
Hakaret ve küfür içerikli mesajınız nedeni ile forum hesabınız 14 gün uzaklaştırılmıştır.
DigitalKumSaati
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Serserixkratos yazdı:bilinmez yazdı:Burda ws denmi bahsediyoruz gereksizce mesaj atıyosunuz.Serserixkratos yazdı:llllxefsanexllll yazdı:Sığınak ve Miğrat Büyücü ve Şifacının Egemenliğindeydi Bari Çemberli Taşa Savaşçılarda Girebilsin !
Ben anlıyamıyorum ya savaşçı savaşçı zaten yeteneklerıyle Muazzam bır hasar verıyor her b*ka yarıyor halen savascı ıse yaramıor cemberlıde savascı ıse yarasın dıorsunuz. .
Bir Savaşçı Bir Büyüyü 2 Vuruşda öLdürüyorda
1 Büyücü 1 Savaşçıyı 2 Vuruşda öLdürebiLiyoRmu ?
Bir büyü direnç kırdınmı 10 saniyede yatırıyor onu savaşçıya bak 50 kduret harcıyor kduret 40 saniyede doluyor :SJouRney yazdı:Bir savaşçının Grub Bölgesi'nde neler yapabileceği hakkında bir videonun linkini paylaşmak isterim.
AR-GE Ekibinden Ferdi TATLISU'ya aittir. :idea: Grub Bölgeleri Savaşçı Video'su İçin Tıkla :idea:
Hakaret ve küfür içerikli mesajınız nedeni ile forum hesabınız 14 gün uzaklaştırılmıştır.
DigitalKumSaati
BU KİŞİNİN OYUNDAKİ TUM HESAPLARININ SUSTURULMA YEMESİNİ İSTİYORUM.
- Splash
- Zincir Bozan
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Game Master>
Anck İstemekle Kalırsın Oyunda Ve ForumdaYetkili Bulmak 100 Akçe
Yetkililere Pm atmak 1000 AKçe...Kişilerin Susuturulma Yemesi 1000 AKçe.
Şikayet Etmek 1975 AKçe
Yetkililere Pm atmak 1000 AKçe...Kişilerin Susuturulma Yemesi 1000 AKçe.
Şikayet Etmek 1975 AKçe
- llllxefsanexllll
- Cin Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Yenilikler hakkında bilgi sahibi olmak için duyuruları takip ediniz.
Önemli not: Mataralarınızı iksirler ile doldurmayı unutmayın!
Lathanderin aZ Önce Çemberlitaş Hakkında Yaptıqı Açıklama Az Kaldı Sanırım !
Önemli not: Mataralarınızı iksirler ile doldurmayı unutmayın!
Lathanderin aZ Önce Çemberlitaş Hakkında Yaptıqı Açıklama Az Kaldı Sanırım !
Yara İzim Olmadan Ölmek İstemiyorum ... Dövüş Kulübü - Fıght Club
Dünya Kurt İnsan Kuzu ... Kurdun Derdi Kuzuyu Mideye İndirmek Kuzu İse Kurda Aşık
MevLana
TheKiLLForLive/Savaşçı
Sectumsempra/Büyücü/ ^Ejder Asa
Birxaşkxmasalı/Şifacı
Dünya Kurt İnsan Kuzu ... Kurdun Derdi Kuzuyu Mideye İndirmek Kuzu İse Kurda Aşık
MevLana
TheKiLLForLive/Savaşçı
Sectumsempra/Büyücü/ ^Ejder Asa
Birxaşkxmasalı/Şifacı