Çemberlitaşa Savaşçılarda Girebilsin !
- llllxefsanexllll
- Cin Avcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Çemberlitaşa Savaşçılarda Girebilsin !
Sığınak ve Miğrat Büyücü ve Şifacının Egemenliğindeydi Bari Çemberli Taşa Savaşçılarda Girebilsin !
Yara İzim Olmadan Ölmek İstemiyorum ... Dövüş Kulübü - Fıght Club
Dünya Kurt İnsan Kuzu ... Kurdun Derdi Kuzuyu Mideye İndirmek Kuzu İse Kurda Aşık
MevLana
TheKiLLForLive/Savaşçı
Sectumsempra/Büyücü/ ^Ejder Asa
Birxaşkxmasalı/Şifacı
Dünya Kurt İnsan Kuzu ... Kurdun Derdi Kuzuyu Mideye İndirmek Kuzu İse Kurda Aşık
MevLana
TheKiLLForLive/Savaşçı
Birxaşkxmasalı/Şifacı
- Kronik35
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Revenge Of Nobility
Re: Çemberlitaşa Savaşçılarda Girebilsin !
Sığınağa ve migrata zaten savaşcı giriyor kullanabiliyorsan girebilirsin bunda bi sorun yok
Revenge of Nobility
KRoNıcK
''Öyle kolay bir sınavdayız ki,kitap açıp bakmak bile serbest''

Kullanmakla alakası yok ben tanıdıgım oldukca girebiliyorum herkes tanıdıklarıyla giriyor.Kronik35 yazdı:Sığınağa ve migrata zaten savaşcı giriyor kullanabiliyorsan girebilirsin bunda bi sorun yok![]()
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
Şİmdi arkadaşlar bu taktik meselesi GB lerde savaşçının işe yaramadığı bir yalandır isterseniz hiç büyücü olmadan girersiniz ama genede kesersiniz oyundaki insalar bu taktiği buldu böyle devam ediyo arkadaşlarınıla toplanıp belki hiç şifasız migratı bitirebilrisiniz(Bu sıkar biraz) yani demem o ki herkez çemberlitaş geldiğinde 4 büyü 2 şifa kuralunu uygulayacak sizde başta böyle girin taktik üretin bi süre sonra büyücüye ihtiyaç kalmayacak
kısacası demek istediğim Savaşçının çöp olduğu büyük bir yalandır sadece büyücünün hızından faydanılmaktadır
- Earth
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
Arkadaş savaşçıların grup bölgelerinde ayak bağı olduğunu söylüyor aslında. Çok fazla kudret harcıyor çok yavaş kudret dolduruyor. Hele bi de ofansifse gerçekten gereksiz oluyor savaşçılar. Bence Çemberlitaş'ta da pek bişey değişmez ofansif savaşçılar açısından. Pek ümitlenmemek lazım. Anca bu beyaz büyücülerin büyü dirençleri çok yüksek olursa ve yakın mesafe saldırılara karşı savunmaları az olursa ofansif savaşçılar önem kazanır. Tek ümidim bu benim :lol: Şimdi yazarken aklıma geldi, bi de şöyle bişey olursa savaşçılar önem kazanabilir. Mesela bu yaratıklar arasında kurt şaman tarzı hasar vermekten çok etraftaki düşman yaratıklara can basan büyü dirençleri yüksek yaratıklar olursa, savaşçının boz ayı yeteneği önem kazanabilir. Ayının kanatması iyileştirme yeteneğini kötüleştiriyo ya hani ordan belki kurtarır savaşçılar.
EARTH
DisToRtioN
- MeLankoLkBanyemS
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Kuklacı
Ofansif savaşçılar işe yarar olacak ise fiziksel büyücüler de işe yarayacaktır. Çemberlitaş şefleri , yaratıkları , patronlarının zırhları düşük ise ofansif savaşçı ve fiziksel büyücülerin tercih edileceğini söyleyebiliriz.. Ama Şefler , yaratıkların ve patronların element ve fiziksel dirençleri düşük ise eski yöntem gibi buz ve elektrik büyücüleri iş göreceklerdir.
Bi sorum olacak kardeşim Sığınak veya Migratlarda ''Savaşçılar Giremez'' diye herhangi bir tabela asılı felan değil onun için uygun olan savaşçılar girebilir. Ofansif iseniz tank eşyalar bulundurmanızı öneririm
Bi sorum olacak kardeşim Sığınak veya Migratlarda ''Savaşçılar Giremez'' diye herhangi bir tabela asılı felan değil onun için uygun olan savaşçılar girebilir. Ofansif iseniz tank eşyalar bulundurmanızı öneririm
- llllxefsanexllll
- Cin Avcısı

- Klan: Lodos
Eğer Oyunda Çevren Yoksa HİÇSİN !
Yara İzim Olmadan Ölmek İstemiyorum ... Dövüş Kulübü - Fıght Club
MevLana
TheKiLLForLive/Savaşçı
Birxaşkxmasalı/Şifacı
MevLana
TheKiLLForLive/Savaşçı
Birxaşkxmasalı/Şifacı
Bir savaşçının Grub Bölgesi'nde neler yapabileceği hakkında bir videonun linkini paylaşmak isterim.
AR-GE Ekibinden Ferdi TATLISU'ya aittir. :idea: Grub Bölgeleri Savaşçı Video'su İçin Tıkla :idea:
AR-GE Ekibinden Ferdi TATLISU'ya aittir. :idea: Grub Bölgeleri Savaşçı Video'su İçin Tıkla :idea:
2009-2013
- Serserixkratos
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
llllxefsanexllll yazdı:Sığınak ve Miğrat Büyücü ve Şifacının Egemenliğindeydi Bari Çemberli Taşa Savaşçılarda Girebilsin !
Ben anlıyamıyorum ya savaşçı savaşçı zaten yeteneklerıyle Muazzam bır hasar verıyor her b*ka yarıyor halen savascı ıse yaramıor cemberlıde savascı ıse yarasın dıorsunuz. .
Bir Savaşçı Bir Büyüyü 2 Vuruşda öLdürüyorda
1 Büyücü 1 Savaşçıyı 2 Vuruşda öLdürebiLiyoRmu ?
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Burda ws denmi bahsediyoruz gereksizce mesaj atıyosunuz.Serserixkratos yazdı:llllxefsanexllll yazdı:Sığınak ve Miğrat Büyücü ve Şifacının Egemenliğindeydi Bari Çemberli Taşa Savaşçılarda Girebilsin !
Ben anlıyamıyorum ya savaşçı savaşçı zaten yeteneklerıyle Muazzam bır hasar verıyor her b*ka yarıyor halen savascı ıse yaramıor cemberlıde savascı ıse yarasın dıorsunuz. .
Bir Savaşçı Bir Büyüyü 2 Vuruşda öLdürüyorda
1 Büyücü 1 Savaşçıyı 2 Vuruşda öLdürebiLiyoRmu ?
Bir büyü direnç kırdınmı 10 saniyede yatırıyor onu savaşçıya bak 50 kduret harcıyor kduret 40 saniyede doluyor :SJouRney yazdı:Bir savaşçının Grub Bölgesi'nde neler yapabileceği hakkında bir videonun linkini paylaşmak isterim.