OsmanLı Loncası [TLOO]
- melihbey
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
Re: OsmanLı Loncası [TLOO]
Teşekkür ederim Erol Abi inşallah varlığımız loncaya ve Kuklacı'ya iyi bir şekilde yansır..
Karaköy
Ultron
Megatron
iyi LonCalr herkese
MeqaxtRuht Ashab ı KehF (^)
SubstiRaction Latif (^)
BLOOdyxDRoWıNqxII Ejder Asa (^)
Şikayet Ettiğiniz Yaşamınız beLki bir başKasının hayaLidir .. !
ÇemberLiTaŞ .. !
SubstiRaction Latif (^)
BLOOdyxDRoWıNqxII Ejder Asa (^)
Şikayet Ettiğiniz Yaşamınız beLki bir başKasının hayaLidir .. !
ÇemberLiTaŞ .. !
Hayırlı Olsun Arkadaşlar.. Liste muazzam ölçüde harkulade Loncanıza eskiden olduğu gibi şimdide en yürekten içtenliğimle başarılar diliyorum.. TLOO hakettiği yeri bulacaktır her ne kadar haksızlık olsada , size yapılan kışkırtmalara rağmen kendinizden ödün vermediniz büyüklüğünüzü böyle bir platformdada göstermiş oldunuz bunun için ayrıca Teşekkür Ediyorum sizlere Kuklacı ve Tük İkv Halkı adına güzel işler yapmaya ve örnek gösterilcek bireyler olmaya dewam etmeniz temennisi ile dostlar Hoşçakalın...
Özgür'üm bu arada Erzurum'dan geldiğin gün yanıma uğruycaksın Tonyukuk Erayla bizim Eray'ıda alıcam hesabımız bitmedi ona göre Selçuk'ta gelmedi zaten sattı bizi buluşalım kardeşim en yakın zmanda
)
Özgür'üm bu arada Erzurum'dan geldiğin gün yanıma uğruycaksın Tonyukuk Erayla bizim Eray'ıda alıcam hesabımız bitmedi ona göre Selçuk'ta gelmedi zaten sattı bizi buluşalım kardeşim en yakın zmanda
* Belaxbattle * Belaxtube * Belaxbaytar * * Yakamozxbela *
Bizler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Budur
BeLax Lonca Yönetimi
BeLax Lonca Yönetimi
-
- Cin Avcısı
Selam klandaşlar loncanız gün geçtikçe ilerliyor ve muazzam bir listeye sahipsiniz.Sizi gönülden tebrik ediyorum ve başarılarınızın devamını diliyorum.
Dismotixfireman
Dismotixfireman
- GoodfatheR
- FareAdam Düşmanı
Erenim , Bu Güzel mesajından dolayı bizler sana teşekkür etmeyi bir borç biliriz. Kardeşimiz dediğimiz adamlar kendilerini her ortamda belli etmeye devam ediyor bunu görmek bizleri çok çok mutlu edip dahada güçlendirmeye yetiyor zaten eksik olmayın kardeşim eyvallah .dabbela yazdı:Hayırlı Olsun Arkadaşlar.. Liste muazzam ölçüde harkulade Loncanıza eskiden olduğu gibi şimdide en yürekten içtenliğimle başarılar diliyorum.. TLOO hakettiği yeri bulacaktır her ne kadar haksızlık olsada , size yapılan kışkırtmalara rağmen kendinizden ödün vermediniz büyüklüğünüzü böyle bir platformdada göstermiş oldunuz bunun için ayrıca Teşekkür Ediyorum sizlere Kuklacı ve Tük İkv Halkı adına güzel işler yapmaya ve örnek gösterilcek bireyler olmaya dewam etmeniz temennisi ile dostlar Hoşçakalın...
Özgür'üm bu arada Erzurum'dan geldiğin gün yanıma uğruycaksın Tonyukuk Erayla bizim Eray'ıda alıcam hesabımız bitmedi ona göre Selçuk'ta gelmedi zaten sattı bizi buluşalım kardeşim en yakın zmanda)
Diğer İyi Dilekte Bulunan arkadaşlarada canı gönülden teşekkürlerimizi iletiyoruz .
~~ GoodFatheR ~~
~~ KEMALİST ~~
~~ KEMALİST ~~
- - - - - - - - - - - - - - -
Ne Mutlu Türk'üm Diyene !
GoodfatheR yazdı:Erenim , Bu Güzel mesajından dolayı bizler sana teşekkür etmeyi bir borç biliriz. Kardeşimiz dediğimiz adamlar kendilerini her ortamda belli etmeye devam ediyor bunu görmek bizleri çok çok mutlu edip dahada güçlendirmeye yetiyor zaten eksik olmayın kardeşim eyvallah .dabbela yazdı:Hayırlı Olsun Arkadaşlar.. Liste muazzam ölçüde harkulade Loncanıza eskiden olduğu gibi şimdide en yürekten içtenliğimle başarılar diliyorum.. TLOO hakettiği yeri bulacaktır her ne kadar haksızlık olsada , size yapılan kışkırtmalara rağmen kendinizden ödün vermediniz büyüklüğünüzü böyle bir platformdada göstermiş oldunuz bunun için ayrıca Teşekkür Ediyorum sizlere Kuklacı ve Tük İkv Halkı adına güzel işler yapmaya ve örnek gösterilcek bireyler olmaya dewam etmeniz temennisi ile dostlar Hoşçakalın...
Özgür'üm bu arada Erzurum'dan geldiğin gün yanıma uğruycaksın Tonyukuk Erayla bizim Eray'ıda alıcam hesabımız bitmedi ona göre Selçuk'ta gelmedi zaten sattı bizi buluşalım kardeşim en yakın zmanda)
Diğer İyi Dilekte Bulunan arkadaşlarada canı gönülden teşekkürlerimizi iletiyoruz .
Eywallah kardeşim
BeLax Lonca Yönetimi
BeLax Lonca Yönetimi
- kalenderoglu
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: The Lodos Of Ottoman
Kardeşim Teşekkür ediyorumdabbela yazdı:Hayırlı Olsun Arkadaşlar.. Liste muazzam ölçüde harkulade Loncanıza eskiden olduğu gibi şimdide en yürekten içtenliğimle başarılar diliyorum.. TLOO hakettiği yeri bulacaktır her ne kadar haksızlık olsada , size yapılan kışkırtmalara rağmen kendinizden ödün vermediniz büyüklüğünüzü böyle bir platformdada göstermiş oldunuz bunun için ayrıca Teşekkür Ediyorum sizlere Kuklacı ve Tük İkv Halkı adına güzel işler yapmaya ve örnek gösterilcek bireyler olmaya dewam etmeniz temennisi ile dostlar Hoşçakalın...
- ~~KaLeNDeRoĞLuU~~
~~ÖzgüRKaLendeR~~
~~~MüHeNDiSBey~~~
- ~~KaLeNDeRoĞLuU~~
>Hangi korkunç şey varki insandan korkmasın ?
- Tonyukukxx
- Işık Hanım'ın Elemanı
dabbela yazdı:GoodfatheR yazdı:Erenim , Bu Güzel mesajından dolayı bizler sana teşekkür etmeyi bir borç biliriz. Kardeşimiz dediğimiz adamlar kendilerini her ortamda belli etmeye devam ediyor bunu görmek bizleri çok çok mutlu edip dahada güçlendirmeye yetiyor zaten eksik olmayın kardeşim eyvallah .dabbela yazdı:Hayırlı Olsun Arkadaşlar.. Liste muazzam ölçüde harkulade Loncanıza eskiden olduğu gibi şimdide en yürekten içtenliğimle başarılar diliyorum.. TLOO hakettiği yeri bulacaktır her ne kadar haksızlık olsada , size yapılan kışkırtmalara rağmen kendinizden ödün vermediniz büyüklüğünüzü böyle bir platformdada göstermiş oldunuz bunun için ayrıca Teşekkür Ediyorum sizlere Kuklacı ve Tük İkv Halkı adına güzel işler yapmaya ve örnek gösterilcek bireyler olmaya dewam etmeniz temennisi ile dostlar Hoşçakalın...
Eywallah kardeşimAlim süprizimi duydunmu sende imza bak bakem
Eren Ne Hesabımız Kaldı Daha Seninle Bidaha Playstationa Gidilmez Zaten Adama Wining Eleven Sordu

TooNYuKuK & eRaXkaYa & ıCeHeaRT
Aynen Alişim Güzel Günler Yakındır Beraber Oldukça Dost Kaldıkça Kardeşim 
Len Eray sen sus beni bilmediğim Playstationa götürdünüz ben lise zamanında oynadım bitek Winning eleven 8 biliyoruz biz
Ama sana son maçta nasıl attım şekil golleri ağzınız açık kaldı :lol: :lol: Kardeşim Muhabbet ortamda olur , Ortam Dostlarla olur , Dostlar Sizinle olur , Yani Siz olursanız Biz , Biz olursak herşey olur eyw :lol:
Len Eray sen sus beni bilmediğim Playstationa götürdünüz ben lise zamanında oynadım bitek Winning eleven 8 biliyoruz biz
BeLax Lonca Yönetimi
BeLax Lonca Yönetimi
- kalenderoglu
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: The Lodos Of Ottoman
zamane gençLik erenim pes kurdu oLmuşLar winning eLeven 8 i nerden biLsinLerdabbela yazdı:Aynen Alişim Güzel Günler Yakındır Beraber Oldukça Dost Kaldıkça Kardeşim
Len Eray sen sus beni bilmediğim Playstationa götürdünüz ben lise zamanında oynadım bitek Winning eleven 8 biliyoruz biz![]()
Ama sana son maçta nasıl attım şekil golleri ağzınız açık kaldı :lol: :lol: Kardeşim Muhabbet ortamda olur , Ortam Dostlarla olur , Dostlar Sizinle olur , Yani Siz olursanız Biz , Biz olursak herşey olur eyw :lol:
- ~~KaLeNDeRoĞLuU~~
~~ÖzgüRKaLendeR~~
~~~MüHeNDiSBey~~~
- ~~KaLeNDeRoĞLuU~~
>Hangi korkunç şey varki insandan korkmasın ?