OsmanLı Loncası [TLOO]

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
melihbey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Nefer Team

Re: OsmanLı Loncası [TLOO]

Mesaj gönderen melihbey »

Teşekkür ederim Erol Abi inşallah varlığımız loncaya ve Kuklacı'ya iyi bir şekilde yansır.. :)

Karaköy
Ultron
Megatron
Kullanıcı avatarı
bbknow
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen bbknow »

iyi LonCalr herkese
MeqaxtRuht Ashab ı KehF (^)
SubstiRaction Latif (^)
BLOOdyxDRoWıNqxII Ejder Asa (^)

Şikayet Ettiğiniz Yaşamınız beLki bir başKasının hayaLidir .. !

ÇemberLiTaŞ .. !
Kullanıcı avatarı
dabbela
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen dabbela »

Hayırlı Olsun Arkadaşlar.. Liste muazzam ölçüde harkulade Loncanıza eskiden olduğu gibi şimdide en yürekten içtenliğimle başarılar diliyorum.. TLOO hakettiği yeri bulacaktır her ne kadar haksızlık olsada , size yapılan kışkırtmalara rağmen kendinizden ödün vermediniz büyüklüğünüzü böyle bir platformdada göstermiş oldunuz bunun için ayrıca Teşekkür Ediyorum sizlere Kuklacı ve Tük İkv Halkı adına güzel işler yapmaya ve örnek gösterilcek bireyler olmaya dewam etmeniz temennisi ile dostlar Hoşçakalın...

Özgür'üm bu arada Erzurum'dan geldiğin gün yanıma uğruycaksın Tonyukuk Erayla bizim Eray'ıda alıcam hesabımız bitmedi ona göre Selçuk'ta gelmedi zaten sattı bizi buluşalım kardeşim en yakın zmanda :))
* Belaxbattle * Belaxtube * Belaxbaytar * * Yakamozxbela *

Bizler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Budur

BeLax Lonca Yönetimi
Dismotixxxx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Dismotixxxx »

Selam klandaşlar loncanız gün geçtikçe ilerliyor ve muazzam bir listeye sahipsiniz.Sizi gönülden tebrik ediyorum ve başarılarınızın devamını diliyorum.

Dismotixfireman
Kullanıcı avatarı
GoodfatheR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen GoodfatheR »

dabbela yazdı:Hayırlı Olsun Arkadaşlar.. Liste muazzam ölçüde harkulade Loncanıza eskiden olduğu gibi şimdide en yürekten içtenliğimle başarılar diliyorum.. TLOO hakettiği yeri bulacaktır her ne kadar haksızlık olsada , size yapılan kışkırtmalara rağmen kendinizden ödün vermediniz büyüklüğünüzü böyle bir platformdada göstermiş oldunuz bunun için ayrıca Teşekkür Ediyorum sizlere Kuklacı ve Tük İkv Halkı adına güzel işler yapmaya ve örnek gösterilcek bireyler olmaya dewam etmeniz temennisi ile dostlar Hoşçakalın...

Özgür'üm bu arada Erzurum'dan geldiğin gün yanıma uğruycaksın Tonyukuk Erayla bizim Eray'ıda alıcam hesabımız bitmedi ona göre Selçuk'ta gelmedi zaten sattı bizi buluşalım kardeşim en yakın zmanda :))
Erenim , Bu Güzel mesajından dolayı bizler sana teşekkür etmeyi bir borç biliriz. Kardeşimiz dediğimiz adamlar kendilerini her ortamda belli etmeye devam ediyor bunu görmek bizleri çok çok mutlu edip dahada güçlendirmeye yetiyor zaten eksik olmayın kardeşim eyvallah .

Diğer İyi Dilekte Bulunan arkadaşlarada canı gönülden teşekkürlerimizi iletiyoruz .
~~ GoodFatheR ~~

~~ KEMALİST ~~

- - - - - - - - - - - - - - -

Ne Mutlu Türk'üm Diyene !
Kullanıcı avatarı
dabbela
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen dabbela »

GoodfatheR yazdı:
dabbela yazdı:Hayırlı Olsun Arkadaşlar.. Liste muazzam ölçüde harkulade Loncanıza eskiden olduğu gibi şimdide en yürekten içtenliğimle başarılar diliyorum.. TLOO hakettiği yeri bulacaktır her ne kadar haksızlık olsada , size yapılan kışkırtmalara rağmen kendinizden ödün vermediniz büyüklüğünüzü böyle bir platformdada göstermiş oldunuz bunun için ayrıca Teşekkür Ediyorum sizlere Kuklacı ve Tük İkv Halkı adına güzel işler yapmaya ve örnek gösterilcek bireyler olmaya dewam etmeniz temennisi ile dostlar Hoşçakalın...

Erenim , Bu Güzel mesajından dolayı bizler sana teşekkür etmeyi bir borç biliriz. Kardeşimiz dediğimiz adamlar kendilerini her ortamda belli etmeye devam ediyor bunu görmek bizleri çok çok mutlu edip dahada güçlendirmeye yetiyor zaten eksik olmayın kardeşim eyvallah .

Diğer İyi Dilekte Bulunan arkadaşlarada canı gönülden teşekkürlerimizi iletiyoruz .

Eywallah kardeşim :) Alim süprizimi duydunmu sende imza bak bakem :)

BeLax Lonca Yönetimi
Kullanıcı avatarı
kalenderoglu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: The Lodos Of Ottoman

Mesaj gönderen kalenderoglu »

Kardeşim Teşekkür ediyorum :) GüzeL günLer bekLiyo BİZİ ;)
                • ~~KaLeNDeRoĞLuU~~
                  ~~ÖzgüRKaLendeR~~
                  ~~~MüHeNDiSBey~~~
            >Hangi güçlüktür ki gayrete gelince kolaylaşmasın ?
            >Hangi korkunç şey varki insandan korkmasın ?
    Kullanıcı avatarı
    Tonyukukxx
    Işık Hanım'ın Elemanı
    Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Tonyukukxx »

dabbela yazdı:
    GoodfatheR yazdı:

Eywallah kardeşim :) Alim süprizimi duydunmu sende imza bak bakem :)

Eren Ne Hesabımız Kaldı Daha Seninle Bidaha Playstationa Gidilmez Zaten Adama Wining Eleven Sordu :D Cafe Sahibi O ne Diyor :D.Şaka Bi Yana Buluşuruz Bu Oyunda Sizin Gibi Dostlar KAzanmak Güzel Sende Bu Muhabbet Olduğu Sürece Daha Çok Buluşmaya Devam Ederiz =) Allah Mutluluğunu Daim Etsin İnşşallah Seni Mutsuz Görmeyiz Seni=)
    Resim

TooNYuKuK & eRaXkaYa & ıCeHeaRT
    Kullanıcı avatarı
    dabbela
    Demirci Çırağı
    Demirci Çırağı

Mesaj gönderen dabbela »

Aynen Alişim Güzel Günler Yakındır Beraber Oldukça Dost Kaldıkça Kardeşim :)

Len Eray sen sus beni bilmediğim Playstationa götürdünüz ben lise zamanında oynadım bitek Winning eleven 8 biliyoruz biz :P :P Ama sana son maçta nasıl attım şekil golleri ağzınız açık kaldı :lol: :lol: Kardeşim Muhabbet ortamda olur , Ortam Dostlarla olur , Dostlar Sizinle olur , Yani Siz olursanız Biz , Biz olursak herşey olur eyw :lol:

BeLax Lonca Yönetimi
    Kullanıcı avatarı
    kalenderoglu
    FareAdam Düşmanı
    FareAdam Düşmanı
    Lonca: The Lodos Of Ottoman

Mesaj gönderen kalenderoglu »

dabbela yazdı:Aynen Alişim Güzel Günler Yakındır Beraber Oldukça Dost Kaldıkça Kardeşim :)

Len Eray sen sus beni bilmediğim Playstationa götürdünüz ben lise zamanında oynadım bitek Winning eleven 8 biliyoruz biz :P :P Ama sana son maçta nasıl attım şekil golleri ağzınız açık kaldı :lol: :lol: Kardeşim Muhabbet ortamda olur , Ortam Dostlarla olur , Dostlar Sizinle olur , Yani Siz olursanız Biz , Biz olursak herşey olur eyw :lol:
    zamane gençLik erenim pes kurdu oLmuşLar winning eLeven 8 i nerden biLsinLer :D ama her ortamda iddaLıyız o da ayrı bi konu tabi ;) :D
                  • ~~KaLeNDeRoĞLuU~~
                    ~~ÖzgüRKaLendeR~~
                    ~~~MüHeNDiSBey~~~
              >Hangi güçlüktür ki gayrete gelince kolaylaşmasın ?
              >Hangi korkunç şey varki insandan korkmasın ?
      Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön