Estergon Loncası Yönetim Kurulu Kararı

Teşkilat sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
TaKo
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat

Re: Estergon Loncası Yönetim Kurulu Kararı

Mesaj gönderen TaKo »

Sevgili Estergon Ailesi
Sayenizde bu gece ilk şaheserimi ürettik.Bana hiçbir desteğini esirgemeden yardımcı olan Eda,Murat,Ömer,Remzi ve Yalçın'a (Kimse gönül koymasın diye alfabetik sırayla yazdım :)) ve diğer bütün aile üyelerimize çok teşekkür ediyorum.

Bu ailede yeni sayılırım.Henüz herkesle tanışma fırsatım olmadı ama tanıdıklarımın hepside çok güzel insanlar.
Ailede yeniyim dedim AMA burada Yalçın'ı benden daha iyi tanıyan yoktur.(21 yıl)
Onu tanımayan aile üyelerimize sesleniyorum;
Onun için söylenmiş mesnetsiz ve yakışıksız benzetmelerle alakası olmayan pırlanta gibi bir insan,harbi bir dosttur.

Neyse; ne demiş Yunus Emre
Bilmeyen ne bilsin bizi , Bilenlere selam olsun. ;)
Resim
________KASAP TaKo taha_______
Kullanıcı avatarı
Ocipres
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Ocipres »

İleti TaKo 11 May 2011 05:46
Sevgili Estergon Ailesi
Sayenizde bu gece ilk şaheserimi ürettik.Bana hiçbir desteğini esirgemeden yardımcı olan Eda,Murat,Ömer,Remzi ve Yalçın'a (Kimse gönül koymasın diye alfabetik sırayla yazdım :)) ve diğer bütün aile üyelerimize çok teşekkür ediyorum.

Bu ailede yeni sayılırım.Henüz herkesle tanışma fırsatım olmadı ama tanıdıklarımın hepside çok güzel insanlar.
Ailede yeniyim dedim AMA burada Yalçın'ı benden daha iyi tanıyan yoktur.(21 yıl)
Onun için söylenmiş mesnetsiz ve yakışıksız benzetmelerle alakası olmayan pırlanta gibi bir insan,harbi bir dosttur.

Yukarıda altını çizdiğim, arkadaşın için yazdıklarını iyi düşünmeni tavsiye ediyorum.

İleti Siouxanubis 10 May 2011 12:09
Fikret; (Ocipres)
Öncelikle üyesi olmuş olduğun Estergon Ailesinden uygunsuz hareketle (Diğer Kurucu Üyeleri Küçümseme ve Aşağılama ) yüzünden çıkartılmış olduğunu hatırlatarak bu yazının bu sayfada olmasının alakasız olduğunu düşünerek yazıma başlamak istiyorum.

Bunu yazabilenle arkadaş dost ve aile kavramı oluyorsa bir yerde biz böyleyiz diye ortaya çıkanların içi kan ağlıyor demektir..

Onun kadar zavallı ve bişeref bir adam tanımadım.Aynı günde kenanı ve junionu kesebilecek duruma gelince sadece bölgeden bir büyüme zırh çıktığı halde ceketi aldım çıktım. Murata ben yokum dedim lonca kasa charında ne varsa verdim.Bu yalan ve iftirayla kendini savunan insan müsvettesine ses çıkarmayıp hala düzeltme yapmıyorsa yazıklar olsun sana Murat.Bir oyun için bu kadar küçültme kendini.

Ocipres
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
Kullanıcı avatarı
intikamatesi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: <Estergon>

Mesaj gönderen intikamatesi »

TaKo yazdı:Sevgili Estergon Ailesi

2. şaheseride üretmek nasip olur inşallah abi tekrar hayırlı olsun artık ezik değilsin :D

Yalçın abiyi tanıdığım kadarıyla çok iyi bir insan Tarık abi sen bizden iyi tanırsın tabi Yalçın abiyi :)

Malum şahıs lütfen konumuzu kirletmeyiniz, sizle bizim aramızda bir bağ kalmadı artık doğru düzgün oyunumuzu oynayalım oyunun oyunlukdan çıkarmayın.
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
Kullanıcı avatarı
Ocipres
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ocipres »

İleti intikamatesi 11 May 2011 09:04

TaKo yazdı:Sevgili Estergon Ailesi

2. şaheseride üretmek nasip olur inşallah abi tekrar hayırlı olsun artık ezik değilsin :D

Yalçın abiyi tanıdığım kadarıyla çok iyi bir insan Tarık abi sen bizden iyi tanırsın tabi Yalçın abiyi :)

Malum şahıs lütfen konumuzu kirletmeyiniz, sizle bizim aramızda bir bağ kalmadı artık doğru düzgün oyunumuzu oynayalım oyunun oyunlukdan çıkarmayın.
Yazacağımı yazdım küçükasker estergon loncasını sizler temsil ediyorsanız birdahada yazmama gerek yok.

Ocipres
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
edaxmaral
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen edaxmaral »

nede güzel söylemiş mevlana....
allah dostu diemi hoş gelir insana, kulağa, bilemem.
fakat bu sözü her anımsadığımda hep bi defa susarım.

SUSKUNLUĞUM ASALETİMDENDİR
HER LAFA VERECEK BİR CEVABIM VAR
AMA BİR LAFA BAKARIM LAFMI DİE
BİRDE SÖYLEYENE BAKARIM ADAMMI DİE........

tarık tekrar tekrar hayırlı olsun ınan kendı uretımım kadar sevınerek uğrastım insanlar hakettıklerını yasarlar tarık bu dostluğu hakettin 2çöp bir item konuşulan lafı esırgenmeyen su oyunda ne mutlukı sızler gıbı dostlara sahıpım.
kendi adıma herzaman bunun kıymetını bılıyorum ıcınde bulunduğun ailemız her zaman böyle kalmaya devam edecektır insallah

herkeze huzurlu keyfli oyunlar.
Resim Resim
Kullanıcı avatarı
Siouxanubis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Siouxanubis »

Fikret;

Hala burada yazı yazıyor yok öyle yok böyle aklınca kendini savunuyorsun.

“Benle ilgili Estergondan laf söyliyecek adam ancak senin gibi densiz biri olabilir.”

Yazmışsın birkaç mesaj önce ancak senin tabirine göre bizim ailede densiz olmayan YOK. Ha patron beni kovmadı ben istifa ettim diyorsan. Ona da ok ;) Ancak emin ol kalman durumunda Estergon ailesini sen kendi başına temsil ediyor olacaktın.

“Yukarıda altını çizdiğim, arkadaşın için yazdıklarını iyi düşünmeni tavsiye ediyorum.”

Senin haddine mi beni 20 küsür senedir tanıyan birine böyle diyebiliyorsun. Aynı anda mı bot bağladık seninle de beni bu kadar tanıyorsun? Aynı mahallede mi büyüdükte aynı okullarda mı okuduk?

“Yazacağımı yazdım küçükasker estergon loncasını sizler temsil ediyorsanız birdahada yazmama gerek yok.”

Bu kadar yazmışsın boş ama tek doğru lafın bu olmuş. Evet, Ömer kardeşim kendini ispatlamış ve yönetimde söz sahibi olmaya uygun görülmüştür. Kısacası SANA BU AİLEDE GEREK YOKTU!

Gerek yoktu dedimde aklıma geldi. Burada aklıma komik anılar geliyor müsaade edersen aile üyelerimle paylaşmak istiyorum. Eski olanlar bilir :d biz hesapta Amerikayı yeniden keşif edeceğiz deneme yanılma yöntemi ile işi çözeceğiz ya:P Hani başkalarının deneyimleri bizim için önemli değil bizde kimseye muhtaç değiliz ya(Senin bakış açına göre:D). Vermiş olduğun deha ötesi fikirler ile (buna solucan kesimi ve iflis kesimi dahil ki yapamamıştık) Biz sana bu fikrin saçma olduğunu ispat etme derdine düşüyorduk. Solucanı hatırlıyorum da. Direnç 1000 lemeden kestirmeye çalışmıştın bize ki becerememiştik. Hakikaten gerek yok tu sana. Buna benzer 10 tane anı yazarım.Ha bide şey geldi aklıma madem taşlarımızı döküyoruz tam olsun:D Sen skypeden bize ahkam kesiyordun kimseyi konuşturmuyordun yok şöyle yapalım yok böyle yapalım diye deha fikirler veriyordun ya.Hesapta bizi susturuyordun sen pm leri görmeliydin asıl. Üfff hakikaten görev 2.plandaydı biz sana olmazı ispat etmeye çalışırken millet üstünü dizmişti. Gerçek bir gerileme dönemi idi hepimiz için. Ya daha taş çok bende dökecekte insanların gururlarını kırmak istemiyorum arkidişler:P

Anılar anılar şimdi gözümde canlandılar…..:D

Düşündüğün cevabı alamayacaksın burada herkes densiz.. Rica ediyorum yazıya devam edeceksen yeni başlık altında yap buradaki densizler artık senin ismini dahi görmek istemiyor. Ailenin bölünmesine sebep oluyordun diyoruz hala yok yan yattım çamura battım patinaja sardım diyorsun. Önce düzgün üslup ile konuşmasını öğren. Ondan sonra sosyalleş.

Not:Dün akşam yüzüme tükürdüler Ya Rabbim Şükürler olsun sana dedim :p

Aile Üye ve Yöneticilerine Önemli Not: Ailemizin 3. kişilere karşı verecek herhangi bir cevabı olmamalıdır. Gerekli cevap Özel Kalem (ReaktöR) tarafından verilecektir.

Değerli Dostum TaKo;

Şaheserin hayırlı uğurlu olsun. Diğer karakterlerinde kısa zamanda şaheseri olsun..
Yazdıkların beni duygulandırdı.
edaxmaral yazdı:BİRDE SÖYLEYENE BAKARIM ADAMMI DİE........
8-)
EstergoNxReaktöR
EstergoNxAnubiS
Estergonxobivan
Kullanıcı avatarı
Siouxanubis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Siouxanubis »

Selamlar;
Paket lastiği
Kurdale
Ambalaj malzemesi alınacaktır.Sınırsız..
Para sorun değil...

Buraya gömülmüşüm.Öldüm kabrime gelmeyin istemem :twisted:
EstergoNxReaktöR
EstergoNxAnubiS
Estergonxobivan
Kullanıcı avatarı
intikamatesi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Fazla uzatıyorsun artık yazı yazma...Yaşlı olmayla adam olunmuyor bunuda bil eda ablanın lafı tam sana cuk oturmuş 8-)
Siouxanubis yazdı:Selamlar;
Paket lastiği
Kurdale
Ambalaj malzemesi alınacaktır.Sınırsız..
Para sorun değil...

Buraya gömülmüşüm.Öldüm kabrime gelmeyin istemem :twisted:

Hepsi satılıkdır ağaya beleş :D :D :D
Kullanıcı avatarı
Ocipres
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ocipres »

İleti Siouxanubis 11 May 2011 10:56
Fikret;

Hala burada yazı yazıyor yok öyle yok böyle aklınca kendini savunuyorsun.

“Benle ilgili Estergondan laf söyliyecek adam ancak senin gibi densiz biri olabilir.”

Yazmışsın birkaç mesaj önce ancak senin tabirine göre bizim ailede densiz olmayan YOK. Ha patron beni kovmadı ben istifa ettim diyorsan. Ona da ok ;) Ancak emin ol kalman durumunda Estergon ailesini sen kendi başına temsil ediyor olacaktın.

“Yukarıda altını çizdiğim, arkadaşın için yazdıklarını iyi düşünmeni tavsiye ediyorum.”

Senin haddine mi beni 20 küsür senedir tanıyan birine böyle diyebiliyorsun. Aynı anda mı bot bağladık seninle de beni bu kadar tanıyorsun? Aynı mahallede mi büyüdükte aynı okullarda mı okuduk?

“Yazacağımı yazdım küçükasker estergon loncasını sizler temsil ediyorsanız birdahada yazmama gerek yok.”

Bu kadar yazmışsın boş ama tek doğru lafın bu olmuş. Evet, Ömer kardeşim kendini ispatlamış ve yönetimde söz sahibi olmaya uygun görülmüştür. Kısacası SANA BU AİLEDE GEREK YOKTU!

Gerek yoktu dedimde aklıma geldi. Burada aklıma komik anılar geliyor müsaade edersen aile üyelerimle paylaşmak istiyorum. Eski olanlar bilir :d biz hesapta Amerikayı yeniden keşif edeceğiz deneme yanılma yöntemi ile işi çözeceğiz ya:P Hani başkalarının deneyimleri bizim için önemli değil bizde kimseye muhtaç değiliz ya(Senin bakış açına göre:D). Vermiş olduğun deha ötesi fikirler ile (buna solucan kesimi ve iflis kesimi dahil ki yapamamıştık) Biz sana bu fikrin saçma olduğunu ispat etme derdine düşüyorduk. Solucanı hatırlıyorum da. Direnç 1000 lemeden kestirmeye çalışmıştın bize ki becerememiştik. Hakikaten gerek yok tu sana. Buna benzer 10 tane anı yazarım.Ha bide şey geldi aklıma madem taşlarımızı döküyoruz tam olsun:D Sen skypeden bize ahkam kesiyordun kimseyi konuşturmuyordun yok şöyle yapalım yok böyle yapalım diye deha fikirler veriyordun ya.Hesapta bizi susturuyordun sen pm leri görmeliydin asıl. Üfff hakikaten görev 2.plandaydı biz sana olmazı ispat etmeye çalışırken millet üstünü dizmişti. Gerçek bir gerileme dönemi idi hepimiz için. Ya daha taş çok bende dökecekte insanların gururlarını kırmak istemiyorum arkidişler:P

Anılar anılar şimdi gözümde canlandılar…..:D

Düşündüğün cevabı alamayacaksın burada herkes densiz.. Rica ediyorum yazıya devam edeceksen yeni başlık altında yap buradaki densizler artık senin ismini dahi görmek istemiyor. Ailenin bölünmesine sebep oluyordun diyoruz hala yok yan yattım çamura battım patinaja sardım diyorsun. Önce düzgün üslup ile konuşmasını öğren. Ondan sonra sosyalleş.

Not:Dün akşam yüzüme tükürdüler Ya Rabbim Şükürler olsun sana dedim :p

Aile Üye ve Yöneticilerine Önemli Not: Ailemizin 3. kişilere karşı verecek herhangi bir cevabı olmamalıdır. Gerekli cevap Özel Kalem (ReaktöR) tarafından verilecektir.

Değerli Dostum TaKo;

Şaheserin hayırlı uğurlu olsun. Diğer karakterlerinde kısa zamanda şaheseri olsun..
Yazdıkların beni duygulandırdı.

edaxmaral yazdı:BİRDE SÖYLEYENE BAKARIM ADAMMI DİE........

Ben estergonda bir tek Muratı tanırım.Sen estergonlardan fikret uygunsuz davranışlarından dolayı uzaklaştırdı diye yazdınmı? Yazdın.Yalanmı bu, yalan.Peki ben onca yazarım bu forumda bir yalanıma kimse rastlamış mı,rastlamamış.Ben loncadayken sen ve diğerleri Murat ve benim dışınca söz hakkına sahip olmuşmu, olmamış.Eda hanım iki sene boyunca dizimin dibinde halime de oturmuşmu, oturmuş.Ceketi almış çıkmışım.Meydan sizin, ötün.Murat derseki Fikret abi ki o hala bana abi diye hitap eder aramız olmasa bile, senin yazdıkların yanlış sen haksızsın bütün hesaplarımı silecem.Ama sizde biraz haysiyet onur olsa yanında gıkı çıkartamadığınız birine böyle iftira atmazdınız.Gıkınız çıkıyormuydu çıkmıyordu, onuda yazssın Murat burda ).O yazssın.Yazsın bakalım adam kimmiş bi anlayalım.Murat desin ki Estergon loncasının lideridir abi sen hakısızsın iki kelime söyleyecem bu oyunu bırakacam.Aha adamlık istiyorsanız hodri meydan.Desinki senin hakkında yazılanlar doğru :).

Ocipres
Kullanıcı avatarı
intikamatesi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Artık yeter sabırda bir yere kadar sen nasıl bir insansın yok bizden başkası söz sahibi olmadı geri kafalığın burdan belli sadığa o kadar eziyet çektirdin demediğin hakereti bırakmadın onca kişi haksız bir sen haklısın ha adama kafayı yedirtiyorsun sen nasıl bir insansın sen olmadan biz daha çok ilerledik sensiz biz kat kat daha iyiyiz fikooooooooooooooooooooo kafayı yetirtin bana yeter be sen nasıl insansın yazma dedik yazıyorsun allah iki yakını bir araya getirmesin senin yaşın gelmiş 45 e 50 ye oyun senin neyine be adam söz sahini olmuşmuş diyerleri olamamışmış senin aklı kıt fikirlerinden bir kaç örnek vereyim yok junonda kutuları üste alında daha çabuk kutup açarsın yok efendim kadimde mor çiçekde durcan vay efendim vuy efendim sen hala neyin tantanasını ediyorsun bende yalçın abi murat abi eda abladaki kadar sabır yok fiko bey yazma diyoruz yazıyorsun allah senin belanı versin LONCAYI BATIRACAKTINNNN
allahtan eda abla seni kadimde bir güzel mos mor ettinde lonca batmakdan kurutldu be yok murat abi yalçın abinin yüzüne tükürecekmiş sen dua et sana tükürmemiş

Senin kadar egoist bir insan görmedim hayatımda oyunu oyunlukdan çıkartın.
Hep kendiin öne çıkartmaya çalıştın saçma saçma fikirler söyledin haksız bile olsan haklı olmaya çalıştın sadığa junonda bir sürü hakret ettin.
Sen oyun oynayacağına git kendine bir aile kur fiko bey.

Yok efendim loncada kadın olmazmış o kadın bile senden daha erkek be allah ne biliyorsa öyle etsin seni.

“Lonca İletişim” sayfasına dön