Fikret;
Hala burada yazı yazıyor yok öyle yok böyle aklınca kendini savunuyorsun.
“Benle ilgili Estergondan laf söyliyecek adam ancak senin gibi densiz biri olabilir.”
Yazmışsın birkaç mesaj önce ancak senin tabirine göre bizim ailede densiz olmayan YOK. Ha patron beni kovmadı ben istifa ettim diyorsan. Ona da ok

Ancak emin ol kalman durumunda Estergon ailesini sen kendi başına temsil ediyor olacaktın.
“Yukarıda altını çizdiğim, arkadaşın için yazdıklarını iyi düşünmeni tavsiye ediyorum.”
Senin haddine mi beni 20 küsür senedir tanıyan birine böyle diyebiliyorsun. Aynı anda mı bot bağladık seninle de beni bu kadar tanıyorsun? Aynı mahallede mi büyüdükte aynı okullarda mı okuduk?
“Yazacağımı yazdım küçükasker estergon loncasını sizler temsil ediyorsanız birdahada yazmama gerek yok.”
Bu kadar yazmışsın boş ama tek doğru lafın bu olmuş. Evet, Ömer kardeşim kendini ispatlamış ve yönetimde söz sahibi olmaya uygun görülmüştür. Kısacası SANA BU AİLEDE GEREK YOKTU!
Gerek yoktu dedimde aklıma geldi. Burada aklıma komik anılar geliyor müsaade edersen aile üyelerimle paylaşmak istiyorum. Eski olanlar bilir :d biz hesapta Amerikayı yeniden keşif edeceğiz deneme yanılma yöntemi ile işi çözeceğiz ya:P Hani başkalarının deneyimleri bizim için önemli değil bizde kimseye muhtaç değiliz ya(Senin bakış açına göre:D). Vermiş olduğun deha ötesi fikirler ile (buna solucan kesimi ve iflis kesimi dahil ki yapamamıştık) Biz sana bu fikrin saçma olduğunu ispat etme derdine düşüyorduk. Solucanı hatırlıyorum da. Direnç 1000 lemeden kestirmeye çalışmıştın bize ki becerememiştik. Hakikaten gerek yok tu sana. Buna benzer 10 tane anı yazarım.Ha bide şey geldi aklıma madem taşlarımızı döküyoruz tam olsun:D Sen skypeden bize ahkam kesiyordun kimseyi konuşturmuyordun yok şöyle yapalım yok böyle yapalım diye deha fikirler veriyordun ya.Hesapta bizi susturuyordun sen pm leri görmeliydin asıl. Üfff hakikaten görev 2.plandaydı biz sana olmazı ispat etmeye çalışırken millet üstünü dizmişti. Gerçek bir gerileme dönemi idi hepimiz için. Ya daha taş çok bende dökecekte insanların gururlarını kırmak istemiyorum arkidişler:P
Anılar anılar şimdi gözümde canlandılar…..
Düşündüğün cevabı alamayacaksın burada herkes densiz.. Rica ediyorum yazıya devam edeceksen yeni başlık altında yap buradaki densizler artık senin ismini dahi görmek istemiyor. Ailenin bölünmesine sebep oluyordun diyoruz hala yok yan yattım çamura battım patinaja sardım diyorsun. Önce düzgün üslup ile konuşmasını öğren. Ondan sonra sosyalleş.
Not:Dün akşam yüzüme tükürdüler Ya Rabbim Şükürler olsun sana dedim
Aile Üye ve Yöneticilerine Önemli Not: Ailemizin 3. kişilere karşı verecek herhangi bir cevabı olmamalıdır. Gerekli cevap Özel Kalem (ReaktöR) tarafından verilecektir.
Değerli Dostum TaKo;
Şaheserin hayırlı uğurlu olsun. Diğer karakterlerinde kısa zamanda şaheseri olsun..
Yazdıkların beni duygulandırdı.
edaxmaral yazdı:BİRDE SÖYLEYENE BAKARIM ADAMMI DİE........