Sen ilk önce kendi yazdığın ablan bacın kücük kız kardeşin laflarının arasına klandan yazılarla kapatıp foto çekersin anca. senin ne oldugunu bütün İKV halkına göstericem yakında. Senin güttüğün keçi kdr bnm coban var
---------------------------------
ISTIKAMET MARŞ İLERİ
Forum hesabınız uyarı amaçlı 1 gün kapatılmıştır.
SirOnur
LoSTx xVaMoSBieNx TaTaNgA Okuyun..Lutfen
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- BEYAZATLI
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Duman
Re: LoSTx xVaMoSBieNx TaTaNgA Okuyun..Lutfen
:mrgreen:OooJustPLayooO yazdı:egeli yazdı:Diyecek sozum kalmadı :S
Sen Sus Zaten, Bi yerinden Yusuf Yusuf SesLeri yükseLiyor.
BEYAZATLI
SINCE BETA
Senın Canını Çok yaktım bellı kıvranıyorsun.. Korktugumdan degıl efendılıkten yazdım bunları Ben bısı demedıkte bıryerlerınız kalkıyr 2 dk adam olun dedım yıne aynı puştluklar kendınız bılırsınız o zaman Daha cok bagırırsınız sız bolgeden Vazo vazo dıye kacsın buıryerınze vazo adamlk ogrenın bıraz HayoneLar Sızı..Illa konusturdunuz benı adam etmek lazım artık sızı sıze ses cıkaran yok dıye havanızdan gecılmıyr Kıscam hepınızın sesını Çok yakında kopek gıbı ınleyeceksnz burdaOooJustPLayooO yazdı:egeli yazdı:Diyecek sozum kalmadı :S
VzLnoSxHoLigaN ' 49 ' £ceL Getiren (^)
IIxScRuFFyxII ' 49 ' Ejder Asa
Aşk Bir Sabunsa Köpürt Beni '' PAKİZE ''
Siz cok kıvranırsınız daha vazo dıye Antencı olmasanız bu kadr agzınızda sakız gıbı cıgnemezsnz kaldıramıyrsnuz kesılmeyı hazmedemıyrsunuz snra vazo oluyrz bak bak kesılmeyı kaldıramıcksan cık klandan sızı ac
SirOnur
SirOnur
- LosTT
- FareAdam Düşmanı
Siz Kimsiniz ki Bizim Canımız Yakıyonuz Sıpalar. Siz Önce Haddiniz Bilin. Küfüründe Bir Adabı Vardır Ana Bacı Katmadan Edilir.egeli yazdı:Senın Canını Çok yaktım bellı kıvranıyorsun.. Korktugumdan degıl efendılıkten yazdım bunları Ben bısı demedıkte bıryerlerınız kalkıyr 2 dk adam olun dedım yıne aynı puştluklar kendınız bılırsınız o zaman Daha cok bagırırsınız sız bolgeden Vazo vazo dıye kacsın buıryerınze vazo adamlk ogrenın bıraz HayoneLar Sızı..Illa konusturdunuz benı adam etmek lazım artık sızı sıze ses cıkaran yok dıye havanızdan gecılmıyr Kıscam hepınızın sesını Çok yakında kopek gıbı ınleyeceksnz burdaOooJustPLayooO yazdı:egeli yazdı:Diyecek sozum kalmadı :S
<<< LoSTxÇaĞLaR <<------->> Lostxesentepe >>>
Onu fetheden asker ne güzel asker, onu fetheden komutan ne güzel komutandır.
Sıpa Ters tepmesn dıkkat et sıpa dıyene bak sen Buyumusde kuculmus klawye erkeklıgı yapma bana takr takr yazmasnı bılırsn burdn real de yap bu dedıklerınıde erkeklıgını gorelım sımdı uzaLosTT yazdı:Siz Kimsiniz ki Bizim Canımız Yakıyonuz Sıpalar. Siz Önce Haddiniz Bilin. Küfüründe Bir Adabı Vardır Ana Bacı Katmadan Edilir.egeli yazdı:Senın Canını Çok yaktım bellı kıvranıyorsun.. Korktugumdan degıl efendılıkten yazdım bunları Ben bısı demedıkte bıryerlerınız kalkıyr 2 dk adam olun dedım yıne aynı puştluklar kendınız bılırsınız o zaman Daha cok bagırırsınız sız bolgeden Vazo vazo dıye kacsın buıryerınze vazo adamlk ogrenın bıraz HayoneLar Sızı..Illa konusturdunuz benı adam etmek lazım artık sızı sıze ses cıkaran yok dıye havanızdan gecılmıyr Kıscam hepınızın sesını Çok yakında kopek gıbı ınleyeceksnz burdaOooJustPLayooO yazdı:egeli yazdı:Diyecek sozum kalmadı :S
- Splash
- Zincir Bozan
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: <Game Master>
VzlOsx Midir Nedir Sizin Loncaya Gıcık Oluorum...Kaç Kere Bölgeden Küfür YazarkeN Gördüm Sizi...
- ChuckBartowsKi
- Teşkilat Neferi
Senin Ve Sizlerin Ne Mal Olduğunu Anladım . Lütfen İmzandaki MUSTAFA KEMAL ATATÜRK Kısmını Sil Tek Ricam Bu Yakışmyo . 

Raiders Of Anatolia Beyazköşk

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !
xVaMoSBieNx VaMoSBieNIV Zuhurr VaMoSBieN
- LosTT
- FareAdam Düşmanı
Nasıl İstersen Reelde Halledelimegeli yazdı:Sıpa Ters tepmesn dıkkat et sıpa dıyene bak sen Buyumusde kuculmus klawye erkeklıgı yapma bana takr takr yazmasnı bılırsn burdn real de yap bu dedıklerınıde erkeklıgını gorelım sımdı uzaLosTT yazdı:Siz Kimsiniz ki Bizim Canımız Yakıyonuz Sıpalar. Siz Önce Haddiniz Bilin. Küfüründe Bir Adabı Vardır Ana Bacı Katmadan Edilir.egeli yazdı:Senın Canını Çok yaktım bellı kıvranıyorsun.. Korktugumdan degıl efendılıkten yazdım bunları Ben bısı demedıkte bıryerlerınız kalkıyr 2 dk adam olun dedım yıne aynı puştluklar kendınız bılırsınız o zaman Daha cok bagırırsınız sız bolgeden Vazo vazo dıye kacsın buıryerınze vazo adamlk ogrenın bıraz HayoneLar Sızı..Illa konusturdunuz benı adam etmek lazım artık sızı sıze ses cıkaran yok dıye havanızdan gecılmıyr Kıscam hepınızın sesını Çok yakında kopek gıbı ınleyeceksnz burdaOooJustPLayooO yazdı:egeli yazdı:Diyecek sozum kalmadı :S
- LosTT
- FareAdam Düşmanı
Son Olarak
Merhabalar,
12.04.2011 20:58:32 tarihinde beyazkosk sunucusunda VzLnoSxSpiNova isimli oyuncu hakkında bulunduğunuz şikayet sonuçlandırılmış ve bu oyuncu 23.04.2011 02:10:12 tarihine kadar Susturma cezası almıştır.
Şikayet edilen karakterin benzer hareketlere devam etmesi halinde almış olduğu ceza katlanarak artacaktır.
İlginiz İçin Teşekkür Ederiz
İKV Destek Takımı
Merhabalar,
11.04.2011 17:16:31 tarihinde beyazkosk sunucusunda VzLnoSxHoLigaN isimli oyuncu hakkında bulunduğunuz şikayet sonuçlandırılmış ve bu oyuncu 22.04.2011 22:01:38 tarihine kadar Susturma cezası almıştır.
Şikayet edilen karakterin benzer hareketlere devam etmesi halinde almış olduğu ceza katlanarak artacaktır.
İKV Destek Takımı
Merhabalar,
12.04.2011 20:58:32 tarihinde beyazkosk sunucusunda VzLnoSxSpiNova isimli oyuncu hakkında bulunduğunuz şikayet sonuçlandırılmış ve bu oyuncu 23.04.2011 02:10:12 tarihine kadar Susturma cezası almıştır.
İKV Destek Takımı
Merhabalar,
11.04.2011 17:16:31 tarihinde beyazkosk sunucusunda VzLnoSxHoLigaN isimli oyuncu hakkında bulunduğunuz şikayet sonuçlandırılmış ve bu oyuncu 22.04.2011 22:01:38 tarihine kadar Susturma cezası almıştır.
İKV Destek Takımı