LoSTx xVaMoSBieNx TaTaNgA Okuyun..Lutfen

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
egeli
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

LoSTx xVaMoSBieNx TaTaNgA Okuyun..Lutfen

Mesaj gönderen egeli »

:) Arkadaşlar Bundan Sonra Kimseyle Tartışmak veya kavga etmek istemiyorum ve daha fazla Çamur atmaya calısmayın Hırsızsın dıyorlar Buyrun kanıtı olan koysun Bı Blmısler Vazo yarası olan gocunur beyler bana veled dıyorsunuz kendınız veled veled lakaplarla takıyorsunuz eger buyuksenız buyuklugunuzu gosterın.. Oyunda Sataşma olmadıktan sonra hıc kımseyler polemıge gırmem Lostx ler Tatanga we Vamos Bı derdınızmı var taktınız bize Herseyde satasma konumuza laf etme arkadasım muhaptap olmucam dıyrsun konuya yorum yapıyorsun begenmıyorsan yasakla gec konusma bakma konuya Dedıgım Gıbı bundan sonra kımseyle polemık ıcınde olmak ıstemıyorm Lostx lar vamosbıen ve tatanga satasma olmasın lutfen Bıktım artık oyunun tadı kacmasın daha fazla gergınlık yaratmayalım dedıgım gbı kusluk ıstemıyrm hatalarım var kabul edıyrum Herkezle konusuyrm ısteyen konusmayabılır yeterkı stasma olmasın kımseyle dusmanlıgım kalmamıstır.. Isteyen benımle konusur ısteyen yasaklar gecer bu kadr basıt kavga ıstemıyrm.. Ama gonul ısterkı herkez bu vatanın ıcınde bırbırıyle dargın olmasın TÜRKİYE bayrağı altında bırlık we beraberlıkle yasayalım hepınızı sevıyorm ;)
VzLnoSxHoLigaN ' 49 ' £ceL Getiren (^)

IIxScRuFFyxII ' 49 ' Ejder Asa

Aşk Bir Sabunsa Köpürt Beni '' PAKİZE ''
Kullanıcı avatarı
LoSsTT
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Re: LoSTx xVaMoSBieNx TaTaNgA Okuyun..Lutfen

Mesaj gönderen LoSsTT »

Çocuk işte. . .
LoSTxKaZıM

LoSTxKaZıMm

LoSTxKaZıMmM
Kullanıcı avatarı
egeli
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen egeli »

LoSsTT yazdı:Çocuk işte. . .

Ben nediyorum Siz ne diyorsunuz......

Kullanıcı avatarı
Tacsiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Ata

Mesaj gönderen Tacsiz »

egeli yazdı: :) Arkadaşlar Bundan Sonra Kimseyle Tartışmak veya kavga etmek istemiyorum ve daha fazla Çamur atmaya calısmayın Hırsızsın dıyorlar Buyrun kanıtı olan koysun Bı Blmısler Vazo yarası olan gocunur beyler bana veled dıyorsunuz kendınız veled veled lakaplarla takıyorsunuz eger buyuksenız buyuklugunuzu gosterın.. Oyunda Sataşma olmadıktan sonra hıc kımseyler polemıge gırmem Lostx ler Tatanga we Vamos Bı derdınızmı var taktınız bize Herseyde satasma konumuza laf etme arkadasım muhaptap olmucam dıyrsun konuya yorum yapıyorsun begenmıyorsan yasakla gec konusma bakma konuya Dedıgım Gıbı bundan sonra kımseyle polemık ıcınde olmak ıstemıyorm Lostx lar vamosbıen ve tatanga satasma olmasın lutfen Bıktım artık oyunun tadı kacmasın daha fazla gergınlık yaratmayalım dedıgım gbı kusluk ıstemıyrm hatalarım var kabul edıyrum Herkezle konusuyrm ısteyen konusmayabılır yeterkı stasma olmasın kımseyle dusmanlıgım kalmamıstır.. Isteyen benımle konusur ısteyen yasaklar gecer bu kadr basıt kavga ıstemıyrm.. Ama gonul ısterkı herkez bu vatanın ıcınde bırbırıyle dargın olmasın TÜRKİYE bayrağı altında bırlık we beraberlıkle yasayalım hepınızı sevıyorm ;)
hangi dağda kurt öldü hayırdır :D mahsun kırmızı gülden hepimiz kardeşiz şarkısınıda çal tam olsun :D
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
egeli
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen egeli »

Tacsiz yazdı:
egeli yazdı: :) Arkadaşlar Bundan Sonra Kimseyle Tartışmak veya kavga etmek istemiyorum ve daha fazla Çamur atmaya calısmayın Hırsızsın dıyorlar Buyrun kanıtı olan koysun Bı Blmısler Vazo yarası olan gocunur beyler bana veled dıyorsunuz kendınız veled veled lakaplarla takıyorsunuz eger buyuksenız buyuklugunuzu gosterın.. Oyunda Sataşma olmadıktan sonra hıc kımseyler polemıge gırmem Lostx ler Tatanga we Vamos Bı derdınızmı var taktınız bize Herseyde satasma konumuza laf etme arkadasım muhaptap olmucam dıyrsun konuya yorum yapıyorsun begenmıyorsan yasakla gec konusma bakma konuya Dedıgım Gıbı bundan sonra kımseyle polemık ıcınde olmak ıstemıyorm Lostx lar vamosbıen ve tatanga satasma olmasın lutfen Bıktım artık oyunun tadı kacmasın daha fazla gergınlık yaratmayalım dedıgım gbı kusluk ıstemıyrm hatalarım var kabul edıyrum Herkezle konusuyrm ısteyen konusmayabılır yeterkı stasma olmasın kımseyle dusmanlıgım kalmamıstır.. Isteyen benımle konusur ısteyen yasaklar gecer bu kadr basıt kavga ıstemıyrm.. Ama gonul ısterkı herkez bu vatanın ıcınde bırbırıyle dargın olmasın TÜRKİYE bayrağı altında bırlık we beraberlıkle yasayalım hepınızı sevıyorm ;)
hangi dağda kurt öldü hayırdır :D mahsun kırmızı gülden hepimiz kardeşiz şarkısınıda çal tam olsun :D
Hıcbır dagda kurt olmedı Hatalarımı telafı edıyrm ;) Kotumu olyur :?: :D

Kullanıcı avatarı
ChuckBartowsKi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen ChuckBartowsKi »

Ben Bu Güne Kadar Siz Ve Sizin Gibileri Çok Gördüm :) De Konuda İsmimin Geçmesi Bile Sana Rant Sağlıyor Ya Neyse ;) Yazdığın Yazıdaki Bazı İfadeleri Sevmesemde Artık Sizle Pek Uğraşmıyorum :) Bir Yanlışınız Daha Olmazsa Böylede Devam Eder Gider ;)
Resim

Raiders Of Anatolia Beyazköşk

Resim
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !

xVaMoSBieNx VaMoSBieNIV Zuhurr VaMoSBieN
Kullanıcı avatarı
egeli
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen egeli »

ChuckBartowsKi yazdı:Ben Bu Güne Kadar Siz Ve Sizin Gibileri Çok Gördüm :) De Konuda İsmimin Geçmesi Bile Sana Rant Sağlıyor Ya Neyse ;) Yazdığın Yazıdaki Bazı İfadeleri Sevmesemde Artık Sizle Pek Uğraşmıyorum :) Bir Yanlışınız Daha Olmazsa Böylede Devam Eder Gider ;)
Bizim kımseye durduk yere yanlıs yaptıgımız gorulmedı.. Anlayısn Icın yınede saol ;)

Kullanıcı avatarı
ChuckBartowsKi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen ChuckBartowsKi »

Forumdan Çolukla Çocukla Uğraşmayalım Dedik Ama Çok Kaşınıyo Bunlar :) Küfür Fotoğrafı Koy Felan Diyip Sonra Özür Dileyen Bi Velet Vardı Ona Gelsin Bu ;)

Madem Küfrediyosun Delikanlı Gibi Dur Alt F4 Çekme ;) Neyse Ben Gereken İşlemi Yaptırtırım ;)

Bu 1.

Buda 2. ;) Hepinize Bir Ders Verme Zamanı Sanırım ;)

Küfürlü resimler silinmiştir. Forum hesabınız 14 gün kapatılmıştır.

SirOnur
Resim

Raiders Of Anatolia Beyazköşk

Resim
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !

xVaMoSBieNx VaMoSBieNIV Zuhurr VaMoSBieN
Kullanıcı avatarı
egeli
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı