Çemberlitaş'a Giriş [ARAŞTIRMA]

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Frm28b
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Re: Çemberlitaş'a Giriş [ARAŞTIRMA]

Mesaj gönderen Frm28b »

Sığınak olacağını sanmıyorum sızıntı 3 te karakter meteordaydı ve birden cemberlitaşı gösterdiler küçük tünellerin olduğu yer olabilir bence çünkü sığınak gibi bir yerden geçiyoruz ve açık alana gidiyoruz videoda öyle gösteriliyor + tepegözler başarısız olmuşlardı ama dediğin olursa güzel olur fakat şunuda unutmayalım dediğin gibi olursa yine büyüler ve şifalar rol oynayacaktır.
Kullanıcı avatarı
tokyo2drift
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Nefer Team

Mesaj gönderen tokyo2drift »

Eminönünde Sıgınaklara
Sivri Adada Migrata
Meteor veya yeraltından çemberlitaş'a giriş olması akıllıca olacaktır.Şah Kobranın oradaki giriş uygun ancak yeraltındanda giriş olabilir...
MassPerformanceHALL
KatyPerry

Nefer Team
Kullanıcı avatarı
Serserixkratos
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Serserixkratos »

Frm28b yazdı:Sığınak olacağını sanmıyorum sızıntı 3 te karakter meteordaydı ve birden cemberlitaşı gösterdiler küçük tünellerin olduğu yer olabilir bence çünkü sığınak gibi bir yerden geçiyoruz ve açık alana gidiyoruz videoda öyle gösteriliyor + tepegözler başarısız olmuşlardı ama dediğin olursa güzel olur fakat şunuda unutmayalım dediğin gibi olursa yine büyüler ve şifalar rol oynayacaktır.
Savaşçı Zaten Herşeyde İşe yarıyor ..2 Vuruşda büyüyü halledıyor sen 1 buyunun 2 vurusda savacı halleddıgını gördunmu *?
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'

Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Kullanıcı avatarı
muzooo1977
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen muzooo1977 »

istihparat subayıunın oradan girilecek oraya bi ruh taşı konacak benim anladığım
ve bi kaç yerden girişi olacak tek olmayacak mantıklı olalım çemberli taştan istihparata geçiş, eminönüne geçiş yeraltına geçiş gibi çeşitli ışınlanma ruh taşları konacak ve yeni madenler ve şaheserler gelecek çok güzel olacak şimdiden emeği geçenlerden allah razı olsun
Teşkilat Sunucusu MkaMuHaFıZı
Frm28b
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Frm28b »

Serserixkratos yazdı:
Frm28b yazdı:Sığınak olacağını sanmıyorum sızıntı 3 te karakter meteordaydı ve birden cemberlitaşı gösterdiler küçük tünellerin olduğu yer olabilir bence çünkü sığınak gibi bir yerden geçiyoruz ve açık alana gidiyoruz videoda öyle gösteriliyor + tepegözler başarısız olmuşlardı ama dediğin olursa güzel olur fakat şunuda unutmayalım dediğin gibi olursa yine büyüler ve şifalar rol oynayacaktır.
Savaşçı Zaten Herşeyde İşe yarıyor ..2 Vuruşda büyüyü halledıyor sen 1 buyunun 2 vurusda savacı halleddıgını gördunmu *?
şimdi arkadaşım benim dediğimle senin dediğin ne alaka :? ws ile gbleri nasıl birleştirdin anlayamadım
Kullanıcı avatarı
kerim73
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen kerim73 »

Öncelikle MerhabaLar.

Herkez kendi kafasından bi yerler uyduruyor fakat şunu unutmayalım ki 2 makina yapıldı bunlardan birisi başarısız oldu yani tepegözler...Metoordaki tepegözler kısmında yeni bir ruh taşı vb birşey gelebileceği düşüncesindeyim.Fakat şuda var.Tarihçeyi okudugum kadarıyla saf suydu glba böle bir laf vardı yani şah kobranın girişide olabilir fakat ordaki işaretler bana eski bir medeniyete ait gibi geliyor yani oraya benim düşüncem daha değişik şeyler gelebilir.Sivri adada öle bir mağara yoktu fakat migrat girişi için yapıldı metoordaki tepegözlere neden böle birşey yapılmasın :?: Hemde orda bir sürü mekanik eşyaların parçası görünüyorken :?:

Gelelim 2. konuya yani 2 video da ters orantı var birinde açık alan birinde kapalı... :shock:

Benim aklıma şöle birşey geldi.Gm ydi galiba foruma açıklama yapmıştı yeni takılar, yeni zırhlar, yeni madenler vb... 8-)
Şu var bu yeni madenler ya bosslardan düşücek yada şarbetçi otu,vb madenlerin 2. veya 3. derece saf dereceleri olarak gelebilir :?: .Şimdi yeni takılar ve zırhlar konusuna gelelim.Bi videoda açık alanda oldugu için benim düşüncem oraya gidildiğinde oradaki gaffar bey belkide başka boss olabilir onu bilmiorum ondan zırh düşücek o sıgınağa benzeyen tarafa gidildiğinde ise takı düşüren boss gelicek tabi bu bir ihtimaldir bekleyip görmek grk ;)
Bu arada fazla tarihçeye bakmadım yanlış bilgiler olursa k.b yın .Bi arkadaş o gm nin açıklamasını koyarsa sevinirim ;)
KeRiMBeY [Büyücü] [Y2,M1]
KeRiMBeYII [Şifacı] [G3,Ş3]
Kullanıcı avatarı
ISTANBULFATIHI
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Lonca: Ace Of Spades

Mesaj gönderen ISTANBULFATIHI »

:arrow:
ISTANBULFATİHİ > FATIH

Resim

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

Mesaj gönderen Rescuer »

Ben katılmıyorum bu düşünceye, araştıra kısmına bakacak olursak ellerine sağlık, denecek birşey yok emek vermişsin ancak;

Çemberlitaş bir grup bölgesi, bunu biliyoruz.
Mantıken düşündüğümüzde şuan için ortalama 1,30 saatte biten bir GRUP BÖLGESİNDEN çıkıp bir başka GRUP BÖLGESİNE girmemiz mantıklı mı sizce ? O zaman kaç saatte bitecek bu bölgeler ? 5 saat boyunca uğraşacak mıyız hep ? :) Şu yönden bakalım bir de. Sığınak'ta ki yaratık sayısı düşürülecek demişsin canım kardeşim. Yeraltı çıkarken Meteor veya Ada gibi senin kasılmanı, gelecekti karakterlerini kasmanı sağlayacak bölgelerde yaratık sayısı düşürülse sen ne yapardın ? Çemberlitaş çıktıktan sonra kimse Yeraltın'da, Meteor'da veya SIĞINAK'ta dolaşmayacak mı ? Eşya ve exp arayışı içinde olmayacak mı ? Çemberlitaş için Sığınaklar'ı kullananlardan ihtiyacı olanlara yer kalmayınca isyan doğmayacak mı ?

Ben girişin Sığınaklar'dan olacağı fikrini kesinlikle katılmıyorum.
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
similasyon
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen similasyon »

çemberlitaşa nerden girilecek bi fikrim yok ama benim düşüncem yeni bir bölge olacağı kanısında anca bu paket biraz daha gelişmiş olup içinde boss ları barındıran grup bölgeleri olacak diye düşünüyorum . kısacası ilk videoda gördügümüz acık alan çemberlitaş , 2. videoda gördügümüz kapalı alan sıgnak migrat gibi bir grup bölgesi
sİmİLa
oPtİmİz SYoN
rEgRe
Kullanıcı avatarı
ISTANBULFATIHI
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Lonca: Ace Of Spades

Mesaj gönderen ISTANBULFATIHI »

Ben zaten kesin birşey söylemiyorum araştırmamın en altında zaten belirtmişim.

Demek istediğim bu kadar tesadüf olabilir mi ?
ISTANBULFATİHİ > FATIH

Resim

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ

“Genel Etkileşim” sayfasına dön