Çemberlitaş'a Giriş [ARAŞTIRMA]

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ISTANBULFATIHI
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Ace Of Spades

Çemberlitaş'a Giriş [ARAŞTIRMA]

Mesaj gönderen ISTANBULFATIHI »

Merhaba Sevgili Arkadaşlar,
Uzun zamandır üstünde çalıştığım bir çalışma vardı. Onu sizlerle paylaşmaktan gurur duyuyorum. Çemberlitaş'ın yakın zamanda geleceği müjdesi verilirken sizlere çemberlitaş'ın nereden ve nasıl birşekilde girileceğini açıklamak istiyorum.

Vikileaks sızıntıları ve çemberlitaş tanıtım videolarını izlemenizi istiyorum.

Neden Sığınaklar ?

- Çemberlitaş'ın girişini sığınakların içindeki Kenan'ın Odasındaki gizli çıkış kapısından yapılacağını düşünüyorum. Grup bölgeleri ilk geldiği günden itibaren böyle bir düşüncem vardı. Ve ardından çemberlitaş için yapılan tanıtım bölümleri bu düşüncemin olasılık payını yükseltti.

- Çemberlitaş'ta gelecek GB Makinaların bulunduğu mevkii ile sığınakların bulunduğu ortamın manzara teması aynı bu yüzden bu da ayrı bir olasılık.

- Güçsüz kullanıcıların bölgeye girişini engellemek ve herkesin güçlü silahlarla bu bölgeye girişini yapmak

- Diğer bir olasılık ise çemberlitaş tanıtım fragmanlarındaki videoların neredeyse hepsinde kenanın bulunduğu yer , Zahir ve zahirin arkasındaki çıkış kapısı kameranın gözünden hiç kaçmamış nedense ;) (Bakınız. Resim 2 ).

Peki Sığınaklardan nasıl giriş yapacağız ?

- Sığınaklarda bulunan yaratıkların sayısı düşürülecek
- Sığınaklar genişletilecek yeni yerler gelecek (Mutfak , kütüphane vs.)
- Boss'ların enerjileri düşürülüp kolay kesilme imkanı sağlanacak.

Bazı dünyaca ünlü oyunlar gibi İKV'de bir bölge bitirip diğer bölgeye geçme fırsatı doğacaktır. Yine güçlü olan , aklına ve becerisine güvenin kazanacağı bir bölge olacaktır..

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

Burada bulunan bölge Sığınaklar bölgesindeki fedailer kısmı olmaktadır.

Resim
Resim
Bu resimde düşünen veya motorini kestikten sonraki kapı
Resim

Vee. Kenanın olduğu bölgeye çok ama çok benzeyen çemberlitaşdaki GB Makinaların olduğu yer.

Ben bunları sizlerle paylaşmak istedim . Amacım Forumda ilgilenebileceğimiz çok konular ve sohbet etmek amacıyla yazmış bulunmaktayım.

Ayrıca ; Bu kadar benzerlik sizce tesadüf olabilir mi ?

Not ; Bahsetmiş olduğum konunun şimdilik bir doğruluk payı yoktur. Ancak yapmış olduğum araştırma sonucunda bu konuya değindim. Çemberlitaş'ın başka bir bölgeden girişi olursa eğer şimdiden özürümü kabul görün.

Saygılarımla
ISTANBULFATİHİ
Kuklacı

İyiForumlar,İyi Eğlenceler

Dipnot ; Resimler Çemberlitaş ve Vikileaks sızıntılar 'dan çekilmiştir.
ISTANBULFATİHİ > FATIH

Resim

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
Kullanıcı avatarı
xToKeRx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: Çemberlitaş'a Giriş [ARAŞTIRMA]

Mesaj gönderen xToKeRx »

bende herkes gibi sivri ada girişinin ordaki şah kobranın bulunduğu yer diye düşünüyorum ama senin fikrinde inandırıcı daha önce hiç kimse böle bi iddia ortaya atmamıştı :)
Resim
Kullanıcı avatarı
Esat
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Esat »

Güzel Çalışma Ellerine Sağlık Kuzen
Seni Adam Ederdim Ama Çoktan Köpeğim OLmuşsun, ne Lüzümu var

IIEsatII AREF EsaTII
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Fedailer kısmı dediğin yanlış nedeni ise videonun devamında oradaki odaya giriyor ve öyle bir oda sığınaklarda yok.
Kullanıcı avatarı
ISTANBULFATIHI
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Lonca: Ace Of Spades

Mesaj gönderen ISTANBULFATIHI »

turkoxHAMSTER yazdı:Fedailer kısmı dediğin yanlış nedeni ise videonun devamında oradaki odaya giriyor ve öyle bir oda sığınaklarda yok.

Sığınakların genişletileceğini , bulunan yaratıkların sayısının ise düşürüleceğini söyledim. Biraz iyi okursanız detaylı bir şekilde izah ettim.
ISTANBULFATİHİ > FATIH

Resim

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

ISTANBULFATIHI yazdı:
turkoxHAMSTER yazdı:Fedailer kısmı dediğin yanlış nedeni ise videonun devamında oradaki odaya giriyor ve öyle bir oda sığınaklarda yok.

Sığınakların genişletileceğini , bulunan yaratıkların sayısının ise düşürüleceğini söyledim. Biraz iyi okursanız detaylı bir şekilde izah ettim.

haklısın benim dikkat sorunum var sınavlardada başıma geldi :)
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

Öncelikle güzel olmuş araştırman, emeğine sağlık Fatih..

Bahsettiğin gibi Vikileaks Sızıntılar 3'deki mekan Sığınaklar'a çok benziyor. Ama orası Sığınak değil başka bir yerde olabilir. Ayrıca Çemberlitaş tanıtım videosunda açık bir alan gösteriliyor, ama sızıntılar 3'de kapalı bir alanda. Kimbilir belki sızıntılarda gösterilen yer Çemberlitaş olmayabilir. (Aslında saçma oldu çünkü, gb-makineler Çemberlitaş'ta karşımıza çıkacak.)

Ben de ilk başta senin gibi düşünüyordum, Sığınaklar hakkında. Ama sonradan, düşündüm de bir grub bölgesinden diğer bir grub bölgesine girmek pek mantıklı gelmiyor.
Kenan, Motorin gibi Boss yaratıkları keserek tekrar zorlu bi yere girmek? Gerçi Miğrat bölgesinde de Gezgin Şehir var ilerde gelebilecek..

Çemberlitaş tahminim 19 Mayıs. Bakalım geldiği gün hep beraber göreceğiz..
2009-2013
Kullanıcı avatarı
Splash
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: <Game Master>

Mesaj gönderen Splash »

@ISTANBULFATİHİ
Forumda Örnek Aldığım Kişilerden Birsin..
Araştırman İlgi Çekici.Gerçekten Bazılarına Katılmamak Mümkün Değil.
Videoya Yeniden Baktım Ve Anlattıkların Doğru.Hayırlısı Diyelim.
Kullanıcı avatarı
Splash
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Lonca: <Game Master>

Mesaj gönderen Splash »

JouRney yazdı:Öncelikle güzel olmuş araştırman, emeğine sağlık Fatih..

Bahsettiğin gibi Vikileaks Sızıntılar 3'deki mekan Sığınaklar'a çok benziyor. Ama orası Sığınak değil başka bir yerde olabilir. Ayrıca Çemberlitaş tanıtım videosunda açık bir alan gösteriliyor, ama sızıntılar 3'de kapalı bir alanda. Kimbilir belki sızıntılarda gösterilen yer Çemberlitaş olmayabilir. (Aslında saçma oldu çünkü, gb-makineler Çemberlitaş'ta karşımıza çıkacak.)

Ben de ilk başta senin gibi düşünüyordum, Sığınaklar hakkında. Ama sonradan, düşündüm de bir grub bölgesinden diğer bir grub bölgesine girmek pek mantıklı gelmiyor.
Kenan, Motorin gibi Boss yaratıkları keserek tekrar zorlu bi yere girmek? Gerçi Miğrat bölgesinde de Gezgin Şehir var ilerde gelebilecek..

Çemberlitaş tahminim 19 Mayıs. Bakalım geldiği gün hep beraber göreceğiz..
Mevlüt Dinç 3 Seminerde Mayıs Ortalarında Gelecek Demiş...
Ben Okula Geldiğinde Sordum Banada Mayıs Ortaları Dedi..
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Grup bölgesine girmek için grup bölgesindne geçeceğiz bana biraz mantıksız geldi

“Genel Etkileşim” sayfasına dön